5774
Opera
-
#813 aha, szóval 64 bites rendszer - ezt azért említsd meg a probléma továbbadásánál, lehet, hogy számít -
bodajoci #812 Beépülők
2007 Microsoft Office systemapplication/x-msoffice12
C:\Program Files (x86)\Opera\Program\Plugins\NPOFF12.DLL
Shockwave Flashapplication/futuresplash spl
application/x-shockwave-flash swf
C:\Program Files (x86)\Opera\Program\Plugins\NPSWF32.dll
Microsoft® Windows Media Player Firefox Pluginapplication/asx
video/x-ms-asf-plugin
application/x-mplayer2
video/x-ms-wm wm
audio/x-ms-wma wma
audio/x-ms-wax wax
video/x-ms-wvx wvx
video/x-ms-wmv wmv,wmx
video/x-ms-asf asf,asx
application/x-ms-wmp
C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\plugins\np-mswmp.dll
Shockwave for Directorapplication/x-director dcr,dir,dxr
C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\plugins\np32dsw.dll
BitCometAgentapplication/bitcomet-agent
C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\plugins\npBitCometAgent.dll
Java(TM) Platform SE 6 U13application/npruntime-scriptable-plugin;DeploymentToolkit
C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\plugins\npdeploytk.dll
Mozilla Default Plug-in*
C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\plugins\npnul32.dll
Adobe Acrobatapplication/pdf pdf
application/vnd.adobe.xdp+xml xdp
application/vnd.adobe.xfd+xml xfd
application/vnd.adobe.pdfxml pdfxml
application/vnd.adobe.x-mars mars
application/vnd.fdf fdf
application/vnd.adobe.xfdf xfdf
C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\plugins\nppdf32.dll
QuickTime Plug-in 7.0.3audio/wav wav,bwf
audio/x-wav wav,bwf
video/quicktime qt,mov,mqv
application/sdp sdp
application/x-sdp sdp
application/x-rtsp rtsp,rts
video/flc flc,fli,cel
C:\Program Files (x86)\QuickTime\Plugins\npqtplugin.dll
QuickTime Plug-in 7.0.3audio/midi midi,mid,smf,kar
audio/mid mid,midi,smf,kar
audio/basic au,snd,ulw
audio/x-aiff aiff,aif,aifc,cdda
audio/aiff aiff,aif,aifc,cdda
audio/x-midi mid,midi,smf,kar
audio/vnd.qcelp qcp
C:\Program Files (x86)\QuickTime\Plugins\npqtplugin2.dll
QuickTime Plug-in 7.0.3audio/x-gsm gsm
audio/AMR AMR
audio/aac aac,adts
audio/x-aac aac,adts
audio/x-caf caf
video/x-mpeg mpeg,mpg,m1s,m1v,m1a,m75,m15,mp2,mpm,mpv,mpa
C:\Program Files (x86)\QuickTime\Plugins\npqtplugin3.dll
QuickTime Plug-in 7.0.3video/mpeg mpeg,mpg,mpe,m2v,m1v,mpa,m1s,m1a,m75,m15,mp2,mpm,mpv
audio/mpeg mp3,mp2,mpga,mpeg,mpg,m1s,m1a,mpm,mpa,m2a
video/3gpp 3gp,3gpp
audio/x-mpeg mpeg,mpg,m1s,m1a,mp2,mpm,mpa,m2a
C:\Program Files (x86)\QuickTime\Plugins\npqtplugin4.dll
QuickTime Plug-in 7.0.3video/mp4 mp4,mpg4
audio/3gpp 3gp,3gpp
video/3gpp2 3g2,3gp2
audio/3gpp2 3g2,3gp2
video/sd-video sdv
application/x-mpeg amc
audio/mp4 mp4
audio/x-m4a m4a
audio/x-m4p m4p
audio/x-m4b m4b
C:\Program Files (x86)\QuickTime\Plugins\npqtplugin5.dll
QuickTime Plug-in 7.0.3image/png png
image/x-png png
image/x-pict pict,pic,pct
video/x-m4v m4v
image/x-macpaint pntg,pnt,mac
image/pict pict,pic,pct
image/x-quicktime qtif,qti
image/x-sgi sgi,rgb
image/x-targa targa,tga
C:\Program Files (x86)\QuickTime\Plugins\npqtplugin6.dll
QuickTime Plug-in 7.0.3image/tiff tif,tiff
image/x-tiff tif,tiff
C:\Program Files (x86)\QuickTime\Plugins\npqtplugin7.dll
Silverlight Plug-Inapplication/x-silverlight scr
application/x-silverlight-2
C:\Program Files (x86)\Microsoft Silverlight\2.0.40115.0\npctrl.dll
Windows Presentation Foundationapplication/xml xml,xaml
application/x-ms-xbap xbap
C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v3.5\Windows Presentation Foundation\NPWPF.dll -
#811 még egy ötlet: az opera:plugins oldalt betöltve nézd meg hogy nincs-e feleslegesen több példányban betöltve a flash plugin - 1 darab elég.
