10494
3 HAVONTA LEHET HSZ. SZÁMOT KÉRNI, KÉRETIK BETARTANI.
-
#624 A gépet, ugye? -
#623 szrerintem hülyeség, hogy aki sokat netezik, annak nem marad elég ideje a tárasági életre. Én napi 6-8 órát lazán gép előtt űlök és mégis napi szinten tartom a kapcsolatot a haverokkal, kocsmázni, szórakozni, edzeni járunk. Sohasem merült fel, hogy a haverok és a gép közül melyiket válasszam. -
#622 lol:DDD -
#621 Ki az a Sory? Sokan emlegetik... :)))) -
#620 Nekem is, hidd el :)))) -
#619 -
#618 -
Ramza #617 Szerintem a sok köcsög Jóarc magába szállhatna és gondolkodhatna.
Nekem pl. felnyitotta a fiatalember a szememet, és úgy döntöttem, hogy nem bámulom napi 8 órán keresztül a monitort, hanem inkább elmegyek bandázni helyette! Remélem apu majd ad pénzt, ha keresetem nem lesz!
Sőt, eddig azt sem tudtam, hogy mit vegyek annak a haveromnak, aki nagyon jóképű ás mindig a sötétben szokott nyomozni, de mostmár ezt is tudom.
Nekem sokat segítettél Jony, köszönöm! -
#616 Sztem meg zaki :) -
#615 Szépek a szemeid. -
#614 Csocso gondolom te vagy a top one... :) -
#613 A fórumozók fényképei topicban eccer eléggé eldurvult a vita. Hykao törölt is. Ott írta, hogy azért "büntet" mert nem vállaszoltak neki a játékosok fórumokban. -
#612 na vége a bandaháborúnak? :) -
#611 Télleg...János igazad van :) -
#610 'És mindezt azért mert nem segítettek egy két játékban???'
megint lemaradtam. :D
-
#609 #429!!! -
#608 Én bevallom ha nekem rossz napom lett volna, ugyanígy reagáltam volna, mert gondolom Ő (Jony) először tök ártatlanul leírt valamit, aztán bemérgett, amit nem kellett volna...legalább volt min mosolyogni így reggel :) -
#607 Már elfolyt:)) a téma.... -
#606 hát mit mondhatnék erre?
SORY!!!
:DDD -
#605 mi folyik itt? -
#604 nem ugrottam neki.. -
#603 #491, de nem kellett volna ráugrani egyből nyolcan...mondjuk Ő neki se kellett volna tovább durvulni :) -
#602 szori:DD -
#601 #429 volt a starter hozzászólás, szal... -
#600 Mindíg kötexik...de nem baj -
#599 sory(!!!!!)? :D -
#598 Pedig így kezdte:
"...Sory, senkit nem szeretnék megbántani,..."
és mi lett belőle :( -
#597 Lehengerelt a személyisége:)) -
#596 hát persze... -
#595 És magadhoz is nyúltál -
#594 -
#593 Be se kell, hogy linkeld a barátaidat....már így is meggyőztél. -
#592 Miből lesz a cserebogár :) -
#591 hajrá :) ha nincs szégyellnivalótok -
Jony #590 Magadhoz nyúlnál ha már csak a fotóját belinkelném a barátaimnak. Elég jófaszik úgymondd. Amúgy én is kibaszott jóképű vagyok. -
Jony #589 Na félkor indul a banda, jó monitorozást mindenkinek az estére. Holnap ilyenkor megint várhatóak különböző helyeken a fórumban az uninteligens renitenskedő hozzászólásaim, addigis. -
#588 ha mindíg arcszeszt kaptok. -
#587 hát qrvára tévedsz!!
Vagy én csak a 10% ismerem.
A csajoknak se ti vagytok az igazi.. -
Jony #586 Hát akkor nézd meg jobban:
Mit csináltok... Erre én: barátkozunk erre te:Mindenem megvan! nincs szükségem semmire!!-Ezt nem vágom -
#585 [pszihológus]
Hát nem találtátok meg még az igazit..