Crashday Redline Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
EZT ÍRJA KI??????????????
normálisan feltelepitem inditom és nem csinálsemit csak kicsiben van az asztalon egy fekete ablak és ahogy le nyomom a ctrl+alt+del akkor a folyamatoknál a Crashdax v 1,0 fut és an mellete egy black nevü folyamat is na ha azt le álitom akkor elakarna indulni de egy két másodpercsel késsöbb az az ablak is becsukodik tudtok segiteni nekkem hogy mi lehet a gond !
esetleg ha erre is tudtok +oldást :
Error in localization engine!
Can't find localized string id! SHADERERRORin file/section 'gametext/errors.txt'SHADDERERROR
(this message was produced in:
file ..\tools\locengine_cstr.cpp, line 251)
Trace stack:
akkor ezt is megköszönném
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
" Assertion failed!
DiffuseShader
(file ..\propcore\engine.cpp, line173)
Trace stack: "
akkor ezzel mit lehet csinálni??
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
...ez inkább egy közepes, a nemlétezõ fizika eléggé alávágott az élménynek 😞
giga OFF off ...
Forza.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
az stunts az egyik kedvencem volt....volt benne Lancia is meg még sok más autó
Úgy hallgatni, hogy a játék hangjai magyar munka! (a zene nem)
amúgy egy vmit nézzetek meg a game-ben majd, a Credits-et!
bemutatják az 1997-2006 közötti fejlesztést képekben!!! NAGYON BRUTÁLIS, hogy egy DOS-os kis vmibõl ilyen jó game lett!!! feltétlen nézzétek meg, én kerestem utánna az államat 😄
amúgy kipróbáltam... a régi crack-kel mûködik, csak a verziószám marad a régin (amúgy minden más is, mintha nem is raktad volna fel a peccset)
A régi crack nem jó a pecselt játékhoz, elõre félek mi lesz itt ..... 😉
Forza.
köszi a segítséget
hogy ezekkel az ATi-kal voltak ilyen hibák, és azokat is javítja...
havernak is, 9550GU, és ugyanaz mint neked 😊 aszonta hogy undorító a grafika, meg minden, tiszta hiba...
Gef 6600-am van és nem is 😊 szóval ez ilyen ATi-k sajátos hibája lehet, patch javítja...ELVILEG..