továbbiakban esetleg az upgrade-et tudom ajánlani a 10 alfára vagy a magyaropera fórum segítség topicját, ahogy írtam lejjebb (793ban) ott nálam sokkal okosabb emberek vannak :) -
bodajoci #810 Ez azóta van, mióta a 9.64 találkozott a 10,0,22,87-es flashel. Tudtommal ezek a legújabbak. Eccerűen első betöltésre nem jelennek meg a flashes dolgok, megakad az egész, ha mákom van, akkor egy frissítést nyomva már jó. -
#809 nézd meg, hogy a legújabb flash plugin van-e benne, és ha nem, frissítsd (vagy használsz esetleg user javascripteket?)
harmadik ötlet: frissíts a legújabb változatra, esetleg 10.00 alfára - elég stabil -
bodajoci #808 Nemtom mér, de mostanában az opera lassú, mint a tetü. Lehet, h a flash-es oldalakkal van baja, dehát minden fenn van ami kell neki. Többi böngésző megy, mint a golyó. -
msstz #807 -
msstz #806 hmm mégsem jó vmi. pedig már az előbb jó volt -
msstz #805 sikerült másképp :) -
msstz #804 És . első gombom -
#803 a toolbar.ini-ben (ha jól rémlik abban vannak a gombok) kell a szöveget kicserélni képre - nézd meg a többit, hogy milyen módon van felépítve, és az alapján módosítsd.
Pl. rakd egymás mellé azt a gombot, amit tőlem kaptál, meg a szöveges gombot, és akkor a .ini-ben látod, hogy mi a különbség, és csak szerkeszd át (persze az ilyesmit akkor kell, mikor kiléptél az operából, és csinálj biztonsági mentést). -
msstz #802 a te általad linkelt gomb kéne az én általam linkelt cucchoz -
msstz #801 egyetlen szépséghibája van: ez a gomb egy nagy szöveges gomb, sokkal jobb volna, ha csak egy ikonja volna, egy áthúzott kör. azt nem tudod, Dzsini, hogy lehetne megcsinálni? -
msstz #800 megtaláltam! hasznos és jól működő javascript.
