10494

3 HAVONTA LEHET HSZ. SZÁMOT KÉRNI, KÉRETIK BETARTANI.

• Blasta
    Amig normális voltál próbáltunk normálisan érvelni, de minek, amikor SÜT RÓLAD AZ EGYSZERŰSÉG?
    Az ember minek erölködjön?
  • Dzsini
    Gery, Freak nagyon ki vagytok itt osztva... húzzátok meg magatokat, mert büntetés lesz... ;)
  • Jony
    Egyébként addig nem volt itt őrjöngés amig te meg nem jelentél. Normálisan előadtam a mondandómat, olvass csak vissza. 2-0
  • Gery1980
  • tomsolo
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Jony
    Amúgy annak ellenére hogy ilyen kibaszott intelligensek vagytok, normálisan nem sikerült megcáfolnotok az állitásaimat, azt is mondhatnám, hogy alulmaradtatok a vitába....
  • Ams
    gyere Gery BBANDÁZZUNK, HUÁÁÁ :DDD
  • Jony
    Ez a fajta nő pedig teljesen biztos vagyok benne, hogy undorodik a monitorfejű f....tól, és legalább akkora gáz neki ha számitógépezel mint hogyha a haverjaiddal lennél.

• tomsolo
    te most mit nézel?
  • Jony
    Én is köszönöm! Megtiszteltetés volt egy nagyképű napmintnap monitort bambuló, fizikailag nyeszlett kis korccsal megismerkedni.
  • tomsolo
    hi
  • Gery1980
    Na szerintem ez a téma túl van tárgyalva..

Részemről OFF!
  • Gery1980
    Bizony, te natúrfaszkalap vagy.
  • Dzsini
    nem, neked csak az okoz valami hihetetlen örömet, hogy idejössz, és nekiállsz fikázni egy olyan életstílust, amit nem ismersz... tényleg, ez sokkal fejlettebb, okosabb dolog.
  • Jony
    Én meg a nagyképüséget viselem nehezen, belőled meg az sugárzik. Mellesleg valószinű okosabb vagyok nálad. Csak nem vagyok ilyen elitfaszkalap.
  • Gery1980
    Szia Jony...Megtiszteltetés volt egy benszülöttel megismerkedni.Köszönöm az értékes tapasztalatot!
  • Dzsini
    pápá :)
  • Jony
    Monitorfejű faszkalapok.
  • Gery1980
    Komolyan?..Elcsórtok a közértből pár csokit a srácokkal, vagy összecsaptok a helyi bandákkal?..Durva csávó lehetsz.
    De ugye nem haragszol meg, ha én most ezt itt abbahagyom veled..Sugárzik belőled az egyszerűség, és az unintelligenciát nagyon nehezen viselem el.
  • Dzsini
    ha meg senki sem szimpatikus, akkor lehet bezárni az SG-s böngészőablakot, és továbbállni máshova. semmi szükség nincs erre a stílusra a fórumon.
  • Jony
    Sekélyes életet pedig inkább te élsz nem én.
  • Dzsini
    "örömet okoz a hozzád hasonló buzogányoknak a szidása"
    de ezt ITT, az általánosban, ebben a formában nem teheted meg. a személyeskedésnek egy bizonyos szintje már nincs tolerálva.
  • Jony
    Nem érdekel ha lejáratom magam itt. Senki sem szimpatikus közületek szarok rátok.
  • Jony
    Hát ja nem vagyunk egyformák, nekem igenis örömet okoz a hozzád hasonló buzogányoknak a szidása. Amúgy meg tudnék pár dolgot amihez bátorság kell az itt való irogatás nem ezek közé tartozik.
  • Gery1980
    Erről szól a fórum.Csak tudod nem mindegy, hogy milyen köntösben tálalja az ember a gondolatait.Ez a társaság nem kompatibilis a suttyóságra.Ha örjöngeni akarsz arra ott a gumiszoba.Magadat járatod le az ilyen tipusu megnyilvánulásokkal.
  • FREAK
    na hagylak kibontakozni, pá
  • Jony
    Amúgy meg eszem ágában sincs kitűnni, nem akarom hogy észrevegyenek meg ilyesmi csak leirom egy fórumon a gondolatimat.
  • Gery1980
    Örömet okoz a trágár beszéd?Ezzel leplezed a komplexusaidat?..Látom téged is a szánalmas fajtából faragtak.
  • FREAK
    ahogy én magam sem írtam ilyet

a tényeket nem ismered, csak odaképzeled
  • Gery1980
    Kezdjük magával a kifejezéssel...Kissé nevetségesen hangzik, kivéve ha esetleg 16 éves kamaszsrác vagy aki a haverokkal mulatja az esti óráit a helyi park valamelyik padján.
    Másrészt sajnálhatod, ha ilyen sekélyes életet élsz, és hétköznapok kizárólag erre a dologra korlátozódnak...Nem is értem, hogyan vetted a bátorságot, hogy ide told azt a hatalmas arcod és hirdesd az igét....
    Van valami rejtett szorongásod esetleg?..Akarsz beszélni róla?
  • Dzsini
    NA! a normális beszédstílust kéretik megtartani!
  • Jony
    Ebben biztos igazad van, de egy ilyen nő nem szabad, hogy elvárja tőlem azt, hogy minden áldott nap a seggében bújjak.
  • Jony
    Csak arra vigyázzál bazzeg hogy el ne szállj magadtól világgá te kibaszottjóarc teeee!
  • FREAK
    na mindegy, ha falun laknék, nem lenne netem, és a cserepes bőröm szarna a hidegre (plusz az asszonynak is járna napi egy büdös nagy pofon), minden este elmennék fröccsözni a Béláékkal a sarkiba

így viszont a medvékkel vagyok, tél=barlang (csak náluk nincs net)
  • Jony
    Mi a bajod a bandázással te kis buzogány.
  • Jony
    Akkor nem is vagy kiscsikó, bocsánat Freak bácsi.:D Tisztelem ám az öregeket!

Amúgy az ember próbáljon a közelében fölépiteni kapcsolatokat szerintem. Egy kerület egy falu egy város. ha nem megy az megint más kérdés, akkor lehet nem volt szerencséje az illetőnek, merthát ehez jócskán kell szerncse is.
    Ez mondjuk főleg az utóbbi 70 évben csúnyán megváltozott, telefon kocsi internet, hiába no más az élet. Csak győzzünk hozzá alkalmazkodni.
  • Gery1980
    Ja tényleg...Este bandázás a haverokkal!
    Bandázás......beszarok:DDDDDDDDDD
  • FREAK
    csak beszélgetünk :) elbasszuk az időt az esti "nyomulásig" :)
  • Gery1980
    Látom megint van egy okoskánk..

Minek foglalkozol az ilyenekkel G?...Had nyomja a szar dumát, ettől még nem változik semmi..Csak egy újabb renitenskedő kisgyerek:)
  • FREAK
    ebből is ki lehet nőni

vannak nők, aki csak azért vannak, hogy ne kelljen esténként rejszolnod, és vannak nők, akik kiegészítik az életedet

majd ha találsz egyet az utóbbi fajtából (sajnos ritka), rájössz, milyen ciki volt ez a szöveged