801
Bezárt a bazár. Továbbiakban tessék máshol hirdetni (aláírásodban, médiaajánlat ...), vásárlóknak meg google.hu.
-
Grenzjager #158 a nem eredeti mezek egyébként Szloávkiában olcsóbbak -
OPM #157 #153= #152 csak más hangnemben? -
Grenzjager #156 fölhúzótt a madridos -
Grenzjager #155 mellesleg tetves 3.000Forintothoz akinek papa, meg mama kell az még nem töltöte be a 14. életévét sem!!!! -
Grenzjager #154 DE TUDOD MIT???
SÉRTŐDJ MEG -
Grenzjager #153 csak gondoltam leirom hogy én tok egy ilyen boltról, de nem valami jó mez, s azért a produkcióért még drága is.
ennyi
-
Grenzjager #152 azé irtam hogy annyit is ér
MERT NEKEM IS OLYAN VAN
s megrohadsz benne, mert szar műanyag az egész, mosáskor meg kijön a szám,címer...mer vasalva van
de tudod mit te kis fasz!Baszódj meg! -
Grenzjager #151 látom kibaszta a biztosítékot az intelligenciád!!!
-
nick név #150 me nincs penzem dragabra, ha 3e forintos psv-s van annak is orulok, de mindeggy haggyuk -
OPM #149 akkó meg mi az hogy "nincs gazdag papa+mama"?
ő 3e ft-os mezt mondott, és igaza van vele hogy az ilyeneknek az anyaga elég xar -
nick név #148 Válasz 'Grenzjager' üzenetére (#145)
hogy-hogy kinek??? -
OPM #147 ezt most kinek írta?? -
nick név #146 kabbe a faszom tudod nincs gazdag mama+papa akik megveszik, 1ébként az arzenal üzletben 4-5ezerért adnak nemis rosszat... csak nincs psv-s, nemis hoznak hiaba irtam nekik emilt -
Grenzjager #145 3e ft veszel magyart a kálvinon, a nemtommilyenneüüzletház I. emeletén. annyit is ér -
OPM #144 az eredeti mezek mind ilyen áron vannak sajna... a 15E még az olcsóbb kategóriába tartozik :(
nekem szerencsére van a kedvenc csapatomtól ingyen eredeti mez, mert elmentem győrbe P -
nick név #143 senki? -
nick név #142 de hol majd megnezem milyen, láttam 15K ért, az 1ik kedvenc klubbom de ennyit 1ik mezért sem adok... -
#141 ennyiér csak gagyi van,de amugysem felkapott ez a mez -
nick név #140 Hi all!
nemtuggya valaki honnan tok venni(olcson olyan 5000Ft körül) PSV Eindhoven-es mezt?
Fontos lenne! Elöre is thx -
#139 Ha nem lett volna:
www.kitbag.com
Most voltam olaszban, szereztem C.Ronaldo , Rio Ferdinand mezt! Mjad linkelek képet róluk! -
Cat #138 fogalmam sincs, kerestem róla képet de nem találtam :/ -
OPM #137 "egyrészes, testhez simuló mez"
ez az ujjnélküli? -
Cat #136 A Puma 2 millió eurót követel a FIFA-tól
A Puma sportszergyártó cég kétmillió euró kártérítést követel a FIFA, amiért a kameruni válogatott játékosainak megtiltották, hogy a speciális fejlesztésû, egyrészes, testhez simuló mezben lépjenek pályára.
A FIFA 200 ezer svájci frankos büntetést rótt ki az afrikai ország szövetségére, mivel az említett dresszben játszottak az Afrikai Nemzetek Kupáján, emellett 6 pont levonását rendelte el a következõ világbajnoki selejtezõsorozatra. Ezt a döntést a nemzetközi szövetség késõbb törölte, továbbra sem engedélyezi azonban a ruha viselését. A "Szelídíthetetlen Oroszlánoknak" becézett kameruni válogatott és a Puma azonban azt állítja, hogy korábban már megegyeztek az Afrikai Labdarúgó Szövetséggel (CAF) az egyrészes futballöltözék viselésérõl, így az ügybe a FIFA-nak nincs beleszólása. -
#135 rávasalnák a logót ottmaradna a vasalónyom...:DD
milyen dizájnoks lenne:D -
#134 A logo-t nem merték rárakni :-)
fogadjunk műszál -
#133 külföldön.... -
#132 pécsen az árkádban van minden fajta. -
#131 olyat hol lehet venni ami eredeti es szamos meg neves? -
Az angol egész jó, de ez a francia....?? -
#129 Nekem a portugál van meg.
Nem baj , hogy nem eredeti . a Nike 15000ft s még a kör sincs rajta. Azért azt rá rakhatták volna szám nélkül.
-
Vannak még ilyenek(nem eredeti,de ezt látjátok ti is) -
#127 ez jobb... -
#126 Vagy egy ilyen jobb lenne
-
#125 én sem értem miért csinálnak ilyet -
#124 érdekes kapusmez :DDD -
#123 van az alján és a tetején is az oldalnak...
Fórum >> Sport fórum >> Hol lehet focimezt venni?->>>>>>>>oldalak: 1 -
#122 de nem tudok,nem látom sehol a lapozót -
#121 lapozz, következő oldalra -
#120 inkább a Ballackost vedd meg..
amugy az eredeti az olyan 18.000 Ft körül van -
#119 hol van az elsö 26 hozzászólás?