Opera

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
Jól néz ki de nem zavar,hogy átlátszó az egész és látod mi van mögötte ? 😄 Vagy csak a Printscreen miatt hagytad úgy.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Mikor még nem volt netem ismerõsömnél ismertem meg ezt a böngészõt nagyon bejött. Mihelyt lett net ez volt az elsõ dolog amit letöltöttem azóta mást nem is használok.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Dzsini
a kinézet teljesen szubjektív, így nincs olyan, hogy "jobb" vagy "rosszabb" - kinek melyik tetszik. Az Opera elõnye ott van, hogy szinte teljesen szabadon átalakítható, személyre szabható.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Menyémán szerintem a legjobb kinézet vagy mutass jobbat.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Dzsini
nyomj egy alapállapotot a gombsorra és utána tedd ki újra a különgombjaidat, pár dolgot már alakítottak azóta rajta.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

bojti
Hát így néz ki az új Opera az aero skinnel . PFFFujj de randa :<#action>

Dzsini
Többszáz skin van hozzá (az új 10.5-tel teljesen kompatibilis még csak néhány, de folyamatosan készülnek).
Szabadon átrendezhetõ az egész kezelõfelület, új gombokat rakhatsz ki, gyárthatsz saját gombokat, tetszés szerinti funkcióval, teljes mértékben kezeli a Windows7 új tálcáját, az Aero átlátszóságát.

bojti
Kávédaráló hiányzik még belõle . Az még tényleg nincs benne. 😊 Ma már egy jó böngészõnek illik megdarálni a reggeli kávét ( is ) . <#zavart1>

Airbus A380
igen szemmel nézve az 5-ös GOOGLE val van 1 szinten. Tehát szemmel nézve próbálgattam .

"Mi hiányzik belõle?
"

inkább aí külleme nem tetszik 😊

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Dzsini
Mi hiányzik belõle?
Van user javascript / user CSS rendszer, amellett nem kellenek pluginek.

A sebesség meg olyan, amilyen - jelenleg a Chrome4/5-el van egy szinten, ízlés szerint néhol kicsit lassabb, néhol kicsit gyorsabb - és az összes többinél jelenleg jóval gyorsabb.

Airbus A380
annyíra nem izgat nem szándékoztam lecserélni a Chrome-t csak annyíra elszálltak a cikkek a gyorsaságtól hogy gondoltam megnézem 😊 de a beállításaiba nem mászkáltam.

meg operához tudtommal nem igen van plugin.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
5 megás a netem 😊 a gép meg 2 éve lett teljesen felújítva tehát nem jött be.

középkategóriás gépem van még csak nem is sz-r

[HUN]FaTaL
De töltögetsz, maximum valami plugin eltûnteti utána. 😊

Operához be lehet állítani a reklámszûrõt, ha neked nincs az a saját lámaságod. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Dzsini
fél megás nethez pont jó még az Opera Turbo 😊

bojti
Hagyjátok rá . Neki semmi se jó . A Chrome se. 6 éves gépen fél megás nettel akar villámgyorsan netezni . Amúgy mért nem a másik nickedet használod ? Az angyalifény jobban illik a stílusodhoz .. lol <#mf1>

Dzsini
nekem az elmúlt 4-5 évben 1 oldal volt (a lent említett, és az is elmúlt), ami nem mûködött Operával - biztos bennem van a hiba, hogy ilyen oldalakon járok 😊

Airbus A380
sokkal több reklám jött most opera alatt. 😉

Airbus A380
hát inkább azt mint azt hogy minden nap 1szer kiirja hogy bocs behaltam.

Ja. Nem töltögetek a Chrome-valk se reklámot 😊 bye

[HUN]FaTaL
Akkor töltögesd a sok reklámot, jó chromeozást. Bye. 😊

bojti
Mennyéé máá ! <#gun><#pias>

Airbus A380
mondja ezt az operablog... még jó hogy nem az ellenkezõjét.

1 ébként nekem 3 oldal is sok Chrome eddig mindent nyitott tehát nem tûröm hogy az Opera fanyalogjon meg maszkolást és egyebeket kérjen. (sok ismerõsömnek tetszett az opera de pont a fent írtak miatt szabadultak meg õk is az operától pedig 1-2 imádta )

Airbus A380
megyek is épp most akartam írni hogy 1enlõre nálam eddig tartott az opera kb 15 perc Chrome sokkal jobb. És mindenrt visz 😊 jöhettek itt az elfogultr operablogos 5 tévhittel az meg a felhasználók mondják hogy rengeteg oldallal szarakszik. Nem hiába 1-2%-as 😊

egyébként jobb vélemébnyt akartam írni de te felbosszantottál.

Ja a Chrome pillanatok alatt lenyomta az Operát.... bíztos ez a többség színvonala

Dzsini
(én 1 bank oldalára használtam a Chrome-ot, de most már az is mûködik gond nélkül)

bojti
Akkor menjél szépen a chrome totyikba . Az a te szinvolad . Ez meg itt más minõség .

