5774
Opera
-
#1053 A legeslegújabb 10-es betában a tabok jobb felső sarkaiban néha megjelenik egy fehér pötty. ez mit jelent? hogy közben frissült az oldal? -
Apocalipto #1052 Semmi, google segített. -
Apocalipto #1051 Hello, új vagyok az operában. Azt hol lehet beállítani, hogy a torrent fájlokat ne az opera akarja letölteni, hanem az µtorrent nyissa meg? -
ba32107 #1050 Zsír, kösz! -
#1049 nem tudom, de ha lenyomva tartod a shiftet közben, akkor úgy nyílik. -
ba32107 #1048 Azt be lehet valahol állítani, hogy a kijelölésen jobb klikk / google keresés új lapon nyíljon meg? -
#1047 akkor valami a skinnel volt :) ennek örömére van új weekly is -
msstz #1046 Újrahúztam és most már tök jól működik :) -
msstz #1045 Basszus :(
Lehet újra kéne raknom teljesen? -
#1044 passz, nálam teljesen jól néz ki a speeddial az alap skinnel is (nincs ilyen nagy keret rajta) -
msstz #1043 még mindig semmi ötlet erre a csúnyaságra? -
#1042 közben megtudtam: nincs benne Unite. -
#1041 van benne Unite? ha nincs, megvárom a Desktopteam-es buildet. -
#1040 Opera 10 beta3
Elsőre nagyon korrektnek tűnik. -
msstz #1039 Másnál is így néz ki a default skin a speeddialnál? Ha nem, akkor miért nem?
-
ba32107 #1038 Tényleg ki volt ikszelve, bár nem értem hogyan, én hozzá sem nyúltam. Köszi! -
#1037 Haladó>Tartalom>Animált képek engedélyezése? -
ba32107 #1036 Kb 2 napja nem mozognak a gifek. Mi lehet a baj? -
msstz #1035 Ezt a facebookon játsza velem -
#1034 Nekem simán jó minden,olyan problámám volt,h nem akarta lejátszani a videókat,de már megoldottam.:) -
#1033 volt-e olyan problémája valakinek, hogy nem tudott belépni youtube-ra és bejelentkezésnél mintha csak frissült volna az oldal? -
#1032 Kösz, a winamp nem létkérdés, meg vagyok nélküle, csak gondoltam ha nekiállok akkor legyen meg minden ami most a FF-ban van. -
#1031 gesture-ok az Operában voltak először, onnan vette át a többi :) csak csinálj egy gesture-t, és rá is kérdez, hogy akarod-e használni.
időjárás minialkalmazásként van, http://widgets.opera.com/ itt nézz körül, "időjárás" vagy "weather" szóra keresve válogathatsz.
winamp kezelés nincs, de a winampnak lehetnek globális irányítóbillentyűi, azzal másik irányból megközelítheted a dolgot. -
#1030 Mivel kezdem unni a firefox szarakodását, ezért úgy gondoltam elkezdek szétnézni milyen más lehetőségek vannak a böngészésre és mivel az operaról többnyire jót olvastam adtam neki egy esélyt. Elsőre jónak tűnik, gyors meg minden, de szeretnék olyan kényelmi funkciókat belerakni mint pl. egér út -hoz különféle parancsok rendelése, amit firefoxnál az easy guesture megcsinált, + időjárás előrejlzés, winamp kezelés stb. Ilyenekre van lehetőség, vagy ez csak hiú ábránd? -
ba32107 #1029 A legújabb operát még nem szedtem le, de kösz, meg fogom nézni, de most mennem kell. -
#1028 akkor lehet, hogy újabb Operához való password recovery programot kell próbálnod (ezekszerint változtattak rajta) - sajnálom, nem volt rá szükségem az elmúlt pár évben.
keress rá ilyesmi nevekkel, hogy opera recover password - hátha találsz valami jót -
ba32107 #1027 XP-t használok, de nekem ez a program nem sokat segített. Mindössze egyetlen elmentett oldal adatait bányászta ki, és a jelszó ott is üres maradt. Tehát nem sokra megyek vele. -
#1026 azért írtam be, hogy meglegyen mindkettő (én se tudom mit használ :) ) -
spect16 #1025 sry, nem használok Vistát. -
#1024 Vista alatt x:\Users\Neved\Appdata\Roaming\Opera\Opera\wand.dat -
spect16 #1023 x:\Documents and Settings\Neved\Application Data\Opera\Opera\profile\
nézd meg itt. -
#1022 az oldalon megtalálod a profilod címét (valahol az Appdata (Vista) vagy Application Data (XP) mappában lesz, ez alapból rejtett, ezért nem dobja ki a kereső) -
ba32107 #1021 Hmm. Nekem nincs az opera mappában profile könyvtár, és nem is találta meg a kereső a wand.dat fájlt. Miért? -
#1020 http://magyaropera.blog.hu/2008/02/04/adatok_elovarazsolasa_a_wand_fajlbol -
ba32107 #1019 Elfelejtettem az egyik mentett jelszavamat. Hogyan kell megnézni, hogy mi volt az? -
#1018 Nem tudtok valami olyan plug-int amivel be tudnám állítani,hogy egy kiválasztott lap időnként előugorjon? -
#1017 felraktam a beta 2-ot, bemasoltam a magyaritast, de nem lett magyar, mit cseszek el?
elotte igy csinaltam vistan akkor jo volt, csak kozben felraktam w7-et... -
msstz #1016 A legújabb buildben tényleg nem eltüntetni azt a sávot a tabok fölött, ami a tabok thumbnailjeinek nagyságát szabályozza? -
#1015 igen, azzal is, nem kicsit! És ezt én nem értem.... Eddig fel sem tűnt, mert "csak" 25megabites netem volt és azt hozta letöltéseknél, most pöppet gyorsabb lett a net viszont az operában van valami korlát. Windows 7 bekavarhat?? Tűzfal? Vagy nem értem... -
#1014 nincs router, 9.64-et meglesem..