Na most en valamit nem ertek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
de ezekszerint nem tudod😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ron en privat FTP-rol szereztem sajnalom 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
mellesleg ha már ilyen jó a játék, honnan lehet leszedni vmi demot? (a teljest egyenlõre nem akarom elõrtetni, elõbb megnézem)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
ha télleg olyan jó?!
😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Es igazan van tenex hogy semmi reklam nem ment.
Erdemes kiprobalni emberek!!!
Talán mert már nem a Diablo a legkeresettebb game!
Amugy Diablo klonként hallottam erröl a játékrol, és az utánzatok ugye nem annyira világmegváltok általában.
http://deathfellows.hu/
Amugy valószínûleg azért vane ez,mert a kiadó baszott költeni bármiféle reklámkampányra meg marketingre meg anyámtudjamire,a dijablóval ellentétben.Szerinted hol lenne,vagy hol lett volna a diablo marketing meg mindenféle izé nélkül?
Valamit nem ertek ..
Na most itt van nekem a 3Cd-es Divine Dininity...
Kerem ez erosen veri a Diablot grafikailag mig mindehogy szerintem sokkal elvezetesebb es ragyogo efektusok vannak.
Errol miert nem beszel senki!?!?