Dzsini
5 tévhit az Operáról: 5. tévhit: az Opera sok oldallal inkompatibilis

Airbus A380
most tettem fel . Egyenlõre a Chrome 5 béta felé dõlök 😊

hogy miért ? Mert gyanítom itt is meg lesz az hogy nem minden olalt nyit meg.....

Dzsini
egészen stabil, ezt már a nagyközönség részére is kidobták, mint béta.

Ami azt is jelenti, hogy funkcionálisan kész, mostantól pofozgatni fogják csak a véglegesig, és a böngészõválasztó képernyõre már a 10.5-öt tudják tenni.

[HUN]FaTaL
Az elõfordul néha más böngészõben is, SG Bug.

Heló oszt ez most jobb mint ami eddig kijött build?

Máté94
Hát most már igen de akkor is FF valamiért gyorsabb.Lehet,hogy azt használtam többet azért.😊
Érdekesség:Az üzenetemet is új üzenetnek nézi Opera.<#idiota>
Dzsini
Azt ugye tudod, hogy a letöltési sebesség nem böngészõfüggõ?

Máté94
Na hát ez FAIL.
És tényleg gyorsabb bár nagy képeket lasabban tölti be mint FF de már így is gyors😊
Dzsini
😊 és tényleg, rosszul volt lent leírva - azért jó volt rájönni...
mindenesetre van egy szép új Operád 😄

Máté94
Így e:
Máté94
Megvolt.És most se.Mindig ott vannak,hogy 1 új üzenet.:S
Azt csináltam amit mondtál,töröltem is mert olyan sok adat nem volt benne.Átírtam 1/0-ra õket de akkor se hajlandó rá!<#shakehead>
Szerk:0/1 re rakva mûködik.<#idiota><#wilting>
Dzsini
Elõször az opera:about -nál nézd meg mit hova ment:
Nálam (Vista alatt):
C:\Users\***\AppData\Roaming\Opera\Opera\
C:\Users\***\AppData\Local\Opera\Opera\
- ezt a két mappát tedd el magadnak (minden beállítás, a jelszavak, stb. benne van, ha esetleg elfelejtenéd, vagy vissza szeretnéd állítani)
utána Uninstall, és töröld a két mappát az eredeti helyrõl.
Akkor mehet a 10.5 beta telepítés, és próbáld ki.
Ha minden mûködik, elkezdhetsz rá visszaköltözködni 😊
Sok munkát megspórol, ha használod az Opera Link-et.

Máté94
Most már az lesz.Unintall--CCleaner meg még ezt a kettõt?
Dzsini
a hiba az ön készülékében van, nálam mûködik... 1/0-val

teljes friss install? (localból és roamingból is elmozgatva az elõzõ adatokat)

Máté94
Hát én beszarok ebbe se jó.😞
bojti
Máté94
El nem tudom képzelni miért nem mûködik.Legelsõ pre-alphába mûködtt.A többibe nem.
Máté94
Igen.De alapra is ez volt már beállítva és nem.😞
Fatal írta,hogy õ 1-1 re állította mindekettõt de akkor se megy.Egéren szoktam nyomogatni az elõre vissza gombot.
lck
Valamit rosszul csinálhatsz mert mûkösik a #1609 szerint. Mûködött is végig.
Mentés gombra rányomsz beírás után ?
Máté94
RC Bétába se mûködik a check exupery load és history módosítása!😞
Én is leszedtem a 10.50 verziót, csak elég érdekes volt, hogy a link alfára mutat, az adatlapon meg béta van ... baromi jól néz ki W7 alatt a Glass skinnel, de valamiért csak x64-en mûködik. 😊

Máté94
Nekem eddig csak F1-live.hu-nál omlik össze állandóan😊
Meg az ilyenhezt én segg vagyok!😄
Dzsini
Érdemes néha egy teljesen üres telepítést csinálni (nem csak frissíteni, hanem uninstall, törölni az appdatából mindent (persze a fontos dolgokat lementve), és úgy megnézni - csomó mindent állítottak a belsõ kezelésén, amit nem ír át, ha te már régebben átállítottad - pl. memóriakezelés, cache-ek, stb. - és ez okozhat belassulást. Nálam egy napi mûködés után (most már bír ennyit omlás nélkül a 10.5) megeszik egy vödörnyi ramot, de nem lassul be.

Máté94
Nekem az kellene,hogy tartsa a sebességet 10.50.Mert nálam nagyon néha gyorsabb.Utána egyszerûen belassul😊
Dzsini
a 10.50 egy szinten van (néha picit gyorsabb) a Safarinál és a Chrome-nál is. A többit jelenleg vastagon legyorsulja ez a három.

Máté94
Csak legyen gyorsabb mint a többi böngészõ met akkor váltanék szívesen.😊