1975
-
#95 Hülyeség a lúzereknek. -
dashed_ #94 ettol fuggetlenul varom a jatekot -
dashed_ #93 en csak ezt nem ertem
" és fegyverek" es ez minek???
-
#92 NAGYON OTTVAN!!!
AKAROM A JÁTÉKOT MOST! -
#91 Egy kis új infóhalmaz:
Játékok.hu:
"A Blackhole Motorsports készített egy interjút a német Moon Byte Studios-szal, akik a régóta várt CrashDay című játékot gyúrják. Érdemes elolvasni az eddig összegyűlt lényeget itt alant össze is gyűjtöttem. Hozzzá mág annyit, hogy lesz belső nézet és a fiúk megpróbálják összerakni a játékot 2004 első negyedére. Ami még jó hír, hogy egyszerűen .3ds (3D Studio MAX) fileokat be lehet majd importálni a játékba. Demóról annyit elárultak, hogy hamarosan megjelenik. Gut! ;)
A játékról a következő infók publikusak:
- 15 teljesen különböző és variálható jármű
- 30 pálya
- tuning csomagok és fegyverek
- valós idejű fizikai (defomáció) és optikai (textúrák változása) sérülések
- pálya szerkesztő
- visszajátszás
- egyjátékos, karrier és multiplayer lehetőség
- módok: 1)stunt mode: pontokat kapunk az ugrásokért, csúszásokért, pördülésekért... 2)wrecking mode: gyűrd le az ellenfeleket, mielőtt ők gyűrnek össze téged 3)deathmatch: verseny ahol a tét élet vagy halál 4)secret mode: még titkos :)
- magas felbontású, fotorealisztikus textúrák
- fény, robbanás, tűz, füst...stb. effektek
- 300Kb körüli térkép méretek
- saját autó készítése
- saját objektum (épület, ugrató...) készítése" -
#90 Jaja... :(
Várom már énis ezerrel! -
#89 hát sztem a cikk, meg a videó alapján az egy Qrva jó progi lesz de messze lesz még a tavasz -
#88 Ehhhh......... :)
Autószerkesztő, pályaszerkesztő, tunningolás. rongyá törés!!!
EZ LESZ AZ ÉN JÁTÉKOM!!! -
#87 NEM! Elnézést :DDD a megszokás.
Crashday @ SG -
#86 Ha vki nem jár a főoldalon, olvassa a Crashday cikket!
Crashday @ behun -
#85 Nos, a fegyverek opcionálisak(!!!), szerencsére.
Amúgy játékra olyasmi lesz, mint az ősöreg igen kúlos játék a Stunts.
Vannak pályák amin versenyezhetsz/rongálhatsz és csinálhatsz magadnak pályát a pályaszerkesztővel.
Naggyából ennyi. -
#84 Tudja valaki egyáltalán hogy mi lesz a játék lényege? Remélem nem csak egy sima árkád autóverseny lesz, ahol lövöldözni lehet az előttünk lévőt... Jobb lenne ha valami Interstate '76 szerű lenne. Azt írják "kaszkadőr verseny játék", hát nem tudom oda hová kell egy gépágyú -
#83 Mostanában sokszor kispórolják, csak nem a zsebünkből... -
#82 sajna én még egy képet nem láttam belsőnézettel. De ha motorháztetős nézet lesz én már ki leszek békülve egy kicsit. ;) -
#81 Lesz vajon belsőnézet, mint annak idején a Stunts-ban? -
#80 Nem hagyom veszni ezt a topicot. ;)
Újabb ígértes képek jelentek meg...
-
#79 Topic Up.
