Opera

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
úgynézki bétába fordul a 10.50, nagyon sietnek, hogy március közepére már ezt tudják kitenni a Windows böngészõválasztó képernyõjére.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sziasztok. Nálam tök jól mûködik az a bizonyos legnépszerûbb videó oldal a 10.5 ön lehet fen is nagyon van egy teljesen Aero skin hozzá nagyon zsír így. Csak még azt kéne megoldaniuk hogy bizonyos oldalakon (torrent) hozzászólást tudjak írni. De ezt leszámítva bejövõs.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Dzsini
én 10.10 alatt se láttam ilyet...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mitõl lehet az, hogy 10.10 alatt (végelege verzió) amikor elsõre tölt be egy oldalt összekeveri az oldalon látható képeket (gombok, avatarok, stb.), de frissítés után oké? Soha semmi ilyet nem láttam 9.x és alfa/béta 10-es alatt. A 10.5x meg még csak valami pre-Alfa ... 😞

Dzsini
külsõ pluginekkel majd akkor foglalkoznak szerintem, ha már belül mûködik a dolog... a flasht nem õk írják 😊

bojti
Én jobban örültem volna , ha a flashes bugokat javítják ki . Mégse állja , hogy a világ legnépszerûbb videóoldala nem szuperál .<#vigyor5>
Amúgy ez és az elõzõ build is stabilnak mondható , nálam egyszer sem omlott össze . Gmailben a szkriptek másnak is hol elõjönnek hol nem ?

Dzsini
Az új build (3222) ismeri a Geolocation API-t: kipróbálható pl. itt

Máté94
Mindegy.Visszaraktam 3186-ot.
Máté94
Így se jó😞
modellmaker
Köszönöm! <#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

bojti
Üdv !
A 10.10-bõl áttettem a block external scripts scriptblokkolót , de azt vettem észre 10.5-ben sokkal több mindent blokkol , mint 10.10 -ben , olyanokat is amiket nem kellene. Amúgy 10.10 -el két olyan oldal van amit napi rendszerességgel látogatok és nem ment tökéletesen Operával . 10.5-el már mindkét oldal hibátlanul megy .

[HUN]FaTaL
Na látod nekem eszembe sem jutott hogy alulra tegyem, ez így jól néz ki, nekem felül van.

http://goo.gl/gd6Zi5

Dzsini
hát igen, nekem a gyorsindítón meg rövidítésekkel a kedvencekben vannak a gyakori oldalak, shift+F2 után (meg fül újrahasznosítás kikapcsolva) pár karakter és már nyitja is új fülön, nem kell középsõgombozni.
Az oldalsávon biztosan mûködni fog a görgõklikk 😊
(meg keress egy olyan skint, ahol nem átlátszó a személyes sáv, vagy írd át bármelyiket)

lck
Utolsóban nálam ilyen a személyes sáv.
Elégedett vagyok a kinézetével. Igaz alulra raktam hogy a fülek felmenjenek a keretbe. Aztényleg meg kellett szoknom.
lck
opera:config

Check Expiry History = 1
Check Expiry Load = 0

Nálam így jó.
modellmaker
Megtaláltam Dzsini visszalépõs cache hszét, de nálam még mindig szar. 😄

Szal hogy lehet beállítani, hogy ha rányomok a vissza gombra, ne mutassa, hogy hány új hsz jött?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

[HUN]FaTaL
Én még várok hátha visszateszik a görgõklikket a személyes sávon kívül a többire is, mert az új buildekben az is átlátszó lesz én meg a gyakran látogatott oldalaimat oda pakoltam ki, de ha átlátszó akkor baromi ronda. A bétáig várok aztán ha nem teszik vissza a funkciót, akkor majd kitalálok valamit. 😊

Dzsini
azért a 3218-as már elég használható 😊 (legalábbis az én böngészési szokásaim alapján)

modellmaker
És hol van ez a hsz? Mert nem lelem. 😞

[HUN]FaTaL
Minden verziónál jó 😊

Amúgy ne használj prealphat. 😊

Máté94
Snapshot-hoz milyen beállítások kellenek,hogy ha új üzenet van egy topicnál és ha megnéztük majd visszaléptünk ne legyen még mindig ott,hogy xy új üzenet?😞
Fatal egyszer leírta de azok ennél a verzióbál nem jók.<#shakehead>
És valamiért ez a verzió nem támagotja az egéren lévõ vissza és elõre gomnbokat😮
Máté94
Áhhh köszönöm szépen!^^
Dzsini
kitörlöd az elõzõ jelszót a jelszókezelõben, és ha újat írsz be, felajánlja a mentést.

