Top 10 forumozók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Kérnék egy számot. 😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
(vicc. amúgy htx, loál mezster)
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Wow.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Rundstedt17: 9728, háhhá, pont 20k különbség, de érdekes
Terensz: 1541
DNDN: 772
takysoft: 7331
Lord Nomak: 5566 TEKKK
ba32107: 8310 Nokiatekkk
DJ RX7: 8753
bujcsik555: 3441
SötétBarom: 12655
nearo: 3530
TheRock18: 5465
Falcon87: 4590
Ic3 m4n: 923
GhostRider1: 8791
SL: 2016
bardocz: 22999 GIGATEKKK
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
a megtagadás
egy kérdés! de csak azért mert utáljuk bogyokát
a válasz
reakcióm 1
reakcióm 2
ezek után itt nem kért hsz számot sem pm-ben sem nyíltan. sajnos nem volt türelmem megkeresni azt a hsz ahol õ kérte pmben, de van olyan is, s válaszként meg ment pm, legalábbis az lett beírva.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity