40
Klippek minden mennyiségen
-
us021 #40 Legújabb Wioladin klip:
http://www.youtube.com/watch?v=GEjwkUQBkqM -
kkwx #39 Hellósztok
Előre is bocs mindenkitől a reklámért :), de kérlek szavazzatok rám az RTL Dalversenyen:
http://www.rtlklub.hu/dalverseny/6769_kevinkain_-_se_nyugat_se_kelet
Csak egy gyors regisztráció, amihez még e-mail visszaigazolás se szükséges, és már szavazhatsz is :) (ha van, akkor több e-mail címről is szavazhatsz :) ).
Ha tetszett terjeszd ismerőseid között, és töltsd le a lemezemet a weblapomról
Előre is kösz minden szavazatot :).
-
BTimcsike #38 Köszi szépen! :) Inkább külföldi érdekel, de az nem baj, ha magyar is van közte. Én nem gyűjtöm őket, csak kíváncsi voltam, van-e ilyen, mert kicsit elcsemegéztem volna. :) -
#37 P.ü.! -
#36 Szia!
Hááát, nem lesz egyszerű.
Sokl oldal van ahol fellelhetőek különböző klippek, de a 80-as évek elég nehéz dió.
Van-van, de nincs nagyon sok-hoz.
Anno a klipp csak a szám népszerüsítésére készült, nem láttak benne hosszú távú "jövőt", ezért nincs is mindenhez.
Egyébként milyen stílus-hoz keresel?
Amennyiben írnál pár együttest, stílust, akkor (valószínűleg) tudok segíteni, mivel Én már jó ideje gyűjtöm a 80-as, 90-es évek klippjeit.
Ja, még valami!
Magyar vagy külföldi előadók?
-
BTimcsike #35 Sziasztok, tud vki segíteni? Olyan videó oldalt keresek, ahol kizárólag 80-as évek klippjei vannak.. előre is köszönöm! :) -
Retroman #34 Sziasztok!
Ennek a dalnak a klipjét keresem:
Afrika Bambaataa - Feel The Vibe -
BUBUSKA7 #33 szisztok kersem ezt a két klippet !
Marky Mark - feel the vibe
és
Triple s - whoomp there it is!
tudna vki segíteni??Köszi -
rigor1 #32 Fortress helyesen -
rigor1 #31 [URL=<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/IeYl392-W7o&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/IeYl392-W7o&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>]Fortress-mese poénklip. Ez nem Csernobil komolyságú, csak pihenteknek[/URL] -
blackgamer #30 innen esetleg -
#29 Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart
hali!
A fenti szám klippjét honnan tudnám letölteni??
előre is köszi! -
Lord Silver #28 tatu -
#27 A www.mp3.com -on csomó klipp van, amit meglehet nézni, illetve a Winamp-ba is van egy csomó klipp (mármint internetről játsza). A Winamp-ba még zenei TV-k is vannak, emg rádiók is nagyon sok ha érdekel vkit .
Zenét meg LimeWire-vel töltök, az jobb mint a Kazaa -
#26 a green daytől a holiday cimű klipet nem lehet valahol letölteni????? -
Don Vito #25 srácok miért lehet az hogy én a melleslegről nem tudok letölteni? de egyáltalán semmit sem. előre is köszi a segítséget -
#24 NELLY E.I TIPDRILL REMIX
még mindig ez kéne! -
#23 kéne nekem a nelly-e.i. új klippje!
a picsarázós :DDD -
#22 Engem is érdekelne ez a kérdés! Kazzaa-n kívül más tipp nincs? -
egy lány #21 TUD VALAKI (A MELLESLEGEN KÍVÜL) OLYAN OLDALAKAT AHOL GOOD CHARLOTTE KLIPPEKET LEHET LETÖLTENI??? -
#20 elkészült az Alvin és a mókusok - Rémálom klipje
nektek hogy tetszik?
szerintem tök jó, kár hogy kevés klippet forgatnak
és ennek legalább a minősége is tökéletes -
#19 www.kazaa.com , download kazaa ( keresőprogram )
Vagy pedig www.mellesleg.hu/zene , klipek előadó szerint, "M" de a kazaa biztosabb, sőt 9999999999999%! -
#18 Nem tudjátok honnan tölthetném le azt a klipet?
Moby - In This World -
#17 A Groove Coverage - Moonlight shadow keresem. -
#15 kisse sovany az oldal:D -
#13 Rengeteg release jelent meg már 1 éve is mpeg2-ben. Egyáltalán nem újdonság a Releaserek között.
Amugy pedig IRC-en iszonyatosan sok van fennt. 0daysből úgyszint. -
#12 te figyu... most nemazert, de a legtobb klip releaser is csak most vezeti be az SVCD-t szal nemtom mirol fikazol... mellesleg telleg gagyi a kinalat mostansag, de mondj egy masik oldalt ahol tobb a klipp es jobb:] -
#10 meg WinMx. -
#9 www.kazaa.com -
#8 Honnan lehet még letölteni klipeket? A melleslegen kivül
-
#7 Honnan lehet még letölteni klipeket? A melleslegen kivül
-
#6 Honnan lehet még letölteni klipeket? A melleslegen kivül
-
KOCsi #5 A klipet egy P-vel írják; még ha többes számba tesszük, akkor is... -
ricky #4 már meg van -
ricky #3 ott nem találtam. Milyen címen van (előadó)???? -
#2 www.mellesleg.hu -