1975
-
Na mérkezett a 2. videó:
TAdaMM -
Ha valaki nem hallotta volna. ;) Elkészült a Crashday játékunk újabb hivatalos honlapja. ;)

A hírhez... -
igen, abban reménykedek, hogy nem baj, hogy nem jelent meg a nyáron, mert nagyobbat függ ütni, ha megjelenik...
Ugyanis nem ülnek rajta, hanem fejlesztik... -
dashed_ #50 nagyon brutalisak ezek a kepek.. -
A rossz hír után most legyen egy kis jó hír is, azaz képek. :)

-
Mikor is fog? -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Tudtam-tudtam, csak nem sejtettem.... -
Tényleg jól néz ki -
sajnos ez a 2002-es videó, mondjuk ha valaki nem látta érdemes megnéznie, csak jó tudni, hogy már messzebb járnak fejlesztésileg...
iTT az eddig megjelent képeket megnézhetitek és amúgy most látom, hogy október 3-án jelent meg a videó...
A játékon nagyon ott tartom a szemem mert nagyon bejön, szóval ha lesz valami, arról tudok. :) -
dashed_ #40 hardwired
5 uj kep + 1 vid -
CrashDay RULEZ!!! -
TÉVECC, hékás!
Én szinte fanatikus rombolója voltam a SL járműveinek! Akadt, mint barom, még a kettes peccsel is, de nyomtam keményen!!!
Szóval szerintem qrva jó játék, de valahogy elcseszték az engine-t. A kettes patch-el is 120mph - betonfal - frontálisan - leeset a lökhárító. Vagy felmennék az ugratóra és ripityára repül szét a verda! Látványos, de egy ugratón nem ennek kéne történnie, szerintem! -
[Walaki]D`Lair #37 CrashDay Roxx...már elég régóta figyelem a fejlesztését....sztem király lesz! Stunts Roxxx -
na végre olyanok is vannak akiknek tetszik. :) -
bazz, ez jól néz ki! -
BŰŰŰŰŰ!!! Eszkell! -
én nem mondtam ilyet. Egyébként 52-edjére nem mondom el, hogy miértnem hasonlítható a StreetLegal fejlesztése akár ehhez sem. A SL-t nem cseszték - szerintem. Minden ízlés kérdése. Ha neked nem tetszik, akkor jó. Nekem nem jön be mondjuk a Warcraft világ, mégis óriási rajongótábora van. Mindenki örüljön annak aminek örül. :)
A 3. patch elég jól sikerült... -
Még nem raktam fel a 3-ik peccset, de az mondhat valamit, hogy ezt firkálják majd egy éve és még mindig szar!!!
Kár érte! -
lásd Street Legal????? -
mostanában divat elcseszni. reméljük most nem lesz ilyen... -
Én is ettől tartok!
Bár a videó alapján nekem bejön a gám.
Max építünk egypár brutál pályát aztán zúzzuk a verdát fegyók nélkül. Már akkor is megéri, nem? -
szerintem nem lesz rossz. Lehet pályáklat építeni, mint a Stunts-ban, le lehet bontani a kocsikat, mint a Carmageddon-ba és lesznek zsaruk, mint az NFS-be. Szóval nekem tetszik az összkép. Vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon elbasszák. :) -
Jó lenne.
Szerintetek warezcenteren fennlesz??? -
mint a hírben írtam elméletileg a nyáron jelenik meg... -
Ha kijön! -
Bazmeg ez brutal!!!
Milyen vas kell ez alá???
Ez a gém kell!!!
Végre egy jó kis zúzós gám!!!
Nagyon pönge a videó!!! Szerintem istencsászár egy játék lesz! Mikor jön ki??? -
Braveheart #20 ez tiszta olyan mint a Death Rally 3d-ben:) -
Na újra megjelent pár bruti kép. A mostaniak közül ez tetszik a legjobban:

képek>> -
Egyre jobban tetszik nekem ez a játék.
A Dodge Viper összetört hátsó lökhárítója szerintem azér már sejtet valamit... :)
Hogy erről ne is beszéljek. (Deformálódás, textúraváltás...) :)

K é p e k >><
-
Wajk #17 Hát valószínű, hogy nem egy szimulátor lesz. :)
Max nem rakunk rá fegyvert. :)
De szerintem ahangulaton van a lényeg. Ha az jó lesz nálam nyerő lesz, mert szeretem TÖRNI az autókat. :)
Régen játszottam már olyan autós játékkal, amelyikkel lehetett olyan valótlan nagyokat repülni ugratókról... -
Nyiri #16 jaja -
dashed_ #15 azt nem ertem minek a kocsira fegyver??????
rossz jel -
Wajk #14 Na, azért alakul a molekula. Újabb képek dobbantottak fel a netre. Azért szerintem jó lesz ez. Lesz szuper visszajátszás, rongyá tört kocsik, mi kell még... :)
KÉPEK! -
Inkább a Burnout fele kellene elvinni a dolgot, nem a Stunts felé, és akkor jó is lenne. -
JAja, video suxxxxxxx, nagyon suxxxxx
-
"realisztikus fizikával": LOL, ráadásul kétszer is leírják. Na mindegy, a képek nagyon jók, a video ultraszar, kicsit félek tőle. -
video:
[19:24]mijen ???
[19:24]hát
[19:24]törés nuku
[19:24]max horpadás
[19:24]szar pályák
bocs hali :DD -
dashed_ #7 és???
-
ez a hir már régi, min. 1 napos !!! -
A képek faszák....
Várjuk a demot!