1975
-
#135 Ez az én játékom lesz! Forgalommal szemben menés+ugratás a fának rulez:P -
dav #134 A Lamborghini piszok jól néz ki szerintem, a Golf viszont tényleg csak közepes. De ez már régóta így van, a honlapon is írták, hogy néhány autó még a fejlesztés kezdetén született, ezek kevésbé részletesek, mint a későbbi modellek. Ebből is látszik, hogy rengeteget fejlődtek közben, és ez szerintem mindenképpen jó. A fizika valószínűleg fényévekkel jobb lesz a colin-nál (rosszabb nemigen lehetne), pedig a játékmenet teljesen árkád :) Király játék lesz, ez a lényeg! -
#133 Jaja...nagyon masszív. Jöhetne már!!! -
#132 Hardwired-rol
-
#131 Simán lehet. -
#130 hat ettol se varj jobb fizikat -
#129 Colin egy rakás fos, az rally simulator nevet sem érdemli meg. -
#128 Azért a Driv3r-t se hanyagoljuk el... -
#127 (gyk.: != aztjelenti,hogy nemegyenlo)
tehat a kidolgozottsag alatt nem a torest ertettem, bar colin4-be ennel azert jobb volt. -
#126 szal átlagos a törés? megint csak lessél körbe:) simán jó lesz ez, ha olyan lesz, mint amilyennek várjuk. frísztájl autókázás, röpködés, szakadás hegyek, egyebek. -
#125 Áh, nekem is olyan van, lehetetlen. :D -
#124 autok kidolgozottsaga != tores -
#123 Lehet, hogy kevés lesz hozzá a 9500pro-m ? -
#122 bazz.. átlagos az autók kidolgozottsága???:DD lesd már meg akármelyik autós gémet mostanság.. melyikben esik szét ennyire? főleg, hogy szvsz nem nagyon van értékelhető autós game jóideje. simán jók ezek. tájjal sincs gond. ez nem stalker -
#121 semmi :) -
#120 van ilyen topic. -
#119 Szerintem nem olyan nagy szam a grafika az autok kidolgozottsaga max atlagosnak mondhato -
#118 Atomizomuberbrutal -
#117 Hat nemtudom...meglatjuk -
#116 És még itt is van pár kép -
#115 Crashday képek, hú de szépek
[2004-05-10 @ 18:39 - Mantis]
Bár még sokat kell aludnunk a Crashday megjelnéséig, az az egy biztos, megéri kivárni. A Moon Byte Studios újabb szemet gyönyörködtető matériát bocsájtott útjára. Ezeket egy sorral lejjebb megszemlélhetitek:
Info: Gamestar
-
#114 Hiv. honlapon tényleg 17-ei dátummal vannak kinn ezek IS, de régi képek.
Én az E3 videóból szűrtem le, hogy árkád lesz, mert az lesz :DD -
#113 a célnak sztem tökre megfelel. -
#112 itt még nem voltak, a hivatalos honlapjukra meg most került ki 2 napja néztem akkor még nem voltak fennt.
Amúgy nem biztos, hogy NFSU tuning lesz, de gondolom, a képekből meg hogy azért ez egy árkád gém lesz. -
#111 1-2 kivétellel ezek mind régi képek. Persze vannak új képek is, de ezek speciel majdnem mind régiek.
behun.net -re ofkorsz kiraktam őket, hírrel együtt :) -
#110 Elvileg, ez lenne a Stunts-osabb jatek, nem a TrackMania, ahogy hasonlitgattak:)
De errol sem lehet sokat tudni sajnos:(( Regen keszul, es meg egy-ket honapja, nem volt kiadojuk! :((( Rmelem, hogy most uj kepek jottek ki, talan mar van. De tobb infot igertek napokon belul, majd kiderul mi van vele. -
#109 editor ? :))
lol
a jó öreg STUNTS megin csak vissza köszön :) -
#108 sztem a többi modell se rossz. ez a legfölső golfos kép nyújtott, de az ingémek nem rosszak. de nehogy már nfsu tuning legyen:(( az ultrasuck -
#107 Meg fog ez valaha jelenni? -
#106 Jó a tuning evolucio! :) -
#105 Semmi reakció? Pedig szerintem a LAMBO nagyon jól sikerült. -
#104 Na pár új kép jött ki, a modellek kissé lowpolik (habár azt írják még a modelleken dolgoznak), de ha jól látom itt az első képen a tuning olyasmi lesz, mint az NFSUban kb.
A Lambo és az editor viszont ígéretes.
-
#103 Szépek -
#102 nem rossz.. -
#101 A méret a lényeg! Szépek! -
#100 Na pár új kép, bocsi a méretekért...
-
#99 Késik a Crashday
(Gamers Hell) A Moon Byte fejlesztőcsapat egy kora reggeli napon újra szemrevételezte a motorblokkot. Legnagyobb meglepetésükre a környezetszennyezés ellen, transzparensekkel tüntető egerekre lelt, akik hozzáláncolták magukat a karburátorhoz. Ebből adódóan a játékot újra el kell halasztania a cégnek, ám ígéreteik szerint 2004 második negyedében már nem lesznek akadályt képező aktivisták. További - nitrós palackokkal felvértezett - munkaerőt toboroznak, s a rajongók bocsánatáért esedeznek.
HARDWIRED -
#98 az jó is lenne. nekem is mindig megjelent a kérdőjel a képek láttán: "de minek az a szar rá? (stukkerz). így azért másabb a helyzet. mégjobban várom -
#97 Jaja, opcionális... -
#96 pontosan, amúgy az a jó benne, hogy nem kell felszerelni az autóra ha jól tudom. Szóval akinek kell kell, akinek nem nem...