299
Traktor Dj Studio 2.0
-
buffaloboy #63 akkor már ketten vagyun dr_karcsika -
buffaloboy #61 Sziasztok! a supergamez szerverén akárhogy is kerestem nincs bosa könyvtár és le szeretném a progit valahonnan tölteni! Segitsetek hogy honnan töltsem le ! PLEASE! -
RTZs #59 Hi!
supergamez ftp-je, upload/BoSA könyvtár -
Nekem volt már két napja egy olyan ami szintén serialt kért, de utána kérte az 1.0-ás CD-t, mert update volt, az is megvolt, vagyis megvan és ugyse ment úgy hogy ennek külön örülök! Még jó hogy nem mentem haza a munkából és benéztem ide!
Kösz gyerekek, istenek vagytok! :) -
RTZs #55 Serialt ker telepites kozben aztan kesz. Muxik!!! -
Nem kéri a Traktor 1 Cd-jét, simán fel megy és lehet vele mixelni??? -
RTZs #53 BoSA, csak osszehoztuk szep munka volt! :) -
BoSA #52 Tegyem fel még1x? -
BoSA #49 Kész van, lehet csekkolni. -
RTZs #48 OK! KOsz! BoSa, akkor minden file megvan ??? Mert fel tudom en is tolteni, tutter muxik :) -
BoSA #47 serial:604 00000 00000 -
RTZs #46 MUkodik!!!!!!!!
RAkjam fel vhova???? -
RTZs #45 Hi!
Van egy ilyen nekem, h
TraktorDJStudio2Win.exe 12529881 jelszot ker, esetleg vkinek van??
Meg jo egy olyan is, h
Traktor Dj Studio 2.0 Cracked by ARCTiC, ha lejon meg ma akkor felrakom vhova.
CSa
-
BoSA #44 Felteszem nektek a supergamez ftp-jére, upload/BoSA könyvtárba. Csak egy kis türelem. -
BoSA #43 Az ftp cim működik, úgyhogy töltsétek gyorsan lefelé :)) -
BoSA #42 A francba, egy fájl hiányzik innen. -
RTZs #40 ftp://210.117.165.76/%20/%20/%20%20%20%20/%20%20/%20%20sample/%20%20fxp/%20jihanet/%20by_cream/0-Dayz%20(0o0)/Native.Instruments.Traktor.DJ.Studio.v2.0.READ.NFO-ZONE/
nalam sajna nem megy, hatha masnak igen. -
ADee #38 Felteszem egy sitera azoknak akiknek nem sikerült leszedni az eDonkeyrol. De azon gondolkodom hogy crackel együtt kellene feltenni mikor már az is megvan! -
ADee #36 Azt ugyan nem tudom hogy az itt lévők között hányadiknak sikerült letölteni de megvan! 12mb + egy serial num. Csak az a baj vele hogy "Please insert original cd" Valami kurva crack kellene! Amugy az eDonkey -rol töltöttem le ugy ahogy Ethan Hunt barátunk megirta a 30. hozzászólásban. -
ADee #33 Az edonkeyba ezt irjam be a keresőbe??!! -
ADee #32 HI! Ez mi akar lenni ed2k://|file|NI.Traktor_DJ_Studio.v2.SteveUK.exe|12529881|9013f8535386058ad9fc16bf7068e1de irj vmi használati utasitást hozzá légyszi!
-
ADee #28 szanci : melyik homepageröl van szó? -
Garfield™ #24 Hi emberek!!!
Na ugye látjuk már, hogy megjelent, csak ugy regelni kéne magunkat... Én szereztem egy NI all keymakert, csak az a gáz hogy csak a Traktor DJ mixerhez csinál serialnumbert!! :(((( és így nem lehet letölteni az update-t!! :(((
NA most vkitől kéne szerezniegy Traktor studio serialt, vagy ő maga regisztrálná magát, leszedné a frissítést és azt feltöltené valahova. A ripert változatig ez lehetne csak a megoldás!!!
Na h vkinek van az feltétlenül csinálja meg!ű
Üdv
-
Megjelent!!!!!!!!!!!!!!!
Hol van??????????????
Kell azonnal!!!!!!!!!!!! -
Szerintem meg inkább warez oldalakat kellene látogatni mert nem egyik percről a másikra sikerül megcrackelni egy programot, sőt van olyan amit nem is tudtak eddig!
pl.: Discosoft! -
ADee #20 Ha nov. 8. án kikerül a progi akkor szerintem akit érint az szorgosan látogassa a www.astalavista.box.sk oldalt mert kéne hozzá vmiféle crack is... -
kasika #18 Már csak 3mat alszunk és hivatalosan is piacra dobják! ÉLJEN! ÉLJEN! -
kasika #17 Az a progi nincs leszedve, csak az oldalról letöltötte a képet... Nekem is megva ez a kép... -
Garfield™ #14 Felajánlok egy kisebb összeget annak aki elsőnek mond ELÉRHETŐ helyet!!!!!!! -
kasika #13 Látom még senki sem tudja, hogy hol lehetne letölteni.... :((( Én annyit megtudtam a hivatalos oldaláról, hogy November 8án jelenik meg... -
Már kiadták a 2.0-t de én még nem találtam meg... -
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem, a probléma az, ha rádióból, vagy máshonnan vezsek fel zenéket, és leírom cd-re akkor a music center, nem tudja le játszani, csak a nagy csend van.
MIÉRT??
Ez ügyben kellene a segítség, ha valamilyen program kellene hozzá, akkor honnan lehet letölteni, és mi a neve.
Kösz sziasztok.
-
ADee #9 Vannak olyan oldalak amik azt állitják hogy itt le lehet tölteni ami lehet hogy igaz csak már törölték a serverröl. Azé a cimeket leirom.:http://www.staticfree.net/abeforos/traktor.htm és http://www.geocities.com/zi6qezb9z1/traktor.htm Itt van ennek a gyereknek az emil cime aki állitolagosan feltette az oldalra! Irjon már valaki neki egy mail-t mailto:[email protected] -

Ez az?! -
ADee #1
Sziasztok!
Szerintem még biztos hogy nem adták ki a Traktor Dj Studio 2.0 de ha vki tud vmi bövebbet a megjelenéséröl és ha megjelent már akkor meg vmi crackelt változat linkjétöl nagyon boldog tudnék lenni!
Byez ADee!