Opera
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Sokan csak állandó jól bejáratott oldalakra járnak.
ezért kérdeztem.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Mert én használom megyek ide oda ahol olyat látok ami érdekel (nem fél rérteni... 😊 )
Engem az õrületbe kergetett mikor 1 nap 10 szer írta ki hogy nem támogatott böngészõ.
Amúgy: tegnap újraraktam, mert a könyjelzõimet összegányolta, és azóta az asztalra pakol olyan dlgokat, mint
activity.opr (egy fájl)
g_000A
g_000B
g_000D
...
(mappák)
Eddig ezek a saját mappájában voltak, program filesban: hogy lehetne újra arra ösztönözni, hogy oda tegye? Rakja még egyszer újra?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ha a 10.10-es, akkor igencsak meglepõ, ha tudod bármikor reprodukálni akkor fõleg küldd be bugreportnak 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Elõzmények: CTRL+F12 - Advanced - History - legfelsõ érték.
légyszi valaki segitsen ebben
köszönöm
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
UHU_2.1-nél így már megoldódott. A többinél majd holnap futom le a kört.
A nyelvi fájlok bekeverései miatt kell egy kissé bolondbiztosabbá tenni ezt
az Opera_10.5 programozóinak.
Kicsit még szokni kell, de egyébként tetszik.
Ez egy másik kép róla.
UHU_2.1; OpenSuse_11.2; és MagyarUbi_9.11 alatt.
Almenüi között mozogva olyan lesz a háttér, mint amikor a kijelzõm már nem bírja el Azt_a frekvenciát.
IMG]/forumkepek/2010_01/opera105b-_4.jpg[/img]
helyet meg nem sajnálom, egy kb 20 px magas sávról beszélünk, 24"-on elfér 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
nagyon jó kis böngészõ, télleg, mondhatni luxus kivitel, a fapados krómhoz képest mindenképpen, és nagyon impozáns hogy implicite tud egy csomó mindent, amit a firefox csak kiegekkel. most engem ilyen acid tesztek meg hasonlók nem érdekelnek, megjelenítési problémák nem merültek fel sosem, egy két oldalon vmiért nem akarta megjegyezni normálisan a login infókat, de az ilyesmi elõfordul.
most mégis úgy alakul, hogy visszatérek ff-hoz. talán nevetségesnek fogjátok találni, de a bookmarkok miatt teszem. egyszerûen nem tudom megszokni azt, ahogy ez az operában meg van oldva. eljutottam odáig, hogy kiteszem a personalbart, és arra a kedvenceimet mappákba rendezve. azon is túltettem magam, hogy a mappákon belül már nem mûködik a mid-klikkes új tabon nyitás, mert shift+balklikkre megcsinálja. de az, hogy nem tudok sitty sutty ezekbe a mappákba belehúzni kedvenceket, és ezáltal folyamatosan rendezgetni...ez nekem egy hatalmas érvágás. mondom, bizonyára nevetségesnek találjátok ezt az indokot, de nekem több száz oldal van elmentve, a nagy részét aktívan látogatom is, és kulcsfontosságú, hogy a kedvencek kezelése gyors és gördülékeny legyen.
ezen felül pedig azért akad 1-2 olyan kiterjesztés is, aminek nincs operás megfelelõje, bár azt aláírom, hogy gyakorlatilag a gyakran használt ff addonok 99%-a így vagy úgy megoldható operában is.
szóval a konklúzió: az opera atom kis böngészõ, és mindenképpen feltelepítve marad a rendszeremen...de alapértelmezésnek marad a ff egyelõre.
egyébként azt is vártam az operától, hogy kevesebb ramot fog enni, de nem, alig 50-70 megával marad csak el a rókától, most viszont felraktam ff alá a memory fox-ot, és így több tucat tabbal 300-400 mega helyett 75-öt eszik.
továbbra sem vagyok kibékülve magával az iránnyal, amibe a FF fejlesztése halad, sajnos nem feltétlenül a jó utat követik. viszont egyelõre nekem jobban kézre esik, mint az opera. elképzelhetõ, hogy ez a jövõben majd változik.
anyway, köszi mindenkinek, aki itt segített operás kérdésekben, és nyugodalmas ünnepeket kívánok mindenkinek!
Mindenesetre Index.hu betöltõdése Opera 10.5 - 5 másodperc
Firefox 3.7 - 3 másodperc
Origo.hu betöltése Opera 10.5 - 10 másodperc
Firefox 3.7 - 6 másodperc
Én egyelõre hanyagolom.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ezt olvasd el, és döntsd el, hogy kell-e vagy sem.
köszönöm szépen a választ ennyivel többet tudok már
kellemes ünnepeket
viszont kipróbálható, hogy milyen új dolgok készülnek - gyorsabb JS motor, windows 7-es funkciók, privát böngészés...