Top 10 forumozók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
SELECT TOP 10 username FROM users ORDER BY postCount DESC
😉
Na de mind1! Kiszámoltam! Ugye:
Egy adatlapot számmal megnézni: 2mp
Kiírni táblázatkezelõbe a számot névvel: 4mp
A legvégén csökkenõbe rendezni: 2mp
285607 user..hmmm... annyi mint: 1713644mp ami 28560perc ami 476óra, tehát sacc/kb. 20nap alatt megvagy, s ebben benne van a szarás és az evés!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Kérem szépen megmondani a hsz számot, ami biztos eddigi összes hozzászólás szám szeretne lenni és nem helyrajzi szám, vagy házszám. Illetve biztos a sajátomat kérhetem le (bár talán bárki másét is). De akkor én a sajátomat szeretném. 😊
Köszi,
Catti
[/spam]™
akkor mért nem elsején kéred? <#wow3>#wow3>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
<#wilting>#wilting>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.