5774
Opera
-
#853 Eddig magamtól is eljutottam, de ez az előzmények. Én meg, mint írtam a KEDVENCEK-et akarom, illetve NEM akarom, hogy így megjelenítse. Tehát magyarul ha el van mentve bármi a kedvencekbe és egy olyan webcímet kezdesz el beírni, akkor a kedvencekből is kiegészíti - hiába nincsenek előzmények. Erre nincs megoldás?? -
#852 ki, a beállítások - haladó - előzmények: az első beállítás, hogy hány oldalra emlékezzen, és hogy a tartalmat is indexelje-e -
#851 Opera 9.64 alatt valahogy ki lehet azt kapcsolni, hogy ha elkezdek beirni a cimsorba egy webcimet, akkor a kedvencekből automatikusan kiegészíti, azaz legördíti a mentett oldalakat... ?? -
#850 nekem megy,nem a sebességgel van gond,sőt nagyon is gyors csak ezek a fránya videók nem jönnek be valami miatt -
#849 itt a 810es hozzászólás környékén másnak is volt ezzel gondja, nem tudom neki sikerült-e megoldania :( -
#848 Valamiért itt a fórumon nem tudom megnézni youtubos videókat,ha valakinek van ötlete akkor segíthetne.
Ha közvetlen a youtube oldalára megyek tudom nézni őket,origón,kuruc.info-n is látom.
Fent van a legújabb flash,java még a mediaplayer plugint is felraktam.
Iexplorerrel érdekes módon látom őket,de most csak ezért nem szeretném azt használni. Az Opera 9.64-es verzióju. -
#847 ismerem a magyaropera blogot, ismerem az opera:configot is (az 5-ös verzió óta használok Operát, általában a legújabb buildet), de az opera:configban nincs olyan lehetőség, hogy a maximális letöltési sebességet beállítsd.
ezért kérdeztem vissza, hogy milyen célból írtad be. -
feri22 #846 forrás -
feri22 #845 olvasd: http://magyaropera.blog.hu/2006/09/19/title_1454 -
#844 de az opera:configban nem lehet a letöltési sebességet állítani. -
feri22 #843 A tbbi adja magát mivel a módositások megjelennek. Fontos, hogy ne felejsd el menteni (ezt is belőrül csinalja( -
#842 igen, és? -
feri22 #841 opera:config -
#840 Belülről csak a Bittorrent kliens maximális sebességét állíthatod, a sima letöltésekét nem - ehhez van néhány külső program, amivel 1-1 program maximális sávfoglalását korlátozhatod (vannak fizetős és ingyenes változatok is, pl. NetLimiter, Speedlimiter... keress néhányat, és nézd meg neked melyik felel meg a legjobban). Sajnos ez sem lesz képes arra, hogy csak a letöltéseket korlátozza le, hanem a böngésző által elérhető sávszélességet -> ha letöltesz, akkor ezt ki fogja tölteni, és mellette a böngészés lassú lesz. -
bartuczcsaba #839 hy
lenne egy olyan kérdésem ,h Opera 9.64-em van és lehet e olyat csinálni h a letöltésekben korlátozom a sebességet? Nem fontos h külön-külön elég lenne az összeset megszabni h ne töltsön X értéknél többel...
vki ha tud pls segítsen Thx
csáó -
perko #838 Köszönöm a tanácsot, a fájltipushoz való hozzárendelés működik. -
feri22 #837 OPERA fórum a HWSW-n érdemes olvasni -
msstz #836 Hát, ha tényleg ez a baj, akkor a Beállítások, Haladó, Letöltések pontnál a fájltípusokhoz egyenként hozzárendeled, hogy jelenítse meg a párbeszédablakot, vagy valahogyan resteled az Operát, amit nem tudok, hogy kell.
de lehet van a configban valami kulcs, amit atírva mindig megjelenik az ablak, ezt sem tudom, létezik-e, de ezek jutottak eszembe elsőre, majd Dzsini megmondja a frankót. -
perko #835 Újabban, ha le akarok tölteni valamit az Opera kliensével a letöltési linkre kattintva nem jelenik meg ablak, hanem a fülsávon megnyílik vagy tíz "Üres lap"
Úgy tudok letölteni, hogy jobb klikk a linken és a "Hivatkozott tartalom mentése másként..."-et választva ki tudom jelölni hova mentsen.
Valószínüleg véletlenül kipipáltam a felugró ablaknál, hogy ne jelenen meg újra és nem tudom visszakapcsolni.