Jöhetne már... -
#77 ősszel, szóval nemsokára... -
#76 mikorra varhato ez a jatek? -
#74 hát én megvárom míg megjelenik, akkor azonnal rávetem magam aztán meglátom. Legfeljebb nem játszom vele, csak jelenjen meg mert régóta rajta tartom a szemem. ;) -
dashed_ #73 hat nem tudom az utolso kameras vid ota mar vhogy nem vaom annyira ezt a gamet.. Raketat kilovo auto ugratgat benne osszevissza es felborulni meg sehogy nem tudott.. -
#72 KÉPEK!! ;)
http://www.crashday-game.de/pages_e/screenshots.htm -
#71 :) kösz, akkor ezt megértekeztük, kösz a tapasztalatmegosztásod, így akkor én majd elkerülhetem ezt az esetleges komplikációt... ;) -
Toya #70 Nem minden oldal reagálja le hülyén ezeket a dolgokat, de vannak webmesterek akik rendkívül brutálisan tudnak reagálni egy-egy ilyen esetben - hidd el tapasztalatból mondom... -
Toya #69 Persze. -
#68 Mondjuk ha egy gémer kóüld be képeket egy "hamarabb kijött" játékról :), akkor ott megemlíte a nevét, hogy neki köszönhetjük a csomagot...
Talán ezt lehetne itt is alkalmazni... -
#67 én is figyelemmel követem a lapodat. ;)
Hmm. Na akkor kidolgozok erre valamit...
De mondjuk a képeket az össszeset át fogom emelni, hogy a juzereknek ne kelljen átszambázniuk másik oldalra, de a hírben linkel együtt kiírom, hogy erről az oldalról vannak a képek... Ez korrekt? -
Toya #66 Akkor úgy mondom nem illik.
Mi is adtunk a Játékhírek-re linket amikor a SLC képeket kiraktátok...le is vehettük volna, de úgy tisztességes ha arra a lapra is elmennek a látogatók akiknek a képek köszönhetőek.
A Crashday képeket amúgy megtalálod Tiscali jelzés nélkül is a neten. -
#65 akkor mondjuk mailre is jöhetett volna ;) -
#64 egyébként nekem eszembe sem jutott, hogy a képeket miértne lehetne leszedni... -
#63 hmm, nem rosy 5let, mondjuk ezeken a képeken rajta van, hogy tisczali, levan vágva valamelyikről? Na annak utánanézek. Ezért gondolom, hogy korrekt, mert rajta van az oldal logója ahonnan szedtem.. És így ha nem is megy a külföldi oldal, meg lehet nézni a képeket... -
Toya #62 Ezt most nem baszogatásnak szántam, csak amolyan építő kritikának ;-) -
Toya #61 Egyszer komoly zűrbe keveredtek majd a sok leszedett kép miatt :-(
Most a Tiscali, a NFS: Underground képek a ToTheGame-től vannak (igaz ott egy kivételtől eltekintve még a logót is levágtátok), ezt nem így szokás...
Csak szólni akartam, hogy ne legyél nagyon megdöbbenve ha valamelyik nagyobb oldal majd neked ugrik.
Miért nem alkalmazzátok a mindenki által használt technikát? Adtok 5-6 képet és egy linket az eredeti oldalra a további képekhez. -
#60 Újabb képek jöttek ki.
Az autók fényezése nekem kifejezetten tetszik...
És ami még lényeg jó kis multipartykat lehet majd csapni...
-
#59 Váhh! Megnéztem a múvit, hű meg há! Nagyon ott van. STUNTS!!!
Ilyenkor látszik, hogy a sok okostóni milyen frankón megmondta majdnem egy éve, hogy ez milyen gyenge lesz, mert no törés stb., és hogy mennyire nincs igazuk. -
Dns5000 #58 hupsz az elejet nem akartam sorry :P -
Dns5000 #57 Frequently asked questions
This page is to answer the most frequently asked questions about Crashday.
If there is still anything not to be found here please add a post to the forum.
* When will it be released?
* Is Crashday an inofficial Stunts sequel?
* In which countries will it be available and
how much will it cost?
* (When) Will there be a playable demo version?
* What are the system requirements?
* Will there be multiplayer support?
* Why weapons?
* Why do some cars look graphically worse than others?
* Is Crashday an arcade game or rather a simulation
* Which kind of cars will be there in Crashday?
* What about taking car "xyz" into the game?
* What will the Crashday soundtrack be like?
* Which controllers are supported?
* What does Moon Byte to create a huge community?
* How do I create own cars or track pieces?
* Are you still looking for beta testers?
When will it be released?
>> back
We hope to finish the game in winter 2003/2004.
hjja akkor kb marcius :( -
#56 na 2 szép vélemény. ;)
Én az utóbbit osztom. ;) -
#55 nagyon naagy -
#54 nem túl nagy szám még...