801
Bezárt a bazár. Továbbiakban tessék máshol hirdetni (aláírásodban, médiaajánlat ...), vásárlóknak meg google.hu.
-
#118 van Kahnos is de az hogy néz ki,:
-
#117 jah akkor megveheted -
#116 www.player-sport.hu -
#115 szerintem meg csak akkor vedd meg ha 4000Ft alatt van -
#114 3790 -
#113 ugyse veszik észre,megveheted :P -
#112 mennyiért árilják? -
#111 Így nézki az eredeti
-
#110 az eredeti -
#109 A szám jó de nem így néz ki -
#108 ballack 13-as a német válogatottban -
#107 Tudom hogy rossz a számozás, de ha nem lenne rajta akkor érdemes lenne megvenni?
-
#106 Ha szakboltban veszed jobban jársz!(Nike bolt,Adidas bolt) -
#105 Arra készülj fel,hogy legalább 3-4000-el drágábban:( -
fanatifo #104 Lionsport Rákoczi uton ott mindent megtalálsz -
#103 nem tudjátok , orcin lehet mezt kapni? -
#102 bótba -
#101 interneten(ha még jársz ide...9 -
#100 A litván szvsz jelző.
(nem vagyok bizti benne)
Mindenesetre ha neked lenne igazad, akkor is kisbetű.
-
#99 nem inkább Lett? -
#98 Engem litván mez érdekelne.
:) -
Kou #97 Nagyon fontos!!
aki tudja hol lehet kapni Brazíl melegítő felsőt az árúlj ael nekem mert nagyon rég vágyom egy ilyenre és most jött el az idő!! -
#95 inkább Sevillába mennék, de kösz az invitálást :) -
#93 hát ha már a sajátját elhagyja akkor nincs másik.......saját ügye, honnan pótolja......takarékoskodni kell -
#91 és apádnak nincs annyi esze, hogy másikat vegyen? :)) a nevét csak fölismeri a mezen.....nem? -
#89 ki az a bekem? -
#87 mert ilyen reálmezekre szórtad :) -
OPM #86 írtam mailt a lion -osoknak, azt mondták, hogy van ugyan régebbi mezük 12E-ért, de csak S-es méretben :(( -
#85 nyald +, csak így lazán? különben kiba jól néz ki a Celtic mez, majdnem vettem én is 1et, csak elfogyott a della -
#84 jelenleg most egy Celtic-mezt szeretnék
mivel az mtk - ha túljut a Helsinkin - a Kaunas-Celtic párharc győztesével játszik, ami nagy valószínűséggel a Celtic lesz, akkor kiugrom Glasgowba, és beszerzek egyet....és legalább látom 2. nemzetközi kedvenc csapatomat :) -
#83 vicces gyerek lehetsz :))
Münchenben lett véve, az FCB-boltban, asszem 70 vagy 80 márkáért -
#82 és mennyiért vetted, 1500 ft-ért? -
#81 nekem pont 99-es van :))) -
#80 nekem nem kell, most vettem 2 gyönyörűséges mezecskét (Juve, REAL) -
OPM #79 jó, de azért nem ennyire régiekre gondoltam
nem hiszem, hogy mondjuk egy '99-es bayern mez ugyanannyiba kerül, mint a 03/04-es legújabb. Csak azt nem tudom, hogy hol kaphatnék '99-est :( -
savafan #78 Athletiksport bolt. A fogarasi útón van. A bejárata az egyik kis utcáról van de a hírdetés már messziről látszik. Még a fogarasi elején van a Tescotól egy saroknyira. Pontos címet az oldalukon találsz. -
#77 Hol lehet focimezt venni? bótba -
#76 Az oldie mezek pl. angol csapatok esetében kb. 19-20 font körül mozognak. (70-es, 80-as évek mezei ... :) Az friss EREDETIEK a nagy csapatoknál annyiba kerülnek, mint itthon, de azok TUTI eredetiek, a kisebb csapatoknál olcsobb a merch. ... :) -
OPM #75 de nekem nem kell vadiúj mez, 1-2 éves is elmegy -
OPM #74 most nézem, hogy 48 euró egy Bayern mez a Bayern honlapján. És ha ahoz még hozzátesszük a postaköltséget, akkor lehet, hogy ugyanott vagyunk, mint ha itthon venném meg? :) vagy mennyi lehet kb a postaköltség?