Légyszi segítsen valaki. -
janihunk #834 Heló opera 10 em van és érdekelne hogyan lehet saját skin-t (bőrt) csinálni? Lehetőleg magyar leírás kellene. -
gotchaaa #833 Hát..nekem azért zavaró, mert valamiért túl érzékenyek az egerem gombjai(vagy az ujjaim nehezek :D) és sokszor véletlenül lenyomom őket. -
#832 nincs mit - én egyébként szeretem, jobbgombot lenyomva bal klikkel visszalépked, bal gombot lenyomva jobb klikkel pedig előre a historyban (gyorsabb, mint a sima gesture-ok) -
gotchaaa #831 Sikerült, köszi. -
#830 kapcsold ki a mouse flip-et, ezekszerint ezt külön kezeli -
gotchaaa #829 Igen, egérmozdulatok, de nincs kipipálva, és ugyanúgy csinálja. :( -
#828 mouse gestures-nek hívja :) Preferences - Advanced - Shortcuts - Enable Mouse Gestures (magyarul talán egérmodzdulatok)
-
gotchaaa #827 Hol lehet kikapcsolni, hogy a két egérgombot egyszerre lenyomva ugráljon előre meg hátra a látogatott oldalak között? Idegesítő nagyon. -
toto2700 #826 mert a kedvenceim folyamatosan változnak. -
toto2700 #825 na igen, csak ez így körülményes -
#824 az összes böngésző tudja importálni a bookmarkokat a többiből, de ezt nem lehet automatizálni, neked kell elindítani az importálást kézzel. -
toto2700 #823 meg lehet azt valahogy oldani, hogy minden böngészőben a kedvenceim szinkronizálva legyenek? ie, firefox, opera -
bodajoci #822 Kaspersky van nagyobbrészt, de a laptopon csak nod fut. Az a fura, h ha nyomok az adott oldalra egy frissítést, akkor legtöbbször bejön már rendesen, de nem mindig. A többi böngésző, meg mint a golyó, úgy megy. Talán még a róka a leglassúbb, csak árnyalatnyit, de az jelentéktelen. -
#821 nem tudom mitől - csak az általam közvetlenül kezelt gépeken 5 gépen problémamentes (van ahol 9.64 van ahol 10.00) és egyiknek sincs baja a flash tartalmakkal - pedig van köztük 1GHz alatti, több, mint 4 éves gép is... (ott az Opera az egyetlen, ami vállalható sebességgel működik, még a Chrome is akadozik)
még egy ötlet: lehet, hogy valamiféle aktív vírusvédelemmel vagy tűzfallal akad össze, ami ugyanaz a gépeken?
-
bodajoci #820 Csak az a fura, h 3 gépen, meg 5 rendszeren ugyanúgy rossz? A 9.63 az ok volt a 9-es flashel. Mind1 megoldódik biztosan, addig ott a slimbrowser. Nekem az a lényeg, h balkattra is mindig új fület nyisson, és ezt eddig csak az opera, meg a slim tudja, legalábbis én csak ezeket próbáltam. -
#819 Gondolod, hogy ha a problémád általános lenne, akkor nem javították volna? A flash különben sem a böngésző része alapból, az Adobe írja a plugint, amelyet működtet. A plugin ugyanaz, mint amit a Firefox is futtat, az, hogy nálad problémás, az elég egyedi eset - nem a böngésző hibája és nem is a tiéd, valami pont így jött össze, hogy nálad meg van zavarodva.
(a 10.0 alfának is van magyar nyelvi modulja, nem kötelező angolul használni, ha nem akarod - sőt, már van helyesírás-ellenőrzője is) -
janihunk #818 Nekem 10.0 van igaz angol de az kit érdekel. -
bodajoci #817 Na asszem én hanyagolom ezt a cuccot, amíg ki nem jönnek vmi használhatóval, mert ezt a 9.64-et perpill minden agyonveri gyorsaságban, szánalom, amit művel a flashes dolgokkal. -
bodajoci #816 Köc, megpróba, aztán ha nem lesz jó, akkor leszedem az egészet, a registryből is, azt újra felrakom. -
#815 hát, nem tudom :( esetleg próbáld meg a legutolsó alfa verziót feltenni, hátha az... innen -
bodajoci #814 Van 3 gépem, ezen van 64-es vista, meg 32-es xp is. A másikon 32-es Win7, meg 32-es xp, a 3.-on 32-es xp. Mindegyiken ugyanilyen szar lett