5774
Opera
-
#5774 Azt nem tudom, de a legjobb megoldás, ha magad írsz egy asztalról indítható html fájl, szépen listázva a kedvenc oldalaidat benne. Ezt nem követi senki, nincs reklám. -
suba53 #5773 Sziasztok!
Az Operában a gyorsindító kockákban hogy lehet azt beállítani, hogy az oldal jellemző ikon képei jelenjenek meg sima szöveg helyett?
A default gyorsindítókat átszerkesztettem az általam használtakra, de az ikonok helyett csak a nevet írja ki szövegesen. -
kamionosjoe #5772 Sziasztok! A dailymotion.com oldalon hogy tudom kiiktatni az adblokker blokkoló felugró ablakot? -
#5771 Nem is értem, hogy emberek fontos jelszavakat miért nem jegyeznek fel valahova. Számomra ez egy rejtély. -
#5770 Más ötletem nekem sincs, csak azok amiket leírtam.
(Nekem Chrome van de kiexportálva és jelszóval védett tömörített fájlba teszem őket hogy meglegyen olvashatóan, mert nyilván vagy emlékszel a fontosabb jelszókra, vagy ha randomizálod őket (amit a Chrome is felajánl) akkor jobb ha te csinálsz biztonsági mentést róluk.) -
#5769 köszönöm a tippeket
Browser Password Recovery Pro-t tettem fel
minden oldalnak megvan a felhasz. név de a jelszónál azt írja hogy [cannot recover password]
akkor ezt buktam? -
#5768 Általában ha baj van, a user pánikol és elkezd egy csomó mindent csinálni, és mire eszébe jut, hogy adatvisszaállítás, már 20-szor át lett írva a lényeges rész. :-/ -
#5767 - ha nem lett átírva az adat helye akkor próbálj egy helyreállító szoftvert, pl. Recuva
- állítólag a jelszó helye C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Opera Software\Opera Stable\"Login Data", régebben "wand.dat" volt a neve
- talán ezzel ki lehet nyerni a titkosított jelszókat -
#5766 Az Opera jelszavát nem találod? -
#5765 Hali
Ma reggel új rendszert tettem a gépre de Elfelejtettem lementeni a jelszókat.
Valahonnan elő tudom hívni?
Windows. Old mappában nem találom -
kamionosjoe #5764 Megtaláltam, sikerült! -
kamionosjoe #5763 Ezt a beépített hirdetésblokkolóval is meg lehet oldani valahogy Operában? -
#5762 A hirdetésblokkolókban kiválasztod, mint nemkívánt elem. -
kamionosjoe #5761 Le lehet valahogy tiltani azokat az előugró ablakokat amik azt mondják ne használjak hirdetésblokkolót? (pl. 24.hu) -
mtibee #5760 Sziasztok!
HDMI-n keresztül szeretném egy TV-n böngészni a tartalmakat, de valamiért az Opera állandóan átdobálja a fülhallgatóra a hangot, vagy kihagyásokkal játssza le a tartalmak audiorészét. Tapasztalt más is ilyet? Esetleg van valami megoldás rá?
Köszi:
M. Tibor -
BASEBALL-fan #5759 Sziasztok az opera csinált 1 addon-t amivel a chrome bővítményeket operára lehet operálni, ha a chrome áruházból teszek fel addon-t az ugyanúgy frissül mintha a chrome alatt lenne? köszi
ezzel felmennek a chrome bővítmények. https://addons.opera.com/hu/extensions/details/install-chrome-extensions/
Utoljára szerkesztette: BASEBALL-fan, 2020.04.26. 18:46:36 -
#5758 Nálam megy rendesen. -
atiwrc #5757 Én azóta vettem észre az elmúlt héten, mikor jött ez a kicsit újabb designnal ellátott YT felület. -
gombabácsi #5756 hetek óta az opera nem bír lejátszani rendesen yutub videókat, akadozik, sok proci időt visz stb. -
BASEBALL-fan #5755 Én semmit se tettem fel, és mennek a játékok. -
aikon16601 #5754 Nincs benne flash, felkell rakni! -
#5753 Foggalmam sincs. Néha kiírja, hogy flash plug-int be kell kapcsolni, de én azt soha nem teszem meg, illetve azután nem is szokott elindulni magától. -
BASEBALL-fan #5752 Srácok az operába is beépített flash van mint a chrome-ba? (facebookon és egyéb jjátékoldalon ugyanúgy mint a chrome ki írja, hogy bővítmény tiltva [flash] de a játék vígan megy anno nekem azt mondták a chrome azért így tesz mert saját flash-e van) -
BASEBALL-fan #5751 Sikerült amúgy az operának növelni a részesedését? -
BASEBALL-fan #5750 köszi -
mtibee #5749 Próbáld ki ezt a bővítményt! -
BASEBALL-fan #5748 Valami opera szoftver mérnök nem nézi a fórumot? :) -
#5747 Ez jó kérdés. -
BASEBALL-fan #5746 Üdv,az olvasandó felületet gyárilag el lehet sőtétíteni? (tehát a weblap fehér része átválthatóe feketére, köszi -
mtibee #5745 Új Androidos böngészővel jelentkezett az Opera! -
kamionosjoe #5744 Ettől a VPN-től ne várj sokat, ami igyen van az sajnos csak ennyit tud. Ha nagyobb adatforgalmat szeretnél akkor arra sajnos elő kell fizetni egy szolgáltatónál. -
#5743 Még soha nem használtam VPN-t. -
endorphinz #5742 gondoltam áttérek a chrome-ról főleg a beépített vpn miatt de ez valami borzasztó. 150megabites netem van ha bekapcsolom a vpn-t akkor ez lecsökken úgy fél megabitre, az oldalakat másodpercekig tölti, youtube videó szinte nézhetetlen. volt olyan valamelyik nap, hogy konkrétan semmit sem töltött be, azt hittem a nettel van valami de ahogy kikapcsoltam a vpn-t rögtön jó lett
más is szív ezzel? -
aikon16601 #5741 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: aikon16601, 2017.01.18. 18:15:27 -
#5740 Opera Neont használ valaki?
A flash-t hol lehet benne bekapcsolni? Sehol nem találom :( -
#5739 Köszi mindenkinek. :-) -
kamionosjoe #5738 Nem. A menüben nyiss egy privát ablakot és ott már látod is majd. Billentyűparancs is van: Ctrl + Shift + N
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2016.10.31. 20:45:06 -
#5737 A lakatra gondolsz? -
kamionosjoe #5736 Igen és a privát ablakban működik. -
ManoNegra #5735 Meglehetősen egyszerűen. A böngésző címsorában a legelején rá kell kattintani a vpn ikonra és a leugró ablakban be kell kapcsolni.