801
Bezárt a bazár. Továbbiakban tessék máshol hirdetni (aláírásodban, médiaajánlat ...), vásárlóknak meg google.hu.
  • a.carkey
    28200 ft alatt/áru - elvileg - ajándéknak feladva: nincs ...
  • OPM
    nincs vám? hmm, erről még nem hallottam
  • a.carkey
    Miért nem rendeltek a focicsapatok hivatalos oldalán mezeket, a csapat netes ajándékshopjából. Az ára a kinti, ajándékként adják fel, így vámot sem kell rá fizetni + gyorsan ideér, kártyával is tudsz fizetni és a legújabb mezt kapod, sőt, te választod ki ... :( ???
  • zaki
    na jó, akkor talán... :D
  • zaki
    nem is kéne, még ha fizetnél érte akkor sem
  • Buddy
    nekem van Bayern, de nem adom oda ingyér se
  • zaki
    olyan volt, hogy nézegettem a mezeket, mutogattak csomó Barca mezt, meg pulcsit meg mittomén, aztán mondom nekik, hogy inkább Real cuccokat mutogasson, mert ők a kedvenceim, és a Barcelonát utálom. A ciki az volt, hogy akkor kapcsoltam, hogy 70 km-re vagyunk csak Barcelonától, azért néztek rám enyhén morcos fejjel a kijelentésem után ki is kerültem kilóméterekre az üzletet a következő 1 héten :)
  • zaki
    bayern? ha ingyér kapnék 1et akkor se venném fel, a Celtic mez az jöhet, az asszem 30 euró volt
  • OPM
    akciókról valahol nem tudtok?
  • Buddy
    ahelyett, ohgy vettél volna egy Bayern mezt meg egy Celticet :)
  • zaki
    ilyen nép vagyunk :(
  • OPM
    de hogyhogy itthon 5 rugóval drágábbak a mezek? :(
  • zaki
    hát én spanyolba vettem egy sima fehér Real mezt 50 euróért, meg egy Kappa Juventus mezt (asszem 2 évvel ezelőtti kollekció, faxom tudja) 30 euróért, de majdnem vettem egy Man Utd mezt is, csak elfogyott a zseton...
  • OPM
    az a problémám az eredeti mezekkel, hogy 15-16-17 alatt szinte sehol sem lehet kapni ilyeneket
    Copy-t meg nem akarok (mer hát hogy néz az ki?! :)
    el kéne csípni valami akciót, szokott olyan lenni hivatalos boltokban is hogy 4-5e-ért adnak egy 1-2 éves eredeti mezt. Ilyen üzleteket nem tudtok?
  • savafan
    Két cím még ahol mezeket lehet kapni és neten rendelni:
    www.athletiksport.hu
    www.holdfenyteam.hu

Én inkább az elsőt ajánlanám a figyelmetekbe.
  • Buddy
    jó hülye lehetsz, ha ilyeneket még meg is rendelsz :)).....jobban jártál volna egy rekesz becks-szel :)
  • a.carkey
    Football Is Coming Home volt a hivatalos dal, de volt egy másik, amiben ez is benne volt ... Már nem emlékszem, sajnos.
    Való igaz, hogy nem az MTK, a BVSC, és más "magas" nézőszámot produlkáló csapatok szurkolói fogják énekelni ... :)
  • Buddy
    egyebkent nagyon jo kis dal, en is tudom kivulrol, es megvan vagy 5 felekeppen

magyar palyakon ilyeneket nem hallhatsz, mert egyreszt viszonylag kevesen vannak a palyakon /bar a fradinal meg talan menne/, a masik okot mar osszefogva emlitetted....:)
    a stuttgartnak is magyarul uvoltoztek :)
  • Buddy
    en ugy tudom ugy alakult ki, hogy pont liverpoolban minden heten asszem adtak koncertet vmilyen egyuttes /a szerzo egyebkent Gerry Marson asszem/, de egy ido utan nem mentek, vagy kimaradt, es ottaniak elkezdtek futyoreszni, es aztan kesobb a liverpool teljesen atvette es hagyomannya valt, hogy bomboljek :))
  • Buddy
    a 96-os eb-re nem a football is coming home?
  • savafan
    Még a Toten Hosen is énekli a számot és Ők is a Liverpoolnak adják az eredetit. Legalábbis koncerteken így vezetik fel a számot. Ez nem jelenti azt, hogy onnan való az eredeti.
  • a.carkey

Mert volt egy együttes - passz melyik -, aki írt egy számot, amiben ez benne van, sőt azt hiszem a címe is ez volt. (96-os EB-re) Azért énekli ma már sok foci szurkoló is, és a "láz" csak terjed ... (A zsidózás, cigányozás, anyázás helyett nálunk is elterjedhetne ...)

