5774
Opera
-
Köszi !
Hu nem lesz már belőle ? -
:) Köszi :) -
Opera 11 beta 1 build 1111 - az egyesek jegyében :) -
Szintén, mintha telefonról nézném :D -
nekem betölt az oldal, bár CSS nélkül, formázatlan szöveget ad ki... -
Attól függ, hogy mire kell - a 10.63 nagyon jó böngésző, stabil és megbízható. A 11 már közeledik a béta felé, van benne egy zsák új technológia, de néha csinál furcsaságokat, szédelgéseket.
Ha elviseled azt, hogy egyik pillanatról a másikra hanyattesik a böngésző minden előrejelzés nélkül (utána folytatja általában ugyanott), viszont van kedved kipróbálni az új dolgokat - bővítmények, ilyesmik, akkor hajrá :) -
lally #3808
Linux alól:
A Turbó bekapcsolása után már simán betölti az Origo-ról induló oldalt.
-de eddig ezt, csakis a képen látható linuxos gyűjtőcímeken tapasztaltam. -
Egy gyors kérdés:
Opera 10.6x verziot vagy már érdemes a 11-et használni? -
na, már össze is omlott. Akkorát röhögtem miközben itt szerencsétlenkedve működésre akartam bírni :D -
Ja, stabilban még felül van a személyes sáv, engem nem zavart ott sem mondjuk :) -
vagyis stabilban még nem jutottak el idáig? -
Alpha, pre-béta, hívd, ahogy jólesik :)
Várj a 11es verzióig, vagy ha nem félsz tőlük akkor frissíts rá, nekem stabil, bár apróbb bugok vannak. -
snapshop - azaz? -
Az új snapshotokban már ott van. -
hogyan teszem a fülek alá? -
Mi is a probléma a könyvjelző eszköztárral? Tudsz kitenni mappát, linket, nem értem a problémát, mi a szart kell még tudjon?:D -
könyörgöm még mindig nem tudtak megoldani egy normális könyvjelző eszköztárat? -
Belenéztem az angol nyelvi fájlba, de még így sem dob a Google semmi okosat: [URL=http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=%22An+out-of-memory+error+occurred+in+Opera+Link%22&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8]"An out-of-memory error occurred in Opera Link"[/URL] -
büszkék vagyunk rád, hogy ez is neked sikerült először :) most már Karbonade nem hiába fordította le ezt a hibaüzenetet -
perko #3795 Kösz a választ, remélem nem lesz több ilyen. Évek óta használom az Operát még sose fordult elő.
-
akkor végképp passz - ha snapshot lenne azt mondom, hogy "ez van, velejár" de a véglegesnél nem illene ilyesmit csinálnia.
de ha nem tudod szabadon választott alkalommal újra előállítani, akkor megtalálni is nehéz az okát. -
Bakker...
-
perko #3792 10.63 - at. -
passz, nem láttam még ilyet. melyik verziót használod? -
perko #3790 Valaki meg tudná mondani, hogy mi okozhatta ezt a hibát?
A számítógép újraindításával megszünt.
Sajnos a gugliban nem találtam rá választ.
Kösz. -
janihunk #3789 Köszönöm. -
Profilmappa\wand.dat -
janihunk #3787 Sziasztok valaki meg tudja mondani hogy az opera hova ment a megjegyzett jelszavakat és felhasználóneveket akár a citromélhez? -
egyik sincs fent, úgyhogy nem találkoztam velük - a WMP plugin pedig még nem borult meg - mondjuk a flash sem, úgyhogy én felhőtlenül tudok örülni az ilyesminek :) -
lally #3785 Ilyen "influenziás" időkben, én is egy újabb járványveszélyre gyanakszom ... -
DivX Webplayernél és Silverlightnál is így van. Egyedül a Flash viszi magával, de azt tudjuk miért... -
elszállt a plugin és talpon maradt az Opera? szép :) és még csak nem is külön processzben megy, mint a Chromenál. -
lally #3782 XP alatt, ilyet azért még nem gyakran láttam:
-
köszi -
http://my.opera.com/desktopteam/blog/ - itt jobb felül feliratkozhatsz az RSS-re is (alapból 3 óránként frissíti), vagy csinálhatsz Widgetet az oldalból (fogaskerék gomb) és ott is látod, ha változik valami :) -
a frissítésfigyelő ha jól tudom (javítsanak ki ha tévednék) egyelőre inkább csak a bétákra meg véglegesre frissít, de mivel most épül bele a bővítmények/alkalmazások automata frissítése is a rendszerbe, könnyen lehet, hogy ezen is javítanak majd valamit...
itt lehet egy olyat beállítani, hogy "Download all snapshots", de nekem még soha nem volt türelmem megvárni, hogy szóljon - RSS-ben jön a hír az új buildről és már telepítem is :) -
Elfér :)
A frissítéseket akkor figyelni kell az opera blogon ? -
részletesebben -
sőt, ha bármilyen "normál" mappára átállítod a telepítőt, akkor tud hordozhatóként települni, ha pedig átírod .7z -re (7zip) a kiterjesztését és kitömöríted akárhova (persze 7zip kell hozzá), akkor akár el is indíthatod, még telepíteni sem kell. -
ok köszi