http://my.opera.com/Lex1/blog/2008/12/15/adblock-for-opera-analogue-of-adblock-plus-element-hiding-helper -
#799 Olyanom nekem nincs, nem beépített része az Operának - akkor ahol találtad, ott keress hozzá ilyesmit. -
msstz #798 De én erre gondolok, valahol találtam és baromi jól működik, csak macerás minden egyes blokknyi reklámnál egyesével kattingatni. -
#797 (plusz csendben elárulom, hogy semmi köze az Adblock+ -hoz, ez az Opera beépített tartalomszűrője) -
#796 húzd fel a gombsorba (ha minden jól megy) -
msstz #795 Nem tudjátok, hogyan tehetném fel a fülek sávjára az Adblock+-ot mint gombot? Nagyon kényelmetlen jobb gombbal kattintani, majd a legaljára lemenni a menünek és ott kiválasztani ezt azt. Sokkal egyszerübb volna egy gombot megnyomni. -
#794 nem jelenik meg sajna:( akkor próbálok írni nekik... -
#793 megnézted az opera:plugins oldalon, hogy megjelenik-e a betöltött beépülők között? (és mögötte megjelennek-e a megfelelő kiterjesztések)
másodsorban nézd meg, hogy beállítások-haladó-letöltések résznél a megfelelő kiterjesztéshez vagy protokollhoz (wmv meg ilyenek) be van-e állítva a beépülő használata
ha nem sikerül ezekkel célt elérni, akkor esetleg próbálj meg írni az oldalon a Segítség az asztali Operához topicjába, ott okosabb népek vannak :)
-
#792 Hát Dzsini, akkor én nem értem, hogy nálam miért nem megy, nekem továbbra is ott van, hogy beüpülő tartalom
Van valami ötleted? -
#791 nekem simán működik vele (bár én kiszedtem utána, mert jobban szeretem, ha a programban nyílik meg) -
#790 köszi.
ok, ez már megvolt, vagy kell még állítani valamit, kezd már a tkm ki lenni ezzel az operával, ez volt az első amit felraktam.. -
#789 Opera beépülők -
#788 tudnátok adni egy linket, hogy a media player plugint letölthessem, az opera elküldött egy helyre, de telepítés után semmi nem változott, még mindig ott van a beépülő tartalom szöveg...
thx -
msstz #787 nálatok nincs olyan, hogy néha csak úgy kikapcsolnak az egérgesztusok? aztán másik lapra lépek és újra működnek. -
#786 Windows Vista része. -
ba32107 #785 Most akkor mi ez a képmetsző, és hol van? Opera vagy Windows része? Nekem mindkettő magyar, és nem találtam. -
#784 beállítások - haladó - hálózat
és ott a kapcsolatok számánál beállíthatod, hogy összesen, és egy oldalra tekintve hány dolgot próbáljon egyszerre letölteni -
Balin #783 hello!
olyat lehet állítani h ne 1szerre töltsön mindent hanem 1más után? -
#782 hát akkor nemtudom nálam mi a gond, de asztali 64 bit és laptop 32 bit-nél is ugyanez a helyzet -
#781 alap, csak nekem angol windowsom van és nem tudtam hogy ez az :)
de nálam semmi baja, most kivagdostam próbából pártucat képet, elmentettem mindenféle méretben meg formátumban, és gond nélkül működik... úgyhogy sajnos nem tudom mi lehet nálad a gond :( -
#780 Az előbb nem jól sikerült a kép:
-
#779 pl printscreen helyett nagyon jó, mert egyből kitudom vágni, amit szeretnék és rögtön el tudom menteni, szóval gyorsabb mint a pain-t, nálam a kellékek mappában van, bár nem tudom, hogy ez alap, vagy valamelyik programmal kerül oda.
Képen látható, szóval, ha ezt a képet én most elmenteném, rögtön padlót fog az opera és nehezen dobja a kukába a vista, ráadásul nehezen is nyílik meg a kép.. kb jó 1 perc, olyan mintha mindent lassítana:
-
#778 mi az a képmetsző? -
#777 Egyébként amit tapasztaltam...
Ha a KÉPMETSZŐ funkciót használom, az opera egyből kifagy, de még a lomtárba is nagy nehezen tudja kivágni a vista.
Más tapasztalta a jelenséget? -
WorldTorrent #776 hm.. ma felraktam az Opera 9.64-et es sokkal jobb eddig mint a Mozzilla..:D -
#775 esetleg próbáld ki a legújabb tesztverziót: itt a blogbejegyzés róla -
#774 ok törlök mindent, egyébként semmi plugin, widget-et nem használok, csak ami alapból van, a legfrisseb flash van fent, na majd kiderül.
köszi