164
Minden ezekről a földi csodákról.
-
#84 Szép választás a Camaro, bár az amcsi gépek nem igazán az én világom, én a sor 6 ot kedvelem..
Az a baj az itthon kocsikkal hogy szét vannak gányolva, tisztelet a kivételnek, és kivételé k..va drágák, viszonyt ami szétgányolt avval meg az helyzet hogy mire visszalakitod rá meg a gatyád, és az idegeid, illetve az összes pénzed..
amirt én csinálok Opelt az egy össze vissza gányolt darab, minden egyes elem megbontása után tépem az hajam, szörnyű mit össze nem alkotak az "átkos" rendszerbe..az enyém még a 70 évek végén még gurult...azóta áll.. -
#83 Egyenlőre csak tervben van a dolog. Chevrolet Camaro a kitűzés, vagy valami hasonló kaliberű. De inkább Camaro. Itthon elég nehéz találni olyat ami pont jó állapotban lenne (szóval nincs szétrohadva, nem a nulláról kéne indulni...), USA-ban viszont a csapból is ezek a kocsik folynak a használt autó piacon, hatalmas a választék. Meg az alkatrész is.:)
Meglátjuk mi sikerül.
Jó lenne itthon találni valami jó kis gépet, a vám meg hasonlók az megint egy adag lóvé... -
#82 Szia
Nos ezt magadban kell eldöntened, én pl egy 1964 es Opel újítok fel, "fillérekért" vettem, de szerintem többe lesz mintha egy németből hoztam volna egyet az tuti...csak ugy megjegyzem egy ritka preztizsmodellről van szó..más a helyzet egy "tucatmodellel" illetve korok fügvényében változhat ez a dolog
Ha saját magad akarod felújítani egy idő után beleőrülsz hogy nem tudsz hozzá valamilyen apróságot megszerezni, viszont ha irreálisan drága áron elérhető.
Én akkor javasolnám a saját felújítást ha
1. rengeteg pénzedvan
2. Rendelkezezel megfelelő műszaki háttérrel..
3. ez előző és /vagy kapcsolatban áll...
Egyébként milyen autót/járművelt újítanál fel?
-
#81 Hej.
Szerintetek általában hogyan jövünk ki olcsóbban; ha a haláltól megmentett párfilléres alapgépet újítjuk fel, vagy ha egy készet veszünk, ami már átesett renováláson?
A saját munka mellett áll a fíling meg az autóval együtt töltött percek... Ne mag h olyan lesz amilyet mi szeretnénk..:) -
#80 Egy új Oldtimer blog -
Vlala #79 Az Astrán jól néz ki. :) -
Zoltec #78 Ha valaki fehér peremes vagy fehér oldalfalú gumit szeretne, akkor itt egy remek lehetőség: http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gumi/feher_oldalfalu_gumiabroncs -
#77 -
#76 Autókereskedésben lőttem nem itthon:
-
vass17 #75 -
vass17 #74
-
vass17 #73
-
vass17 #72
-
vass17 #71 Múzeumban készültek a képek, szóval a minőség nem tökéletes, de van sok értékes darab köztük:)
-
#70 -
Crumeron #69
-
Crumeron #68 -
Crumeron #67 másik nagykedvenc:
http://www.familycar.com/Classics/Images/57ChevyBelAir.jpg -
Crumeron #66 kedvenc: 68-as charger -
#65 utánanéztem ez steyr 50-es
ez meg steyr 55-ös
a hátsó kisablak jó támpont,tehát az első az idősebb
-
#64 az tuti vétel,aki veszi az ő feliciájával krúzoltam a múltkor
érdekes hogy a steyr-ek mennyivel modernebbnek néznek ki,nem látszik rajtuk hogy 30-as évek, -
#63 Nem mondod hogy a Fiat egy 1938 körüli Fiat 1100
-
#62 Ahhoz képest nincs is kiállítva a múzeumban az autó:DD
Helyette van egy W124-es ami Portugáliában volt taxi és 1,4 millió km van benne. -
#61 mai fotók!
-
-
-
Fricz #58 Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. nemrégen szereztem egy mercédesz motort, és szeretném megtudni hogy milyen típusba való. ezek a kódszámok vannak a motoron: 6360160701 , cr , mo , 6360110801 , 5k60. ha valaki tud segíteni az akkor válaszoljon. -
vftsforever #57 Most eléggé utálni fog mindenki, mentségemre szóljon, hogy amikor tudok segítek a kérdezőknek:)
LADA SPORTLÉGSZŰRŐ 3500.- -
#56 Felújítás nélkül egy golf sem megy el 1 milliót!
Ezt felejtsd el! -
#55 'hát ilyen egy igazi német autó"
-Milyen?
'A 4,6 millió kilométert három motorral tette meg a Theszalonikiben dolgozó taxisofőr. A három dízelmotort összesen 11-szer újíttatta fel a tulajdonos. "
Akkor most mi is van?
Mitől különleges egy 'igazi német autó'?
4.6 millió alatt 11 felújítás!Egy személyautó dízelmotor fél millát bír,mi ebben a különlegesség?
-
#54 "A múzeum tudomása szerint a kék-fehér színű taxi érte el eddig a legnagyobb futásteljesítményt a világon a Mercedesek közül, legalábbis erről van tudomása a gyárnak."
hát ilyen 1 igazi német autó
Golfok is elmennek 1Millió km megfelelő kezekben
-
#53 Mercedes Taxi 4,6 millió kilométerrel. (2005-12-08)
-
czapi #52 Keresek osztott ablakos bogarat, kasztnit vagy alkatrészeket bármilyen állapotban. -
#51 Képed van róla? -
KCSDUCK #50 Szisztok van egy régi 60-as évek beli moszkvics eladó -
Vlala #49 Barkas hippibusz -
-
#47 Egy oldalt szeretnék ajánlani nektek.
Mercedes Ponton 1953-1962
[IMG]http://[/IMG][IMG]http://[/IMG] -
#46 -
#45 és még 1