1975
Crashday-.png I
  • MrTressy
    nekem meg baxik elindulni, a billentyü kiosztásleirása után nem hajlandó tovább menni no comment
  • mila69en
    igazándiból.... mindent full-ra toltam

elnézek a távolba és nem látok semmit egy két házon kivűl meg a jó kis ködösítés efekt:( dombok vannak:)

itt úgy szint... kopár és egyhangú az egész

na meg ez, autóm csilloog villog a táj meg egy okádék egy színű legalább pár fűszálat meg egykét tulipánt vagy valamit oda bökhettek vólna mert ez így nagyon gyengusz

na meg ez hol vannak a fények árnyékok stb...
    alapjába véve nekem az egész olyan 1 színünek és 1 hangúnak tűnik nincsenek színek 2006-ban azért nem így kéne kinéznie egy játéknak ennél sokkal komolyabb grafikát láthattunk a gta-ba ha csak az autós részét nézzük amiről nem is beszélve, hogy nem kis terepeket és nem kevés autót és embert mozgatott egyszerre... flatout meg gyönyörű színekben pompázik

és sztem ezek elég ocsmány képek róla....
  • 12346
    mi a baj a gráffal?
  • 12346
    nem tré=nem gond. vagyis nem kell kilőni, törölni stb.
  • arty
    van pályaeditor, ami egyszerü ... lesz annyi pálya, h elveszünk a sok sz*r között :D
  • arty
    hol irtam, h tré ?
  • mila69en
    vagy 1 game paddal

amúgy sztem nem olyan rosz ez de majd ha megjelenik a fullos akkor már többet lehet róla mondani mert ebből a demoból én túl sokat nem igazán tudtam leszűrni max a grafikát ami sztem nem a legjobb de elmegy

remélem nem követték el azt a hibát hogy ott van sok játékmód és igazábolt mindegyikhez lesz kb 2 pály azt joccakát mert akkor lehúzhatják a wc-n
  • k8bal
    hogy őszine legyek nekem abszolút nem tetszik! próbáltam beleeröltetni magamba hogy jó gém ez de ez nem jött össze 1 órán át akkor sose fog!! szal sztem nagyon gagyi lett! nem csalódta sokat ! elvileg ez is Atari game!! =((
  • 12346
    hagyjuk már ezeket a "realisztikus" szavakat ezeknél a játékoknál. az se szimulátor. csak vhogy élvezhetőbb játék lett.
  • Newfronter
    Hehe, ez nagyon dúrva :DDDD

Na mind1, én ezt eleve ilyen örjöngős gammaként kezeltem és nem okozott csalódást.
  • Alexease
    Sajnos en tobbet vartam, legalabbis fizikaban:( A grafika szep, jo gyors, szepen, latvanyosan torik, es latszik hogy rengeteg szolgaltatas lesz benne.
    De azert eleg lehangolo nehany dolog benne. Pl. hogy a fuggoleges falon kenyelmesen felmaszik es ha kell meg is all ameddig csak kell:))))

CrashDay_falmaszo (AVI, DivX6, 800kbyte)

:))) Probaljatok ki:))
  • Rolesz
    Ízí Rájder ízí rájder öcsém!Ez marha jó nem tudom mi a rosz benne!Newfronter-rel egyetértek én is azt kaptam amit vártam!Autók nálam kanyarofnak rendesen!Pff nem tudom ugyanazt a játékot töltötük e le:):):)
  • Torry
    Nekem csak az nem jön be, hogy olyan nehezen kanyarodnak a kocsik.
  • Dynamic
    Gyenge lett.Főleg a lövöldözős rész ahol csak kurzorgombokkal tudom irányítani a kocsit.Hát csodálatos!Vissza a 90-es évekbe.
  • mucsácsó
    hát jó lenne ez is, ha még kis fizika hozzá...
    de flatoutban vanahogy télleg realisztikusabb a törés..
    főleg majd a FlatOut 2, de még az első része is megállja ma a helyét minden tekintetben szerintem :)
  • Csuhai G
    Nagyon tetszik ez is, de a FlatOut az télleg bealázza!
  • Newfronter
    Én pl. azt kaptam amit vártam.
  • 12346
    daemon nem tré. a többi meg még nem járt a gépen:)
  • 12346
    én is többet vártam mondjuk. ez a levegőben kanyarodósdi, meg érdekesen bemozdulósdi nem nagyn fekszik pl. azér nem ásom el, meglátjuk, milyen lesz a full.
  • arty
    antiblaxx vagy sd4hide vagy sr7stop, daemon, alcohol kikapcs, uninst, stb :)
    ez a béna securom7 védelem miatt lehet!

---------------------------------------------

nem annyira rossz a game, de a flatout szintje mellett sehol sincs :( fizika szinte nincs, a törés elég egyszerü, mert kb. elsőre rommá törik, ám az irányitást még annyira sem befolyásolja, mint a flatoutban :( árkádos, de a trackmanianal 1 pici fokkal jobb és nem szellemkocsik versengenek.

dítmecs tetszik, az szvsz rendben van.

üsszességében kihagyott ziccer, álá FO :(
  • mucsácsó
    nekem akkor fut úgy, ha sok az autó :D nyilván proci...
  • Ma2ska
    Flatout alázza oda-vissza, környezet nevetséges, a kocsik még ahogy kinéznek...
  • Ma2ska
    Elég gagyi játék...xbox középszint
  • STREEX
    Nem tudom nálam mi lehet a baj de olyan rosszul fut mint még soha semmi.Még minimumon is kb5-10 fps-sel.:( Pedig a nfs:mw hibátlanul futott.Van valami ötletetek?
  • bodesz
    csak demo?FASZA :D
  • Rolesz
    Nekem is ez volt addig nyomogattam amig be nem indult!
  • FlyHigh
    hellósztok!
    nekem nem indul el: A required security module can not be activated. This program can not be executed.
    vki segítsen pls! thx!
  • 12346
    mellesleg nem tapasztalt senki olyat, hogy game install óta ha wavot akar lejátszani, akkor bejön egy kűfődi wmp9 install? pedig ugye eddig is volt wmp9 a vason.
  • 12346
    az még a derby előtt volt:)
  • Torry
    Stunts RULEZZZZZ!!!!!
  • 12346
    jaja, én se értem. volt 1-2 gagyi próbálkozás, + a zsír flat-out. pedig nagyon hiányoznak az ilyenek is az unalomig ismételt kategóriák képviselői mellé.
  • Newfronter
    Aki még nem próbálta:
    kepek
  • k8bal
    [harwired.hu]
  • ngcsnet
    lehet már tudni mennyi lesz az ára?
  • TothLaci
    Miért nem töltitek a playware.hu-ról? Sokkal gyorsabb!
  • 12346
    vagy innen akár
  • M@TriX
    behalt a szerverük sorry, nekem még lecsusszant ;)
  • Torry
    Innen le tudod kapni!
  • ngcsnet
    Object not found!

The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.
    Error 404
    www.six4one.com
    Thu Jan 26 15:51:47 2006
    Apache/2.0.49 (Linux/SuSE)
  • M@TriX
    START