1975
Crashday-.png I
  • M@TriX
    Na mérkezett a 2. videó:
    TAdaMM
  • M@TriX
    Ha valaki nem hallotta volna. ;) Elkészült a Crashday játékunk újabb hivatalos honlapja. ;)

A hírhez...
  • M@TriX
    igen, abban reménykedek, hogy nem baj, hogy nem jelent meg a nyáron, mert nagyobbat függ ütni, ha megjelenik...
    Ugyanis nem ülnek rajta, hanem fejlesztik...
  • dashed_
    nagyon brutalisak ezek a kepek..
  • M@TriX
    A rossz hír után most legyen egy kis jó hír is, azaz képek. :)

• seAke
    Mikor is fog?
  • M@TriX
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Tudtam-tudtam, csak nem sejtettem....
  • Fefe
    Tényleg jól néz ki
  • M@TriX
    sajnos ez a 2002-es videó, mondjuk ha valaki nem látta érdemes megnéznie, csak jó tudni, hogy már messzebb járnak fejlesztésileg...
    iTT az eddig megjelent képeket megnézhetitek és amúgy most látom, hogy október 3-án jelent meg a videó...
    A játékon nagyon ott tartom a szemem mert nagyon bejön, szóval ha lesz valami, arról tudok. :)
  • dashed_
    hardwired

5 uj kep + 1 vid
  • Carlos
    CrashDay RULEZ!!!
  • Carlos
    TÉVECC, hékás!
    Én szinte fanatikus rombolója voltam a SL járműveinek! Akadt, mint barom, még a kettes peccsel is, de nyomtam keményen!!!
    Szóval szerintem qrva jó játék, de valahogy elcseszték az engine-t. A kettes patch-el is 120mph - betonfal - frontálisan - leeset a lökhárító. Vagy felmennék az ugratóra és ripityára repül szét a verda! Látványos, de egy ugratón nem ennek kéne történnie, szerintem!
  • [Walaki]D`Lair
    CrashDay Roxx...már elég régóta figyelem a fejlesztését....sztem király lesz! Stunts Roxxx
  • M@TriX
    na végre olyanok is vannak akiknek tetszik. :)
  • Ams
    bazz, ez jól néz ki!
  • Jano
    BŰŰŰŰŰ!!! Eszkell!
  • M@TriX
    én nem mondtam ilyet. Egyébként 52-edjére nem mondom el, hogy miértnem hasonlítható a StreetLegal fejlesztése akár ehhez sem. A SL-t nem cseszték - szerintem. Minden ízlés kérdése. Ha neked nem tetszik, akkor jó. Nekem nem jön be mondjuk a Warcraft világ, mégis óriási rajongótábora van. Mindenki örüljön annak aminek örül. :)
    A 3. patch elég jól sikerült...
  • Carlos
    Még nem raktam fel a 3-ik peccset, de az mondhat valamit, hogy ezt firkálják majd egy éve és még mindig szar!!!
    Kár érte!
  • Carlos
    lásd Street Legal?????
  • M@TriX
    mostanában divat elcseszni. reméljük most nem lesz ilyen...
  • Carlos
    Én is ettől tartok!
    Bár a videó alapján nekem bejön a gám.
    Max építünk egypár brutál pályát aztán zúzzuk a verdát fegyók nélkül. Már akkor is megéri, nem?
  • M@TriX
    szerintem nem lesz rossz. Lehet pályáklat építeni, mint a Stunts-ban, le lehet bontani a kocsikat, mint a Carmageddon-ba és lesznek zsaruk, mint az NFS-be. Szóval nekem tetszik az összkép. Vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon elbasszák. :)
  • Carlos
    Jó lenne.
    Szerintetek warezcenteren fennlesz???
  • M@TriX
    mint a hírben írtam elméletileg a nyáron jelenik meg...
  • seAke
    Ha kijön!
  • Carlos
    Bazmeg ez brutal!!!
    Milyen vas kell ez alá???
    Ez a gém kell!!!
    Végre egy jó kis zúzós gám!!!
    Nagyon pönge a videó!!! Szerintem istencsászár egy játék lesz! Mikor jön ki???
  • Braveheart
    ez tiszta olyan mint a Death Rally 3d-ben:)
  • M@TriX
    Na újra megjelent pár bruti kép. A mostaniak közül ez tetszik a legjobban:

képek>>
  • M@TriX
    Egyre jobban tetszik nekem ez a játék.
    A Dodge Viper összetört hátsó lökhárítója szerintem azér már sejtet valamit... :)
    Hogy erről ne is beszéljek. (Deformálódás, textúraváltás...) :)

K é p e k >><
  • Wajk
    Hát valószínű, hogy nem egy szimulátor lesz. :)
    Max nem rakunk rá fegyvert. :)
    De szerintem ahangulaton van a lényeg. Ha az jó lesz nálam nyerő lesz, mert szeretem TÖRNI az autókat. :)
    Régen játszottam már olyan autós játékkal, amelyikkel lehetett olyan valótlan nagyokat repülni ugratókról...
  • Nyiri
    jaja
  • dashed_
    azt nem ertem minek a kocsira fegyver??????
    rossz jel
  • Wajk
    Na, azért alakul a molekula. Újabb képek dobbantottak fel a netre. Azért szerintem jó lesz ez. Lesz szuper visszajátszás, rongyá tört kocsik, mi kell még... :)
    KÉPEK!
  • Manta
    Inkább a Burnout fele kellene elvinni a dolgot, nem a Stunts felé, és akkor jó is lenne.
  • hali
    JAja, video suxxxxxxx, nagyon suxxxxx
  • Manta
    "realisztikus fizikával": LOL, ráadásul kétszer is leírják. Na mindegy, a képek nagyon jók, a video ultraszar, kicsit félek tőle.
  • hen-tes
    video:

[19:24] mijen ???
    [19:24] hát
    [19:24] törés nuku
    [19:24] max horpadás
    [19:24] szar pályák

bocs hali :DD
  • dashed_
    és???
  • hen-tes
    ez a hir már régi, min. 1 napos !!!