5774
Opera
  • pyrohun #1053
    A legeslegújabb 10-es betában a tabok jobb felső sarkaiban néha megjelenik egy fehér pötty. ez mit jelent? hogy közben frissült az oldal?
  • Apocalipto
    Semmi, google segített.
  • Apocalipto
    Hello, új vagyok az operában. Azt hol lehet beállítani, hogy a torrent fájlokat ne az opera akarja letölteni, hanem az µtorrent nyissa meg?
  • ba32107
    Zsír, kösz!
  • Dzsini
    nem tudom, de ha lenyomva tartod a shiftet közben, akkor úgy nyílik.
  • ba32107
    Azt be lehet valahol állítani, hogy a kijelölésen jobb klikk / google keresés új lapon nyíljon meg?
  • Dzsini
    akkor valami a skinnel volt :) ennek örömére van új weekly is
  • msstz
    Újrahúztam és most már tök jól működik :)
  • msstz
    Basszus :(
    Lehet újra kéne raknom teljesen?
  • Dzsini
    passz, nálam teljesen jól néz ki a speeddial az alap skinnel is (nincs ilyen nagy keret rajta)
  • msstz
    még mindig semmi ötlet erre a csúnyaságra?
  • Dzsini
    közben megtudtam: nincs benne Unite.
  • Dzsini
    van benne Unite? ha nincs, megvárom a Desktopteam-es buildet.
  • lck
    Opera 10 beta3
    Elsőre nagyon korrektnek tűnik.
  • msstz
    Másnál is így néz ki a default skin a speeddialnál? Ha nem, akkor miért nem?

• ba32107
    Tényleg ki volt ikszelve, bár nem értem hogyan, én hozzá sem nyúltam. Köszi!
  • zyppy
    Haladó>Tartalom>Animált képek engedélyezése?
  • ba32107
    Kb 2 napja nem mozognak a gifek. Mi lehet a baj?
  • msstz
    Ezt a facebookon játsza velem
  • jhetedikj
    Nekem simán jó minden,olyan problámám volt,h nem akarta lejátszani a videókat,de már megoldottam.:)
  • zyppy
    volt-e olyan problémája valakinek, hogy nem tudott belépni youtube-ra és bejelentkezésnél mintha csak frissült volna az oldal?
  • Shep
    Kösz, a winamp nem létkérdés, meg vagyok nélküle, csak gondoltam ha nekiállok akkor legyen meg minden ami most a FF-ban van.
  • Dzsini
    gesture-ok az Operában voltak először, onnan vette át a többi :) csak csinálj egy gesture-t, és rá is kérdez, hogy akarod-e használni.

időjárás minialkalmazásként van, http://widgets.opera.com/ itt nézz körül, "időjárás" vagy "weather" szóra keresve válogathatsz.

winamp kezelés nincs, de a winampnak lehetnek globális irányítóbillentyűi, azzal másik irányból megközelítheted a dolgot.
  • Shep
    Mivel kezdem unni a firefox szarakodását, ezért úgy gondoltam elkezdek szétnézni milyen más lehetőségek vannak a böngészésre és mivel az operaról többnyire jót olvastam adtam neki egy esélyt. Elsőre jónak tűnik, gyors meg minden, de szeretnék olyan kényelmi funkciókat belerakni mint pl. egér út -hoz különféle parancsok rendelése, amit firefoxnál az easy guesture megcsinált, + időjárás előrejlzés, winamp kezelés stb. Ilyenekre van lehetőség, vagy ez csak hiú ábránd?
  • ba32107
    A legújabb operát még nem szedtem le, de kösz, meg fogom nézni, de most mennem kell.
  • Dzsini
    akkor lehet, hogy újabb Operához való password recovery programot kell próbálnod (ezekszerint változtattak rajta) - sajnálom, nem volt rá szükségem az elmúlt pár évben.
    keress rá ilyesmi nevekkel, hogy opera recover password - hátha találsz valami jót
  • ba32107
    XP-t használok, de nekem ez a program nem sokat segített. Mindössze egyetlen elmentett oldal adatait bányászta ki, és a jelszó ott is üres maradt. Tehát nem sokra megyek vele.
  • Dzsini
    azért írtam be, hogy meglegyen mindkettő (én se tudom mit használ :) )
  • spect16
    sry, nem használok Vistát.
  • Dzsini
    Vista alatt x:\Users\Neved\Appdata\Roaming\Opera\Opera\wand.dat
  • spect16
    x:\Documents and Settings\Neved\Application Data\Opera\Opera\profile\
    nézd meg itt.
  • Dzsini
    az oldalon megtalálod a profilod címét (valahol az Appdata (Vista) vagy Application Data (XP) mappában lesz, ez alapból rejtett, ezért nem dobja ki a kereső)
  • ba32107
    Hmm. Nekem nincs az opera mappában profile könyvtár, és nem is találta meg a kereső a wand.dat fájlt. Miért?
  • Dzsini
    http://magyaropera.blog.hu/2008/02/04/adatok_elovarazsolasa_a_wand_fajlbol
  • ba32107
    Elfelejtettem az egyik mentett jelszavamat. Hogyan kell megnézni, hogy mi volt az?
  • jhetedikj
    Nem tudtok valami olyan plug-int amivel be tudnám állítani,hogy egy kiválasztott lap időnként előugorjon?
  • Italo4ever
    felraktam a beta 2-ot, bemasoltam a magyaritast, de nem lett magyar, mit cseszek el?

elotte igy csinaltam vistan akkor jo volt, csak kozben felraktam w7-et...
  • msstz
    A legújabb buildben tényleg nem eltüntetni azt a sávot a tabok fölött, ami a tabok thumbnailjeinek nagyságát szabályozza?
  • pyrohun #1015
    igen, azzal is, nem kicsit! És ezt én nem értem.... Eddig fel sem tűnt, mert "csak" 25megabites netem volt és azt hozta letöltéseknél, most pöppet gyorsabb lett a net viszont az operában van valami korlát. Windows 7 bekavarhat?? Tűzfal? Vagy nem értem...
  • pyrohun #1014
    nincs router, 9.64-et meglesem..