Top 10 forumozók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
btw na végre megoldódott, hogy kinek az alregje lobig.
idegbeteg fogyatékos, nem bírod ki, hogy ne pofázz, mint egy idióta? Amúgy meg senki nem ajánlgatott bünti pontot, én csak felhívtam a figyelmedet egy felkiáltójeles emoteal, nem azért írtam be, hogy ezzel azt mondjam, hogy büntipont...
púúúúú
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
ja és moderátor is
púúúúú
Köszönöm ! 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
#7778: Köszi😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
kérnék egy számT!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
16901
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Kaphatok egyet, ah szépen nézek? <#gonosz1>#gonosz1>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Köszi
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"