Modemeseknek Leáldozott!!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ismeros(tavoli 😛) le akart loni egy modemest ircrol mert idegesitette, erre veletlenul leszakajtotta egesz Hajdu-Bihar megyét a dialuprol...vicc az egesz.
Ilyenkor Ady jut eszember ezekrol az allapotokrol, meg egy Nekünk mohács kell c. vers.. :\
Idézetek:
"A csomagok támogatásának megszüntetésére azért került sor, mert a konstrukció nem volt technológiasemleges, tehát torzította a versenyt a szélessávú technológiák rovására, valamint nem rászorultsági alapon lehetett hozzájutni, holott az Európai Unió a Római szerzõdésben lefektetett elvei szerint állami támogatás csak rászorultság esetén adható."
Ezeknek a barmoknak még mindig nem esett le, hogy nem azért nem vált a közel 100 000 modemes szélessávra mert nem akar, hanem mert lehetõsége sincs rá??
Beszarok, hogy arra nem tudnak rájönni, hogy úgy ösztönözzék a cégeket a szélessáv kiépítésére, hogy ahol nincs lehetõség rá ott muszály legyen arányosan olcsóbban adni a kapcsolt volnai elérést ahol meg van lehetõség váltásra ott meg esetleg adjanak kedvezményeket az átállásra!?
Mert az összes szolgáltató nagy f*sz és majd hülye lesz 5000 fõ alatti településeken kiépíteni akár az ADSL-t ha még minden városban sincs szélessávú net és ott csak nagyobb az igény rá...
"A modemes felhasználók számára jó hír, hogy az elektronikus hírközlési törvény értelmében a jelentõs piaci erõvel rendelkezõ szolgáltatóknak kötelezõ lesz nem csak percdíjas, hanem átalánydíjas hozzáféréscsomagokat is kialakítaniuk. Noha Esztó nem kívánt konkrét árat mondani, a tervek szerint ezeknek a csomagoknak a havidíja a korábbi, népszerû Mindenkinek csomag árára fog emlékeztetni, s nem csak a délutáni, éjszakai idõben lehet majd internetezni, hanem az átalánydíjas idõszak korlátlansága révén bármikor -- akár napközben is."
Ez viszont egy jó hír, mivel ha megint lesz átalánydíj akkor majdnem mindenki át fog térni rá és a vonalaik annyira le lesznek terhelve állandóan, hogy kénytelenek lesznek fejleszteni mindenfelé. Most majd visszaüt a sok ISDN behúzás a matávnak is, mert ott a két vonal, átalánydíjnál az egyiken egész nap a neten lehet a gép az senkit sem fog zavarni.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
1-2 ? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hajrá Dózsa György!
shit happens
azoknak elég a 56 K modem
akik meg játszanak/miegymás azoknak (mint nekem): ISDN
gyorsabb a feltöltésem mint sok ADSL-nek (10,4 KB/sec)
szó csak azért dobtam be a -1000 Ft-os dolgot
én már azt várom, amikor majd DivX minõségben nézzük a filmeket valós idõben 😊
modemmel az a baj hogy a PINGek is szarok meg packet loss is lehet .. .szal ott komolyan bajok vannak
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
és legyen 1000 Ft-al olcsóbb mint az ADSL
szerintetek ekkor hányan mondanának le az ADSL-rõl?
visszaszorulna a ADSL tábor?
Retteketet
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"
A matávtól szemétség volt megszûntetni az este 6-tól reggel6-ig kedvezményt!
Egész jó a sebessége.
Korlátlanul mehet ha akarom, egész hónapban nem kell kikapcsolni.
Azért az gáz, ha figyelni kell az idõt.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
shit happens
a másik meg hogy az éjszakai számlázás is éjféltõl kezdõdik, így ha le akarok vmi komolyabbat szedni akkor sux másnap. régen a 22 h tól még nem is volt rossz.. abba a 2 órába sokminden belefér (ne)..
Hajrá Dózsa György!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Márminthogy korlátlan ISDN. Engem rohadtul nem izgatna, hogy csak 7 vagy 14kbyte/sec a sebesség de ne kelljen már azt figyelgetni, hogy már megint hogy telik az a kibaszott 40 óra.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
aztán amikor megszünt a 150-ig számlálás, és bejött az ADSL, cserbenhagyta az ISDN-eseket
szo ezt még mindig nem értem, mér nincs ISDN-re korlátlan díjcsomag???
nekem az éjjel nappali elérhetõség a fontos nem a sávszélesség
De akkor is ott az ADSL profi, ami alig több (legalábbis most így, akcióban, a "normál" díjszabást nem tudom), mint az Otthon/Hobbi és arra már több gépet is ráköthetsz. 😊
ADSL Otthon és Hobbi csomag csak olyan távbeszélõ vonalra rendelhetõ meg, melynél a közcélú távbeszélõ szolgáltatás elõfizetõje egyéni elõfizetõ
A BDSL pedig mindjárt 27e+fa, bár azt hiszem ez egy nagyobb (nem 1-2 személyes) cég esetén tényleg elhanyagolható költség...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
és a kedvencem ki is maradt invitel azaz Vnet... ha érdekel hogy mekkora szar és erõs mazoista hajlamaid vannak akkor leírhatom... de minek? már 100 000x leírtam az ÜF-jüknek persze 1re se jött válasz