HAEGEMONIA

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Major Pluskat
Thx köszi a választ!!
magus
nyiff😊

G. Joe
Te többet tudsz, de én gyorsabb voltam 😊)

http://deathfellows.hu/

magus
a haegemoniat az ig1-2 es arcok csinaltak(digital reality). ez is egy ûrszimulátor. az imperium galactica3 jogat odaadtak a philoslabsnak.azt ok csinaljak. teljesen kulonbozo a ket jatek. a philoslabs mellesleg csodbe ment szoval ig3 nem lesz.

G. Joe
csak a Haegemoniát csinálják magyarok, ugy tudom az IG-t eladták.
😞(
Lehet hogy rosszul tudom de igy emléxem

http://deathfellows.hu/

Major Pluskat
nyomjuk de ezt a küldetést akkor sem tudom megcsinálni😊))
Krinyo
nyomjunk neten!

Major Pluskat
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Leszedtem a demót nagyon király! Azonban a jó istennek sem sikerûl megcsinálnom az elsõ küldetést. Hogy a fenébe kell megállítani a kereskedõhajókat??? Mert ugye lõni nem lehet rájuk, az útjukat nemigen lehet elálni, akkor meg hogyan???

A választ elõre is köszi mindenkitõl!
Sir Quno Jedi
Nem hiszem, hogy sérti (igazság szerint el is felejtettem, hogy én nyitottam a másikat), csak itt fel fognak vetõdni ugyanazok a kérdések és nem kéne again végigrágni õket. Ennyi.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SarkanyfuaRUSH
Moderátorok ezt a topicot lehet törölni !!
SarkanyfuaRUSH
JA BOCSI MINDENKINEK NE EZT HASZNÁLJÁTOK, HANEM AZ ELÕZÕ HOZZÁSZÓLÁSBAN LÉVÕ LINKEN TALÁLHATÓ EREDETI TOPICOT !!!!!!!!!!!!
skorpio7
Biztos sérti az önérzetedet a dolog , mert a másikat te nyitottad .Bár igaz , ami igaz , ott nem egészen felel meg a valóságnak a neve , ugyanis az az amcsi verzió-é lesz . 😊

KATT IDE!

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Sir Quno Jedi
Annak is van topicja és alaposan ki van vesézve, nemkülönben ez is... mind1

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SarkanyfuaRUSH
Igaz a másik is nagybetûs, de a video utána kicsi 😊)

Én beizgultam rá 😊)
Tényleg a IG3 demot még nem is láttam pedig azt is meg akartam nézni. De ez az IG3-ról olvasottak és látottak (képek) alapján ez sokkal jobb lesz !!!
Ne moderálják ki! Ez a játék megérdemli, hogy nagybetûs topicja legyen 😊))

SarkanyfuaRUSH
Másik nincs is ... 😊)
SarkanyfuaRUSH
Hol ? Direkt megnéztem !

Csak egy Hegemonia video topic van, meg még egy valami szintén hülyeség. Rendeset nem találtam azért hoztam létre. Ha mégis van, nyugodtam moderáljátok ki moderátorok és bocsi 😊))
Sir Quno Jedi
Van ám már ilyen topic, de mind1, ne korbácsold, ha nem akarod :-)))

SarkanyfuaRUSH
Nem akarom felkorbácsolni a kedélyeket, de :

Haegemonia demó holnap!
<2002-10-03 @ 15:23 - ZeroCool> (kommentek: 9)
Csak annyit mondanék, hogy legyetek velünk a holnapi napon, egészen pontosan 16:00-kor! 😄
Fincsi anyag lesz, és akkor majd lesz itten: Boncsad Tõccsed! 😄
Peace, ::LINK::
ZeroCool

Vagyis ma jácchatunk vele !!!!!!

www.gamestar.hu
← ElőzőOldal 7 / 7