60
Combat Flight Simulator 3 - Microsoft
  • Frenky
    Hi! Most akarom újra telepíteni, mit érdemes még letölteni? Multiplayer műxik valahogy? HELP!
  • L Viper #59
    Hmmmmm. Mennyi lehetőség van még mindig ebben a régi szimben is
  • Willenbrock
  • Willenbrock
  • Willenbrock
    Korea
  • Willenbrock
  • L Viper #54
    Nagyon jók
  • Willenbrock
    WW1 add on gépek:
  • Willenbrock
    Máltai Spitfire-ök

• Willenbrock
    F4U Corsair
  • Willenbrock
    P-40
  • Willenbrock
    P-38
  • L Viper #48
    A 2 nagyobb siker volt, ez vitathatatlan.
    Az meg, hogy ilyen rendkívüli részletességgel dolgozták fel a "Pacific" hadszínteret, szerintem a mai napig egyedülálló.
    Még a Dos korszakban volt egy másik szim, az 1942 The Pcific Air War, ami jó volt ebben a témában, de az már nagyon régi. DosBox alatt még megy, de a digizett beszédhangok sehogy sem kelthetők életre sajnos. Akkoriban ez is hangulatos volt.
  • Willenbrock
    Jó a 3 is de valamiért nem annyira jött be mint a 2,A fülkék,műszerfalak kivitelezése,textúrája nem tetszik.Egyik sem néz ki igazán hitelesen hiába virtual.A repmodellt sem találtam túl jónak,kicsit mintha úsznának a gépek a levegőben.Meg nekem gyakran fagyogatott,nem jöttem rá miért.A 2-ben tetszik hogy a Zero kormányai 600 felett bekeményednek,alig irányítható,a wildcat meg gyorsabban zuhan,ez a valóságban is így volt,tetszik hogy erre is odafigyeltek,persze nem olyan realisztikus azért a repmodell mint a mai szimulátorokban de nem rossz.
  • L Viper #46
    Azért nem olyan rossz játékok ezek. Grafikailag nem veszik fel a versenyt a maiakkal, hangulatban viszont igen. Sőt...

A CFS3-ból is ki lehet még hozni egy kis graf javítást, én pl. így használom:

Még több kép a Picassán.

Szerintem annak idején raktam linket erről a modról valahol.
  • Willenbrock
    Nekem eddig ez tetszik legjobban cfs sorozatból.Igaz a dinamikus napszakváltás azt hiszem nincs benne de más szempontból jobb a hármasnál.A szigetek,lagúnák,faépületek jól meg vannak csinálva,A fák mondjuk gyengék de ritkán megyek annyira le hogy közelről lássam őket és biztos azokra is van mod.
  • L Viper #44
    Anno toltam még a CFS2 WWII Europe Series-t is, de szerintem az nem volt olyan jó, mint ez a Pacific-es. Talán, mert Európára volt a Microprose-tól az European Air War és utána a későbbi ismert sikeres szimek.
  • Willenbrock
    Jó is.Most én is egy hadjáratot csinálok amerikai oldalon,elég részletes a történelmi oldala.Csak az akaszt ki ha a másfél órás bevetés végén elrontom a landolást a hordozón :/
  • L Viper #42
    Jó oldal ez a Simviation. Rengeteg frankó cuccot szedtem már le róla régebben is

A japánok nagyon tolják még ma is ezt a szimet. A Youtube tele van általuk készített videókkal.
  • Willenbrock
    Amit még érdemes hozzá letölteni scenery-t az a cloud mix.Ez az
  • Willenbrock
    A cfs2 repülők közt is van pár szép darab,az F4-F3 wildcat-ot minimum érdemes letölteni a korai hadjárathoz,én abban is kicseréltem a panelt erre az újra.Eléggé szabadon variálhatóak a gépek.
  • L Viper #39
    Okés. Még egy F4U Corsair panelt is nézek, valami szépet :)
  • Willenbrock
    Igen a Wildcatét más csinálta már látom.A cfs2 kategóriában nézd végig a paneles oldalakat,nem sok 13 oldal,bal oldalon vannak a kategóriák.A wildcat panel pl.a 8.oldalon van.
  • L Viper #37
    Köszi.
    A keresőben CFS2-re és Freddy Bautista-ra szűrve ezt a négy panelt hozza fel.
  • Willenbrock
    Így nem nyitja meg.Nem tudom miért,a simviation oldalán ven Freddy Bautista csinálta ezeket,ha rákeresel ki fogja adni az összeset.
  • Willenbrock
    Pontosabban EZ a link.
  • Willenbrock
    Szerintem is szépek,sokkal jobbak az eredetieknél.LINK
  • L Viper #33

