10494

3 HAVONTA LEHET HSZ. SZÁMOT KÉRNI, KÉRETIK BETARTANI.

• Jony
    Jelentsetek föl vazzeg vcagy modetráljatok a véleményemet akkor is megmondom szarok rá.
  • Jony
    Mellesleg a békülést is királyul nyomod látom először bebaszol egyet az embernek utána meg mondod hogy béke? Nem undoritó ez egy kicsit?
  • Dzsini
    az ilyen szintű személyeskedés nem megengedett már. fogd vissza magad.
  • Jony
    Mellesleg olvasgattalak és tipikus prinyó női agyad van, IQ zéró csak a smilekat szedegeted mindenhonnan. Elég kikészitő picsa lehetsz.
  • Jony
    Ha jól veszem észre én nem is akartam veled társalogni, te erőlködtél hozzáteszem elég gyengén. Úgyhogy nem neked van eleged hanem nekem belőled. Mellesleg olyan ronda vagy mint a bűn ha még nem mondtam volna, bottal se piszkálnálak meg.
  • MIMACSKA
    Mára nekem elég volt ennyi belőled.

Jó bandázást a cool barátaiddal!
  • Jony
    Ja, hogy te azzal nem értesz egyet, hogy én nem vagyok gonosz rosszindulatú?
    Hát ha csak olyan emberek lennének a földön mint én akkor azt hiszem kurvajóvilág lenne.
  • MIMACSKA
    Ki mondta, hogy a smiley nekem szólt? Hol olvastad ezt?
  • Jony
    Én ezt nem vitának szántam ez kijelentés volt, úgyhogy nem tudom mire irtad ezt. A smile nem neked szólt azzal csak magamat próbáltam ábrázolni.
  • MIMACSKA
    Nem vitatkozom..
  • Jony
    Nem vagyok gonosz és rosszindulatú a legkissebb mértékben sem, csak idegbeteg.
  • MIMACSKA
    "De azért minden jót neked."???!!!??

valaki ellopta a nickedet? Ez egész emberi megnyilatkozás.
  • Jony
    Nem találkoztunk még meg szerintem nem is fogunk. De azért minden jót neked.
  • MIMACSKA
    Télleg má Jony szép is vagy, meg gazdag is, g*cire jó az alakod, a barátaid is mind cool-ok, okos is vagy és kedves...ja és j ó fej....mé nem találkoztunk hamarabb??
  • Jony
    Gondolom ezzel aztán végképp a legalsóbb szintekre helyeztem magam merthát ha jól emlékszem tele a fórum az olyanokkal akik véres verejtékkel alapozták meg az életüket és erre k. büszkék is. Szal bekaphatják ők is.
  • Jony
    Dehogy szarnak. Esetleg a mai napra merthát ma szombat van. De én megyek hétfőn is, sőt egyész héten, ugyanis nem dolgozok a pénz meg csak dől.
  • MIMACSKA
    Ők is szarnak rá, hogy te meg "bandázol"
  • Jony
    Amúgy nem szoktam unatkozni BFkedek itt egy darabig azt megyek edzeni amit délig abba sem hagyok, utána pedig indulhat a bandázás. Ami természetesen az egész napot átöleli. Ja és szarok rá, hogy ti meg dolgozok közbe estleg.
  • MIMACSKA
    Azt látom...
  • Jony
    Ha már igy megkérdezed nem unatkozom éppen gépelgetek és fórumozgatok a magam sajátos stilusában.
  • MIMACSKA
    Én??
  • Jony
    Te?
  • Jony
    De hogy mégjobban bebizonyitsam mekkora tapló buzi vagyok bevallom, hogy a bandaháború/ez találkozót takar nem háborút a gyengébbek kedvéért/, és pld. a bandaszellem /ezt akkor ha jól érezzük magunkat pld. hatalmas a bandaszellem/ szavakat is alkalmazom igy 28 évesen.
  • MIMACSKA
    Jony!
    Unatkozol?
  • Jony
    Másik amit nem értek ez a túlfűtött intelligenciahiány ami itt a fórumon uralkodik. Szerintetek csakis kizárólag az okoskodásból áll az élet? Miért ne mondhatnák el a véleményüket esetleg egyszerűbb emberek is. Az internet mindenkié vagy nem?
  • Jony
    Na ezt meg csak most vettem észre. Először is ne nyald a fenekeket ilyen sebbességgel mert még elfárad a nyelved.
    Másodszor pedig nem hiszem le kéne irnom, hogy attól még hogy a bandázás szót használom nem vagyok kis homi. De ha megadod a cimedet nagyon szivesen viszek még pár embert aki szintén ezt a szót használja és akiket szintén hominak neveztél.
  • Jony
    Te meg ne röhögj mert
  • Jony
    Először is talán azzal kezdeném, hogy ti olyan messze vagytok a jó arcoktól mint Makó Jeruzsálemtől. Meg ezt általában az emberek nem egymásra és magukra szokták mondani, hanem másra, aki esetleg épp nincs ott. Szóval ha már valaki itt el van szállva az nem én vagyok a jóképű haverommal, hanem ti azzal a hatalmasnagy méretű jóarcotokkal.
    A másik hogy itt nem pénzkeresésről volt szó az megint más téma úgy gondolom, javits ki ha nem igy van. Szóval ez a hozzászólásod nem egyébb üres gúnyolodásnál, és mellesleg harmatgyenge. Talán még annyit, hogy senki nem mondta, hogy neked azt kell csinálnod amit én. Neked azt adta meg a jóisten, hogy a monitor előtt ülj amig le nem fordulsz a székről, csak gratulálni tudok hozzá és szerintem ne is nagyon hagyd abba, mert nem tudod, mert már cs egy függő vagy a több ezer közül.
  • hen-tes
    na nekm már nem kel vennem semmit :(((
  • FtranX
    zaki a half-life 2 beta kiszivárgásakor érte el a 10000-t. számold ki, hogy azóta mennyi a hsz/hó-ja. :)
  • Shaman
    azt szeretném megkérdezni (föleg zakitól,s Freaktól) hogy napi mennyi kommentszám kell ahhoz,hogy ilyen csodás eredményeket produkáljon az ember,mint ök?:-p
  • Shaman
    ajjajjj félek.........
    bár most úgyis bandázik,szal leghamarabb holnap nyomozhat le:-ppp
  • Darko Ferkó
    Ha nem vigyázol, a sötétben lenyomoz a haverja a világítós kulcstartóval!
  • Shaman
    Nem tom másban felmerült-e,de bennem igen,s remélem ezért a kérdésért nem fognak moderálni:
    Jony nem érzed magad kis hominak?Én kb 10 éves koromban használtam a "bandázás" szót a többiröl nem is beszélve....
  • FtranX
  • MIMACSKA
  • Loál János #628
    ok
  • FtranX
    mer jobb egy kocsmában sörözni haverokkal, mint idióta fórumokra írogatni.
  • Loál János #626
    MÉT?
  • FtranX
    nem :)