A "jogdíj" egyébként egy 45-ös musicalé, de a foci-eredet az FC Liverpool szurkolóié. Való igaz, a Celticesek is éneklik, mint sok más klub rajongói is ...

Liverpool

Celtic

Feyenord

AC Milan

Freiburg

stb.
  • Buddy
    jogdij :)))

egyebkent sem ok talaltak ki
  • a.carkey
    Ez mind oké, de a "jogdíj" a rózsaszín madarasoké ...
  • Buddy
    tudom, a liverpool cimereben meg alapbol benne van :)
  • Buddy
    akkor figyeld csak jobban meg :)) mindig eneklik, akarcsak az irek.....pl. eurosport vegig leadta, amikor a Celtic-Liverpool meccset jatszottak, 69000-en enekeltek, mind vendeg es hazai szurkolo, fel is vettem
  • a.carkey
    Az nem a Celtic ... :)
  • PResident Evil
    kössz szépen az infot... :D
    Ganxtát csípem én, a mezről csaka nnyit: VIDÉK POWA ;PPP
  • Buddy
    remelem a Celtic megnyeri az uefa kupat es behozza a bajnoksagot is.....you'll never walk alone
  • Buddy
    egyebkent itt a lionsportban a matav-sopron-tol kezdve roman valogatott mezig mindent megvehetsz..salakat is, kituzoket, mezeket, labdat, mindent.....argentin mez is van, azt is lattam
  • Buddy
    lionsport amire gondolsz, en is celtic-mezt fogok venni.....16000 ft, szam nincs rajta, de eredeti
  • a.carkey
    Elvileg az MLSZ foglalkozik a szurkolók ilyenfajta problémáival is. Sponzoráltak vmi boltot, ahol válogatott mezeket, klub mezeket sportcuccokat - stopli, edzőcipők, stb. - lehetett beszerezni, de ez 2-3 éve volt. Nem tudom, hogy van-e még, de annak idején valahol a Váci utcában - vagy arról nyílt egy utca és ott - volt az a bolt. Mindent be tudtak szerezni, EREDETIBEN, nem bóvlit, csak az árát is megkérték.

(Argentin mez beszerzéséhez a legegyszerűbb, ha Gangsta Zolee emilcímét megszerzed és írsz neki - vagy elmész egy bulijába. Ha nem küld el a picsába, bizti segíteni fog! :) )

Celtic mez - ha a Glasgow Celticre gondolsz, meg a Rákóczi úton, ha a Keleti PU felé menet a Blahától mész felfelé egy baloldalon lévő üzletben szinte mindig szokott lenni, mert Umbro mez és abból ált. sokfajta van nekik. Persze nem tudom milyen friss mez, van-e rajta szám, stb., de próbáld meg!
  • PResident Evil
    bazze én meg Argentín mezt sehol sem tudok venni...
    meg persze Celticek se... :(((
  • Faki
    Újpesti piacon Fradimezt kértem és megkergettek... höhö
  • BADE
    Én a Juve mezemet 19000Ft-ért vettem a Lionban.A Juve kabátomat 32000-ért.De a Pólusban a Juve szurkolói mezt 12000-ért vettem,míg a Lionban 15000.
  • seAke
    A bolt neve: Lion's Sport
    UMBRO márkabolt (Ajax rulez!)
  • Matarese
    Vagy probáljátok piacon, ott vannak bóvlik 2000 Ft-ért, vagy Rákóczi út a keletitől a Blaha felé a jobb oldalon, egy frankó mez, sál, táska üzlet, mindenféle és fajta klubboktól.
  • Lteebee
    És ráadásul tök vicces is.
  • Lteebee
    Még egy agysebész.
  • Lteebee
    Esetleg egy Emotion Nr.13 mez S.T. felirattal bejönne.