10494

3 HAVONTA LEHET HSZ. SZÁMOT KÉRNI, KÉRETIK BETARTANI.

• FREAK
    akarod, hogy én 50-60 között legyek? ennyit erről.... nézd, engem nem zavarsz, csinálj, amit akarsz, de ne várd el másoktól, hogy naponta átlag 40km-t autózzanak/buszozzanak egy óra együttlét kedvéért (mindezt Budapesten belül, és akkor még ott vannak a közeli vidéki arcok)

pláne ilyan kurva hidegben
  • Jony
    Csak még annyit, hogy mindegyik barátomnak van barátnője és le is támasszák őket naponta ahogy illik. Na persze nekem is voltak barátaim akik droiddá változtak és ezeket sajnáljuk is rendesen. Általában a nők szeretik azzá tenni az embert. Már akit tudnak!!!
  • Jony
    A bandaszellemet az esti órákban növeljük. Addig még van időm itt kellemetlenkedni.:D Egyébként ha megnézted volna az adataimat látnád, hogy 25-30 között vagyok, úgyhogy nem tudom kivel beszélsz. Viszont a munkahely dologban biztos igazad van, az undoritó lehet.:(((
  • FREAK
    én is voltam 16 éves, és többet voltam a "bandázóhelyen" mint otthon

de tudod, ha mindenki rohad a munkahelyén, elég nehéz "bandázni"... (jó kemény kifejezés, biztos szigorú a bandátok)

mások magánéletéhez SEMMI közöd, fingod nincs, kinek mi mennyit ér, főleg amíg te magad is pontosan azt csinálod, amit fikázol - tessék szépen bandázni, ne szard el itt az életedet
  • Jony
    Most jöttem meg a szokásos 1 óra zsákolásomból. Bepattanok a gépbe és bárhol szivesen folytatom az edzést.:D
  • Jony
    Miért mit csinálsz?? Kiscsikó?
  • Jony
    Mi nem nagyon kocsmázgatunk hanem van egy közös bandázóhely. Minden évben másnak a kéglijét szálljuk meg.:D Abban viszont biztos vagyok hogy az ilyen összejöveteleknél jobb kedvem van mint nektek a monitor előtt.
    Ja és, hogy papucsok vagytok az a ti bajotok.
    Ez a nőmmel élek visszahúzodva szerintem ez a legnagyobb droidság.
  • FREAK
    a 35k kommentből 25k munkahelyi naplopás eredménye

na jobb lesz, ha hallgatsz, az a lényeg
  • FREAK
    az a baj, hogy mi már nem járunk suliba, ahol minden nap személyesen nyalhatjuk egymás seggét

a város legkülönbözőbb pontjain élünk, időbeosztásunk is eltér, és a barátnőink sem örülnének, ha naponta összeülnénk kocsmázgatni

sebaj, még 8-10 év, és majd megtudod :)
  • Blasta
    Mellesleg én ismerem Freak-et -személyesen- pár éve és nem mondható, hogy ne lenne magánélete vagy bármiben hiányt szenvedne...
  • Blasta
    Mér, te minden nap baráti társaságba jársz???? :-DDD
  • Jony
    Hát neked nincs is 30 000 hozzászólásod..

Mondjuk suliba jársz az megint más, de nálam mindig sulin kivül vagy suli után mentek az igazi barátkozások.:D Ezt ti már úgylátszik nem élitek át, sajnállak is titeket miatta.
  • hen-tes
    nekem igenis van magánéletem
    suliba ott vannak a haverok
    chaten barátnő
    péntek szombat kocsmába haverok + bnő :)
    szal az ne sójá be , vág ?
  • Jony
    Ja, az igaz hogy nem seggnyaló topic. De akik ilyen eszméletlen sokat irnak azoknak van egyáltalán magánéletük? Járnak mindennap baráti társaságba? Mert ha nem akkor inkább a top 10 droid nevet adnám a fórumnak. Sory, senkit nem szeretnék megbántani, de nehogy már az irogatás jobb legyen a személyes kontaktnál mert lefosom a bokám. Titeket kielégit ez a monitorkapcsolat, minden délután? Merthát látom, hogy inkább délután megy ez a dolog. Nekem délután eszembe se jutna, hogy elővegyem a gépet.
  • hen-tes
    mét?
  • zaki
    nem. most nyugi lesz...
  • FtranX
    na akkor majdnem jól emléxem. és most mi a cél? 50 K?
  • zaki
    a 10k akkor volt meg, amikor kijött a half life 2 alpha, vagy béta, vagy nem tudom milyen változata
  • FtranX
    cool! és ha jól emléxem, még október november körül lépted át a 10 K-t . nem semmi!
  • cSuwwi
    viszlát :) Ez sem hallottam még az elmúlt 3 és fél évben ezen a fórumon :))
  • hen-tes
    ja télleg .. :)
    namind1
    viszlát!
  • cSuwwi
    azt irtam előszőr, hogy a bort is szeretem, illett a sorba. Pedig azt akartam, hogy nem illett a sorba.
  • hen-tes
    most ezé kellet vissza vonni ? :D
  • cSuwwi
    De nem vagyok részeges. A bort is szeretem, de az nem illett a sorba. (In vino veritas) ;))
  • hen-tes
    jóvanakkor :DD
  • hen-tes
    mármint ha alkoholizálok :DD
  • hen-tes
    én is csak azt iszom :)
  • hen-tes
    jóaza sör :)
  • cSuwwi
    hát mit ne mondjak, sörpárti vagyok. :) A kép sem véletlenül lett betéve...
  • cSuwwi
    de általában a sablonszöveg ez szokott lenni: x éves vagyok, rokkantnyugdíjas, van 15 gyerekem, özvegy vagyok, stb. Szóval minél szerencsétlenebbnek tűnő szöveg, és a végén mindig egy bankszámlaszám... Volt már a Naplóban is egyszer, ha jól emléxem :)
  • zaki
    na én lépek, jó 8
  • zaki
    :DDDDDDDDDDDDDDD

mondjuk nem hinném, hogy valaki ezt komolyan gondolná, de jót röhögtem rajta :)
  • hen-tes
    sohase mond hogy sohaa
  • hen-tes
    megnéztem cSuwwi infoját hogy hány kommentje van azt ott volt hogy hobbi a sör.. :)
  • cSuwwi
    a soha válasz kimaradt :))
  • cSuwwi
    trabantversenyzo

most csak hirtelen ez jutott eszembe. bankszámlaszámos koldulás. Jó mi? A 21. század technikája... :)))
  • hen-tes
    lehet szavazni :DD
    mikor előzöm meg zakit
    holnap , egy hét múlva , tegnap. :)
  • zaki
    lool, ez hogy jön ide? :)
  • hen-tes
    the alkoholista vagy ?
  • zaki
    na, ezt még megvárom, aztán fexem le :)