1975
-
MrTressy #375 nekem meg baxik elindulni, a billentyü kiosztásleirása után nem hajlandó tovább menni no comment -
#374 igazándiból.... mindent full-ra toltam
elnézek a távolba és nem látok semmit egy két házon kivűl meg a jó kis ködösítés efekt:( dombok vannak:)
itt úgy szint... kopár és egyhangú az egész
na meg ez, autóm csilloog villog a táj meg egy okádék egy színű legalább pár fűszálat meg egykét tulipánt vagy valamit oda bökhettek vólna mert ez így nagyon gyengusz
na meg ez hol vannak a fények árnyékok stb...
alapjába véve nekem az egész olyan 1 színünek és 1 hangúnak tűnik nincsenek színek 2006-ban azért nem így kéne kinéznie egy játéknak ennél sokkal komolyabb grafikát láthattunk a gta-ba ha csak az autós részét nézzük amiről nem is beszélve, hogy nem kis terepeket és nem kevés autót és embert mozgatott egyszerre... flatout meg gyönyörű színekben pompázik
és sztem ezek elég ocsmány képek róla.... -
#373 mi a baj a gráffal? -
#372 nem tré=nem gond. vagyis nem kell kilőni, törölni stb. -
#371 van pályaeditor, ami egyszerü ... lesz annyi pálya, h elveszünk a sok sz*r között :D -
#370 hol irtam, h tré ? -
#369 vagy 1 game paddal
amúgy sztem nem olyan rosz ez de majd ha megjelenik a fullos akkor már többet lehet róla mondani mert ebből a demoból én túl sokat nem igazán tudtam leszűrni max a grafikát ami sztem nem a legjobb de elmegy
remélem nem követték el azt a hibát hogy ott van sok játékmód és igazábolt mindegyikhez lesz kb 2 pály azt joccakát mert akkor lehúzhatják a wc-n -
#368 hogy őszine legyek nekem abszolút nem tetszik! próbáltam beleeröltetni magamba hogy jó gém ez de ez nem jött össze 1 órán át akkor sose fog!! szal sztem nagyon gagyi lett! nem csalódta sokat ! elvileg ez is Atari game!! =(( -
#367 hagyjuk már ezeket a "realisztikus" szavakat ezeknél a játékoknál. az se szimulátor. csak vhogy élvezhetőbb játék lett. -
Newfronter #366 Hehe, ez nagyon dúrva :DDDD
Na mind1, én ezt eleve ilyen örjöngős gammaként kezeltem és nem okozott csalódást. -
#365 Sajnos en tobbet vartam, legalabbis fizikaban:( A grafika szep, jo gyors, szepen, latvanyosan torik, es latszik hogy rengeteg szolgaltatas lesz benne.
De azert eleg lehangolo nehany dolog benne. Pl. hogy a fuggoleges falon kenyelmesen felmaszik es ha kell meg is all ameddig csak kell:))))
CrashDay_falmaszo (AVI, DivX6, 800kbyte)
:))) Probaljatok ki:)) -
Rolesz #364 Ízí Rájder ízí rájder öcsém!Ez marha jó nem tudom mi a rosz benne!Newfronter-rel egyetértek én is azt kaptam amit vártam!Autók nálam kanyarofnak rendesen!Pff nem tudom ugyanazt a játékot töltötük e le:):):) -
Torry #363 Nekem csak az nem jön be, hogy olyan nehezen kanyarodnak a kocsik. -
#362 Gyenge lett.Főleg a lövöldözős rész ahol csak kurzorgombokkal tudom irányítani a kocsit.Hát csodálatos!Vissza a 90-es évekbe. -
#361 hát jó lenne ez is, ha még kis fizika hozzá...
de flatoutban vanahogy télleg realisztikusabb a törés..
főleg majd a FlatOut 2, de még az első része is megállja ma a helyét minden tekintetben szerintem :) -
#360 Nagyon tetszik ez is, de a FlatOut az télleg bealázza! -
Newfronter #359 Én pl. azt kaptam amit vártam. -
#358 daemon nem tré. a többi meg még nem járt a gépen:) -
#357 én is többet vártam mondjuk. ez a levegőben kanyarodósdi, meg érdekesen bemozdulósdi nem nagyn fekszik pl. azér nem ásom el, meglátjuk, milyen lesz a full. -
#356 antiblaxx vagy sd4hide vagy sr7stop, daemon, alcohol kikapcs, uninst, stb :)
ez a béna securom7 védelem miatt lehet!
---------------------------------------------
nem annyira rossz a game, de a flatout szintje mellett sehol sincs :( fizika szinte nincs, a törés elég egyszerü, mert kb. elsőre rommá törik, ám az irányitást még annyira sem befolyásolja, mint a flatoutban :( árkádos, de a trackmanianal 1 pici fokkal jobb és nem szellemkocsik versengenek.
dítmecs tetszik, az szvsz rendben van.
üsszességében kihagyott ziccer, álá FO :( -
#355 nekem akkor fut úgy, ha sok az autó :D nyilván proci... -
#354 Flatout alázza oda-vissza, környezet nevetséges, a kocsik még ahogy kinéznek... -
#353 Elég gagyi játék...xbox középszint -
#352 Nem tudom nálam mi lehet a baj de olyan rosszul fut mint még soha semmi.Még minimumon is kb5-10 fps-sel.:( Pedig a nfs:mw hibátlanul futott.Van valami ötletetek? -
#351 csak demo?FASZA :D -
Rolesz #350 Nekem is ez volt addig nyomogattam amig be nem indult! -
#349 hellósztok!
nekem nem indul el: A required security module can not be activated. This program can not be executed.
vki segítsen pls! thx! -
#348 mellesleg nem tapasztalt senki olyat, hogy game install óta ha wavot akar lejátszani, akkor bejön egy kűfődi wmp9 install? pedig ugye eddig is volt wmp9 a vason. -
#347 az még a derby előtt volt:) -
Torry #346 Stunts RULEZZZZZ!!!!! -
#345 jaja, én se értem. volt 1-2 gagyi próbálkozás, + a zsír flat-out. pedig nagyon hiányoznak az ilyenek is az unalomig ismételt kategóriák képviselői mellé. -
Newfronter #344 Aki még nem próbálta:
kepek -
#343 [harwired.hu] -
#342 lehet már tudni mennyi lesz az ára? -
#341 Miért nem töltitek a playware.hu-ról? Sokkal gyorsabb! -
#340 vagy innen akár -
#339 behalt a szerverük sorry, nekem még lecsusszant ;) -
Torry #338 Innen le tudod kapni! -
#337 Object not found!
The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.
If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 404
www.six4one.com
Thu Jan 26 15:51:47 2006
Apache/2.0.49 (Linux/SuSE) -
#336 START