Szépek a panelok. A linket elkérném, ahonnan leszedted őket.
  • Willenbrock
    Mégegyszer akkor
  • Willenbrock
    CFS2,egész jó szimulátor,a hordozóra leszállni legalább olyan nehéz mint az IL-2 ben,gyakorlást igényel.Sok történelmi hadjárat van benne.
    http://www.sg.hu/galeria/1151078345/11510783451335012815.jpghttp://www.sg.hu/galeria/1151078345/11510783451335012905.jpghttp://www.sg.hu/galeria/1151078345/11510783451335012916.jpghttp://www.sg.hu/galeria/1151078345/11510783451335012932.jpghttp://www.sg.hu/galeria/1151078345/11510783451335012944.jpg
  • Willenbrock
    Kicsit elővettem megen ezt a játékot és gyorsan fel is húzott.
    Nem tudja valaki MI A HALÁL FA***ÉRT van az hogy 4-5 másodpercre rá hogy megpillantom az ellenséges köteléket amit le kell szedni már ki is írja hogy mission failed?Ennyi idő alatt mögé sem lehet az ellenséges gépeknek kerülni nemhogy leszedni őket.Később persze leszedtük mindet de akkor is failed.
    Az meg külön öröm volt hogy a hazaúton kb 1,5 órás játék után kifagyott a rákba...
  • tothzoli0323
    Sziasztok!

Bocsi a lámaságomért,de a CFS3-hoz leszedett repcsiket hogy kell feltelepíteni?
  • rusland
    hat az il2-nel nemletezik ismetlen NEM LETEZIK jobb repulo szimulator
    es nemsoka aranyban lesz a kiegeszioje is
  • Anee
    privát amiről kaptam
  • Anee
    nem vesztesz sokat azzal hogy nics meg
  • Anee
    szerinted?képek alapján nem lehet fikázni egy játékot csak látva
  • oneal1
    mevan valakinek a játék?
  • Gundark
    Báz! A 98as Falcon 4nek szebb a főd texturája :) Na Kongrat mikroszoft, megint egy dolog ami nem kellett volna...
  • Anee
    IL2 után látva a képeket sajnos tényleg negatív lett a hozzáállásom
    Ilyen hogy víz tükröződés...mineeeek...felesleges extra microsoft számára..
    Belinkelek majd pár csodás képet...akkor elmegy a kedvetek ettől..
    Na egykis összehasonlítás:
    legyen a tökéletes 10
    Combat FlightSim 3 VS Iljusion 2 Sturmovik
    légiharc:7 10
    grafika:6 10
    hangok,zenék:6 9
    modellek kidolgozása:7 9
    cockpit:5 10
    multiplayer:9 8-nagy bomberek hiánya-
    élettatram: 8 10
    bővíthetőség: 4-5 10
    fizika:7-8 9-10 -túl erősek a ruszki gecik-
  • Anee
    Na megvan ez a gyönyör
    Install szokásos microszoftos geci másfél giga.Szokásos mozgó háttér amolyan flashpoint módra.Grafikán csak a felbontást és a színmélységet tudtam állítani, lehet én nem néztem meg jobban.textúrák undotítóak s az egész grafika olyan mint az IL2 minimum detailon.Gépek részletgazdagsága éppen jó, fizikájuk viszont vacak.Hangok nevetségesek egy 5 CM-res Bordkanone-nak olyan hangja van mint az MK108-nak az IL2-ben.Semmi durvasága van, pedig kisebb tankágyú.12.7-es és 20-as hangja dettó arcade vacak.Belső nézet undormány nem reális, s múszerek közül csak két-három él a többi dísz...műszeres repülés kilőve:-(
    A gépek műszerfala kidolgozásba és műszertartalomba nevetséges.....A P80 Shooting Star műszerfalgazdagsága pl vetexik a Fi-103R-ével ami pedig egyszerhasználatos gép lett volna/na jó ez költői túlzás/
    A repülhető gépek úgyahogy jók de a felrakható fegyverek szutykok.PL. Me 262 a1 Schwalbe-ra sohasem raktak bombát ezen csodagammába pedig lehet....szupper-Erre volt a SturmVogel az a2-Jelen van a Me-262A1/u4 50mm bordkanone verzió is csak annak a modellje úgy ahogy van szar.Mert kicsi rajta a csőszájfék +kurvanagy dundori volt...A Ho-229-es csupaszárny gép megvalósítása is retek.Jah sugárhajtómű hangja erőtlen láng az alig jön belőle-mármint az a pici aminek jönnie kellene-.Dornier Pfeil kidolgozása sem egy asztafasza cocpitje retek.Ju-88 a/c/p verziói elmennek a többi mellett bár a p helyett egy Me-410 vagy He-219 jobb lett volna...Jah C6-on véletlenül sincs semmilyen lokátor mikor azt kifejezetten icaka használták.Nincs benne komoly német bomber ami kurvanagy hiba pedig egy He-177 vagy 111 belemehetett volna.Jah a P55 és az arra rakható rakéta kész vicc...Az a gép jobban orsózik mint az A5-ös FW.Ami még nem kellene az a de Havilland Vampire mert bár repült 43 Szeptember 20-án, komolyan foglalkozni 46ban kezdtek vele...Gloster Meteor szupercsoda, anglia csodája -690km/h maxx:-)- sajnos kimaradt....
    Összegezve:egy arcade fizikájő és csapnivaló grafikájú játékot kap aki ezt megnézi
    Összegezve:63%