5774
Opera
-
#93 azmi?
[tudatlan]
csak azt tom h általába belassul -
#92 Te is maxthont használsz? -
#91 nemtom :(
de azt megkérdezném, hogy a buzi opera miafaszomé lassul be fél percre néha?
ilyenkor eccerűen megáll homokórázik, ha kattolok akkor meg nem válaszol....
idegesít a régi operám is ezt csinálta -
pbes #90 #86: jobb gomb a szürke sávon -> testreszabás -> eszköztárak fül (nem panel, mert alapból azt hozza fel) és itt kapcsold ki -
#89 Tudom nem a témához kapcsolódi de megköszönném ha valaki segítene nekem a Maxthonnal kapcsolatban. Az van hogy proxyn kereszül kapcsolódok a netre, ez eddig nem lenne gond de a szerverhez van jelszó de ezt sehova sem tudom beírni, ha valaki megmondaná...... -
#88 ha már betévedtem ide, akkor megkérdem:
adott 1 oldal(pmobil.hu) és ott lennie kéne 1 menünek...csakhogy az opera nem hozza be...IE se...havernál meg simán megy....ez mitől van? vmi java frissítés kell neki vagy elszaródott vmi?
kicsit idegesít hogy nem tok megnézni 1 csomó mindent
kösz előre is -
#87 nekem valahogy sikerült asszem rákattolsz jobb gombal bemész vmi tulajdonságokba és ott off-ra teszed...nekem vmi ilyesmivel megoldotta bár lehet a tied más verzió ha jól látom -
akos #86 Sziasztok... a kérdésem az alábbi képen szerepel...
Akármivel próbálkoztam eddig, a nyűves szürke sáv mindig ott maradt. Vagy vele együtt a könyvjelzők is eltűntek.
Köszi :)
-
#85 inkább használom az avant browser-t azzal semmi gond és sokkal jobban testre lehet szabni -
#84 Az nincs benne, de van azért lehetőség reklámblokkolásra Operában is (ha nem is olyan egyszerűen, mint Firefoxban vagy Maxthonban). A kulcsszó: filter.ini (keress rá, szerintem magyar oldalakon is kell lennie róla leírásnak). -
#83 Arra ottvan a Kerio. -
#82 már meg van
még egy kérdés :reklámképszürö nics benne? -
#81 hogy lehet ebbe beállitani a kedvenceket mert már beinportálltam az exproler-böl? -
#80 A 8.5-öst tedd föl. Abban nincs reklám. -
baca01 #79 én múltkor felraktam és volt benne
lehet h azér mer free verziót tettem fel és nem crackkeltet de akkor is maradok az msn explorernél! benne van a messenger meg az e-mail is csak egy kattintás és még sok más is az a király!!!! -
#78 Operába nincs reklám... -
baca01 #77 sziasztok!
én nem használom se az internet explorert sem az operát és társait mer elegem van a buzi reklámokból amik benne vannak.
sztem msn explorer a király!!!!!!! -
#76 Ez nem ugyanaz a kilistázás mint amikor loginnévhez írsz be valamit, és régebbről megjegyzett loginnevet felajánl. Ez a gmail egyik fícsörje, semi köze a böngészőkhöz. Opera alatt valamiért nem működik (legalábbis nekem). -
#75 Csak akkor írja ki, ha beírtad a Személyes adatokhoz, vagy hova... Ez nem olyan mint az IE, hogy kilistáz mindent. -
#74 Az opera honlapján pedig ezt írják a 8.5höz:
"Full support for Gmail" ... -
#73 Tegnap raktam fel a 8.5-öt. Nagyon tetszik, sok okos megoldás van benne, ami jobbá teszi a FF-nál, viszont vannak benne idegesítő bugok is :(
Pl. Gmailban ha írok levelet IEben és FFben, és elkezdem bepötyögni a Címzett sorba a címzett nevét vagy emlicímét akkor elkezdi kilistázni a contactokat, ez Operában nem akar működni. Nincs erre valami fix? -
gamma #72 Köszi! Akkor a hiba az én készülékemben van:) -
#71 Tökéletesen bejön. -
gamma #70 Nektek Operával bejön ennek az oldalnak a tartalma?
http://www.vipmail.hu/faq.html
FF-szal műxik, de sajnálnám, ha emiatt kellene visszaváltanom, eddig nagyon tetszik az Opera... -
#69 Nem látszik! De volt idő mikor látsződött, de egyszer csak eltűnt... -
gamma #68 Ezt hogy a f@szba nem szúrtam ki -
#67 file menü, import export, többi adja magát -
gamma #66 Sziasztok! Most hogy ingyenes lett, én is adok egy esélyt az Operának. Eddig Firefoxot használtam, és ugyanazt kérdezném, mint Tetsuo a #12-ben:
"-A bookmarkokat hogyan lehet importálni FFból?"
Előre is köszi! -
#65 Attól függ mit akarsz : Mit gondoljon rólad a Világ.
IE-s vagy, netán Operás ? Eccer láccik, eccer nem.
-
#64 Nálam látszik.
De csak, ha beírom a címét.:)
http://www.sg.hu/forumchat.php -
#63 mondjuk az is igaz, hogy túl sok értelmes dolgot még nem láttam ott -
#62 nálad látszik? -
#61 Hála az égnek nem :D -
#60 Yes!!! -
#59 Opera alatt nálatok se látszik a főoldal chat ablaka? -
#58 Nah, akkor felesleges volt a nagy öröm a szülinapi ingyen regisztrációs kód miatt :)
Mindegy, totálisan Opera függő vagyok :D -
Emmegki #57 Mától reklámmentes az Opera. 8.5-ös verzió. (biztos rajta lesz hírként a főoldalon)
www.opera.com -
#56 Én már szereztem is. -
#55 "There have been many questions regarding the the free registration today. To clarify: the registration key will not expire. It will not make you eligible for Premium support either, you have to pay for that."
a hivatalos szerint meg bármeddig :) csak a premium support marad fizetős. -
#54 félhivatalos info szerint a regisztrációs kód a teljes 8.x-es szériára működik.