1975
Crashday-.png I
  • Davidus
    Ez az én játékom lesz! Forgalommal szemben menés+ugratás a fának rulez:P
  • dav
    A Lamborghini piszok jól néz ki szerintem, a Golf viszont tényleg csak közepes. De ez már régóta így van, a honlapon is írták, hogy néhány autó még a fejlesztés kezdetén született, ezek kevésbé részletesek, mint a későbbi modellek. Ebből is látszik, hogy rengeteget fejlődtek közben, és ez szerintem mindenképpen jó. A fizika valószínűleg fényévekkel jobb lesz a colin-nál (rosszabb nemigen lehetne), pedig a játékmenet teljesen árkád :) Király játék lesz, ez a lényeg!
  • Carlos
    Jaja...nagyon masszív. Jöhetne már!!!
  • rezsofiz
    Hardwired-rol

• traXion
    Simán lehet.
  • toMpEr
    hat ettol se varj jobb fizikat
  • traXion
    Colin egy rakás fos, az rally simulator nevet sem érdemli meg.
  • traXion
    Azért a Driv3r-t se hanyagoljuk el...
  • toMpEr
    (gyk.: != aztjelenti,hogy nemegyenlo)
    tehat a kidolgozottsag alatt nem a torest ertettem, bar colin4-be ennel azert jobb volt.
  • 12346
    szal átlagos a törés? megint csak lessél körbe:) simán jó lesz ez, ha olyan lesz, mint amilyennek várjuk. frísztájl autókázás, röpködés, szakadás hegyek, egyebek.
  • traXion
    Áh, nekem is olyan van, lehetetlen. :D
  • toMpEr
    autok kidolgozottsaga != tores
  • Cobra.
    Lehet, hogy kevés lesz hozzá a 9500pro-m ?
  • 12346
    bazz.. átlagos az autók kidolgozottsága???:DD lesd már meg akármelyik autós gémet mostanság.. melyikben esik szét ennyire? főleg, hogy szvsz nem nagyon van értékelhető autós game jóideje. simán jók ezek. tájjal sincs gond. ez nem stalker
  • traXion
    semmi :)
  • traXion
    van ilyen topic.
  • toMpEr
    Szerintem nem olyan nagy szam a grafika az autok kidolgozottsaga max atlagosnak mondhato
  • rezsofiz
    Atomizomuberbrutal
  • toMpEr
    Hat nemtudom...meglatjuk
  • grebber
    És még itt is van pár kép
  • grebber
    Crashday képek, hú de szépek

[2004-05-10 @ 18:39 - Mantis]

Bár még sokat kell aludnunk a Crashday megjelnéséig, az az egy biztos, megéri kivárni. A Moon Byte Studios újabb szemet gyönyörködtető matériát bocsájtott útjára. Ezeket egy sorral lejjebb megszemlélhetitek:

Info: Gamestar

• dikki*yysw
    Hiv. honlapon tényleg 17-ei dátummal vannak kinn ezek IS, de régi képek.
    Én az E3 videóból szűrtem le, hogy árkád lesz, mert az lesz :DD
  • M@TriX
    a célnak sztem tökre megfelel.
  • M@TriX
    itt még nem voltak, a hivatalos honlapjukra meg most került ki 2 napja néztem akkor még nem voltak fennt.

Amúgy nem biztos, hogy NFSU tuning lesz, de gondolom, a képekből meg hogy azért ez egy árkád gém lesz.
  • Dikkma
    1-2 kivétellel ezek mind régi képek. Persze vannak új képek is, de ezek speciel majdnem mind régiek.
    behun.net -re ofkorsz kiraktam őket, hírrel együtt :)
  • Alexease
    Elvileg, ez lenne a Stunts-osabb jatek, nem a TrackMania, ahogy hasonlitgattak:)

De errol sem lehet sokat tudni sajnos:(( Regen keszul, es meg egy-ket honapja, nem volt kiadojuk! :((( Rmelem, hogy most uj kepek jottek ki, talan mar van. De tobb infot igertek napokon belul, majd kiderul mi van vele.
  • hen-tes
    editor ? :))
    lol
    a jó öreg STUNTS megin csak vissza köszön :)
  • 12346
    sztem a többi modell se rossz. ez a legfölső golfos kép nyújtott, de az ingémek nem rosszak. de nehogy már nfsu tuning legyen:(( az ultrasuck
  • seAke
    Meg fog ez valaha jelenni?
  • traXion
    Jó a tuning evolucio! :)
  • M@TriX
    Semmi reakció? Pedig szerintem a LAMBO nagyon jól sikerült.
  • M@TriX
    Na pár új kép jött ki, a modellek kissé lowpolik (habár azt írják még a modelleken dolgoznak), de ha jól látom itt az első képen a tuning olyasmi lesz, mint az NFSUban kb.
    A Lambo és az editor viszont ígéretes.

• KG21
    Szépek
  • Pyx #102
    nem rossz..
  • traXion
    A méret a lényeg! Szépek!
  • M@TriX
    Na pár új kép, bocsi a méretekért...

• Carlos
    Késik a Crashday

(Gamers Hell) A Moon Byte fejlesztőcsapat egy kora reggeli napon újra szemrevételezte a motorblokkot. Legnagyobb meglepetésükre a környezetszennyezés ellen, transzparensekkel tüntető egerekre lelt, akik hozzáláncolták magukat a karburátorhoz. Ebből adódóan a játékot újra el kell halasztania a cégnek, ám ígéreteik szerint 2004 második negyedében már nem lesznek akadályt képező aktivisták. További - nitrós palackokkal felvértezett - munkaerőt toboroznak, s a rajongók bocsánatáért esedeznek.

HARDWIRED
  • 12346
    az jó is lenne. nekem is mindig megjelent a kérdőjel a képek láttán: "de minek az a szar rá? (stukkerz). így azért másabb a helyzet. mégjobban várom
  • Carlos
    Jaja, opcionális...
  • M@TriX
    pontosan, amúgy az a jó benne, hogy nem kell felszerelni az autóra ha jól tudom. Szóval akinek kell kell, akinek nem nem...