164
Minden ezekről a földi csodákról.
-
veteranjames #164 -
veteranjames #163 Kellemes karácsonyt! -
veteranjames #162 -
veteranjames #161 -
veteranjames #160 -
veteranjames #159 Hallo. Él ez a topik? :-) -
veteranjames #158 Szép estét! Lenne valakinek elfekvőben 850-es Fiat vizpumpája? Köszönöm. János -
safran t #157 Helló!
Van egy sedan volga karosszériám eladó enyhén rozsdás állapotban akit érdekel írjon e-mailom: [email protected] -
S100 #156 Moszkvics 403 alkatrészek eladók:
-fényváltó kapcsoló
-új hengerfejtömítés
-eredeti hibátlan rádió(2 részes)
-bakelit fogaskerék,gyújtáselosztó,benzinpumpa,
műszerórák,kézifékkar,sebváltókar,hajlékony fékcsövek 3db.,1db hűtő,403 fém felirat a hátsóajtóról.
06705305174 -
Modulo #155 Sziasztok Veteránosok
Benzingőzös szenvedéllyel vezérelve megalapítottam a Karburátor nevű facebook oldalt, ahol a tartalmat közösen írjuk a tagokkal a következőkről:
Autókról, melyeket még szenvedéllyel építettek LEGINKÁBB az ezredforduló előtt.
Autókról, melyek tervezésénél a vezetési élmény elsődleges volt.
Autókról, melyekben a fém, bőr, fa túlsúlyban van a műanyaggal szemben.
Autókról, melyek még nincsenek tele elektronikával.
Autókról, melyeknél még a gazdaságossági tényező nem volt jelentős a tervezésnél.
Autókról, melyek többek, mint egyszerű közlekedési eszközök.
Karburátor
http://www.facebook.com/pages/Karbur%C3%A1tor/234387379923289
Az oldal létrehozásának az volt a célja, hogy a hasonló gondolkodású emberek „találkozóhelye” legyen, ahol a tartalmat közösen írjuk.
Kötetlenül lehet beszélgetni mindenről, ami autó. Legyen szó tulajdonosi tapasztalataitokról, saját autóitok képéről, álomautóitokról, képekről, filmekről – a lista végtelen -.
Benzingőzös szenvedéllyel üdv,
Roli -
Wolfsnack #154 Classic Auto Images
1200 JPEG Images | ~2048x1536 | 1.48 Gb
-
#153 mobile.de -
Csopak #152 Üdvözletem a kedves fórumozóknak!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy hol lehetne veterán korú, de pénz-, idő hiányában nem veteránosított autót eladásra kínálni.
A használtautó.hu-n lesz meghírdetve hamarosan, de szeretném valami nemzetközi oldalra is felrakni, csak nem igen ismerek ilyet.
Nem rossz állapotú, a mai napig az akksi behelyezése után pöccre indul.
1979-es évjáratú Mazda 323-as, és ahogy néztem elég ritka, főleg, hogy három ajtós amilyet nem is nagyon találtam a neten.
Várom a válaszotokat!
Köszönettel: Csopak
-
#151 bagó -
#150 Érdekességként... -
#149 ...és hogy reklámozz, köszönjük. -
#148 ....csak hogy a behajózták, szétflexelték témához kapcsolódjak -
#147 ízléses :
bővebben : http://car-tarsak.blogspot.com/2011/02/az-amerikai-veteran-autosok-kozott.html -
#146 ide süss híres fotós lettem:D -
#145 Csak azért említettem meg ismerősömék előszeretettel alakítanak át ilyen autókat...megrendelésre.. -
#144 miután behajózták európába erősen csökkent ez a veszély:)
bizony rossz nézni hogy az amerikaiak miket flexelnek szét
egy ilyet szerintem harmadannyi munka rendbetenni mint egy 40 éves autót,ezek egyszerűek mint egy vasgolyó -
#143 uuuuuh..ez még soros 8 hengeres...reméljünk nem hot rod lesz belőle choppolt tetővel... -
#142 ennek nekiugranék szívesen:
-
A Mazda mellett jól mutatna:))) -
#140 Ujujujjjjjjjjjjjjjjjj. De imádom:-) -
#139 B+ fogjatok le!
-
#138 mit találtam?
nem rossz vétel -
#137 ^^ -
Tekercselő #136 Tekercselő javít minden gépjármű típushoz generátor állórész és forgórész tekercset!
Régi, pótolhatatlan, veterán dinamók tekercselése megoltható.
Részletek, térkép:
tel 06302625500 hívjon hétvégén is!!
http://indukcio.uw.hu
-
#135 Köszönöm, megpróbálom -
#134 Veterán már..?
Ha nem akkor regadóköteles...
Igy röviden tömören..de majd más is segít szerintem ebben, kérdezz rá a Autómániában is, oda többenjárnak.. -
#133 Hogyha van hazánkban egy lejárt forgalmival rendelkező amerikai papírokkal rendelkező autó, akkor az milyen intézkedéseket von maga után hogy "honosítsam"? Esetleg valami körülbelüli árat tudnátok mondani ha benne vagytok a témában?:)
köszönöm:) -
#132 itt irt róla ez egyik srác.. -
#131 Olvastad hogy mivé akarta tenni a telepet a tulaj fia...az idióta..rengeteg autó mált szét ..:( -
#130 -
#129 közel 800 autó 2009 szept 19. Kaufdorf árverés:
-
#128 -
#127 Pár veterán tajiga:)
-
#126 ok
-
#125 majd legközelebb kitalálom....:P