Máté94
Valaki nem tudja,hogy lehet jelszót cserélni egy weboldalon?😞
Máté94
Na az új bulidel már nem fagy be az utolsó fájlnál.......annyira😊
[HUN]FaTaL
thx

Haladó beállítások / biztonság

Dzsini
preferences - advanced - security - set master password

[HUN]FaTaL
Állítanék én be mesterjelszót ha megtalálnám hogy hol kell mert a jelszókezelõnél nem lehet. 😊

[HUN]FaTaL
Igen szar is 😄

Ráadásul az FF titkosítatlanul tárolja a jelszavakat a fájlban. (Bár lehet hogy azóta már javították).

qetuol
nemigaz, a firefoxban is meg lehet nézni miután beírom a mesterjelszót...
köszönöm a wand.dat-os tippet

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Dzsini

és igen, hálistennek, mert különben nem lennének biztonságban a jelszavaid, akárki megnézegethetné õket.

qetuol
hálistennek? ez nagyon szar, szükségem lenne a jelszóra...

Dzsini
...és ha nem állítottál be mesterjelszót, tele van a net jelszóvisszafejtõkkel, amik a wand.dat-ból simán kinyerik a jelszavakat 😊

[HUN]FaTaL
Sehol hálistennek.

Csak azt tudod megnézni hogy milyen oldalhoz tároltál le jelszót, magát a jelszót nem.

qetuol
hol nézhetem meg opera által megjegyzett jelszavakat?

Nem tudtok valami jó stumbleupon kiegészítõt operához? Letöltöttem ezt, de ez nem túl jó. Ehhez kapcsolódik a másik kérdésem, ezt hogy tudom eltávolítani? Mert berakott a menüsorba egy stumble-upon menüt, és nem tudom hogy kell kivenni. Van valami config fájl amiben ezt megnézhetem?

Amúgy az operastumblert akarom letölteni, de egyelõre nem tudok regisztrálni rá, mert nem tudom a stumble-upon ID-met.

[HUN]FaTaL
Ez nem hiba. Gondolom itt az sg-n csinálja, valamelyik reklám mert nekem annó adblock nélkül ffben is elõjött. Meg néha most is hogy csak tölti az oldalt azt kész. Nem böngészõhiba, nyomok egy escet aztán kész.

Máté94
De hát ez olyan.....de ez a hiba már régóta megvan nem?Nem lehet javítani vagy majd 10.50-be lesz csak?Ebben a böngészõban ami megfog az kinézet😊
[HUN]FaTaL
Nyomsz egy escet és leállítja. 😊

Máté94
Ez csak pre-alpha hibája vagy mind ilyen?
Dzsini
nem, az reklámoktól független probléma sajnos - sok oldalnál elõjön, hogy beragad az utolsó elemnél.

Máté94
Ja akkor nem próbálkozok😊
Mert arra gondoltam,hogy lehet mindig a reklémokat tölti túl sokaig és engem zavar,hogy fenn még meg egy darab fájl letöltése holott az oldal már teljes csak valami icipicke valamit tölt még😄
Dzsini
majd egyszer, ha lesz végleges (vagy legalább béta) 10.50 😊 - egyelõre túl instabil ilyesmikhez.

Máté94
Az Adblock+-os verzió jó n10.50-re is?Mert nem az jön fel Shift+F12-re aminek kellene😊
Dzsini

Máté94
De azért egy Adblock linknek nagyon örülnék!^^
Dzsini

Máté94
Lehet de nincsenek annyira nagyigényeim😊
[HUN]FaTaL
Csak a Chrome borzalmasan buta és nincs hozzá normális reklámszûrõ.