10494

3 HAVONTA LEHET HSZ. SZÁMOT KÉRNI, KÉRETIK BETARTANI.

• Blasta
    Sziasztok! Sajnos vissza kell vennem a stílusomból. Hogy miért, az maradjon az én titkom!
  • Jony
    Ilyenkor kezdem érteni mi is történhetett kambodzsában.
  • Jony
    Na akkor hogy is van ez a privi?? Mert te megint sértegetsz és anyázni szeretnélek, sőt ki is csapom azt a szakállas buzi fejedet.
  • Jony
    Ez, hogy mindenkit besorolni valami csoportba. Homo sapiens vagyok a barátaimmal együtt.
  • hen-tes
    na hol van a lista ??
  • Darko Ferkó
  • Blasta
    Nono!
    A yuppie-knak akad IQ-juk!!!! Lévén a legtehetősebb egyetemeket végezték :-DDDDD
  • Darko Ferkó
    Nagy nehezen, de leesett,hogy yuppie vagy.
    "Jó" neked.
    Ajánlom olvasmányként "magadról" Brett Easton Ellis könyveit, szinte mind "rólatok" szól, és bemutatja, hogy miért gondolja úgy a fajtátok, hogy felsőbbrendű másnál.
    Már ha jut idő olvasásra a bandázás mellett.
  • Jony
    Rendben remélem menni fog.
  • Efreet
    ez a 692 máris jobban hangzik...
    ajánlanám, hogy mielőtt a "Mehet!" gombra nyomsz, máskor olvasd át mégegyszer, hogy mit is írtál, és hogy azt egy ismeretlen ember minek veheti. lehet, hogy a te ismerősi körödben bizonyos szavak megengedettek, de egy publikus fórumon már nem. köszi.
  • Punker
    itt mindenki különbözik, és így vannak viták is de bizonyos határokon belül, ha valaki zavar nagyon akkor ezt közöld vele priviben, de ne szemeteld tele a topicokat személyeskedéssel.....
  • Efreet
    nem érdekel, hogy mi a véleményed rólam, nem azért írtam. ez itt a rendszer, ennyi.
    (mellesleg mutass 2 egyforma embert, utána beszélhetsz arról, hogy különbözik-e valaki vagy sem)
  • Jony
    Ha hiszed ha nem eszemben sem volt megszegni, a mai mocskolódásomnak az oka a #659-es hozzászólás volt. Bocs ha elvetettem a súlykot.
  • Jony
    Király faszi vagy bár tulajdonképpen nem ártasz ezzel nekem akkorát mint ahogy képzeled, sőt nagyjából teszek rá. Legalább gyakoroltam gépelni. Mindenesetre lehet az olyan emberekre is érdemes lenne odafigyelni akik egy kicsit különböznek tőletek, lehet még okozhatnak meglepetést.
  • Efreet
    ha viszont ide akarsz járni, akkor el kell fogadnod az itteni rendszert. aminek része az, hogy nem illik a moderálási elveket ilyen szinten megszegni. a gumiszobában SEM.
  • Jony
    Az az igazság, hogy én is szeretek igy gépelni társalogni de úgylátszik nehezen megy vagy még bele kell rázódnom vagy az is lehet hogy nem vagyok erre alakalmas. Mindenesetre az SG tettszik legjobban küllemre. Egyszerüen szeretem ezt a kék fehér feelinget ennyi. Más fórumokról meg nem is nagyon tudok de nincs is kedvem nyomozni. Most úgyis van egy ilyen fellángolásom azt megint nem leszek egy fél évig, bár ki tudja.
  • Efreet
    ha ÉN úgy gondolom, hogy nem tetszik, amit irogatsz, kimoderállak. ennyi.
  • Punker
    neked mi bajod van? ha nem tetszenek a fórum szabályai akkor ne gyere ide, ennyi....
  • Jony
    Hát? Büntény????? Na ne fárassz öregem.
  • Jony
    Ezekszerint ez a többit is leredukálja. A kérdésem arra vonatkozott, hogy mondjuk ha eldurvulna a helyzet és feljelentésig menne a dolog akkor mi számit személyeskedésnek. Meg a többivel se vagyok teljesen tisztába. Tervezem, hogy kiművelem magam az alkotmányból mert hát az nagyon hasznos ha azt vágja valaki de eddig még nem sok türelmem volt hozzá.
  • Efreet
    amikor lep...zod egy fórumtársadat, az nem "csibészkedés".
  • Efreet
    az személyeskedés, amit a moderátor annak tart. ilyen egyszerű.
  • Jony
    Egyébként lehet kiröhögtök de nekem ennek olyan diktatotrikus jellege van. Túl komolyra lett szabva ez a fórumozás /hiába sok a buzi/ Szerintem az hogy itt ütöm a billentyűt, teljesen más műfaj mintha ugyanezt az illető leányzóval vagy férfiúval szemtől szembe csinálnám! De amilyen hülye viágban élünk tessék itt van, mostmár egy utolsó fórumon se engedheti el magát az ember?
    Amit nyomok nekem olyan csibészkedés szintű, szórakozok veletek azt kész nem hinném hogy ez bármilyen szinten fedné a lentebb leirt "bűnöket". Bár ha valaki igy gondolja szarok rá és állok elébe..
  • MIMACSKA
    Ne izgulj nem az!
    Na pá!!
  • Jony
    Lehet műveletlen vagyok de. Csak hogy tisztázzuk a dolgokat. Mi minősülhet például személyeskedésnek. Az például már emberi méltóság megsértése ha valakire azt mondom ronda?
  • MIMACSKA
    hehe
  • MIMACSKA
    Na mennem kell, úgyhogy magadra hagylak, hogy a lehengerlő személyiségedet máson köszörüld.
  • Jony
    Látom el is menekültél pápá.
  • Jony
    Érdekes engem még itt senkinek nem sikerült meggyőznie az állitásaim ellenkezőjéről esetleg tegnap pár ember kapisgálta, de hát szépen néznénk ki ha mit tudjam én hány ezer hozzászólás tapasztalatával ne tudnának elintézni egy hozzám hasonló nubit. Azért megmondom őszintén többre számitottam főleg az ilyen Freak féle emberektől. Merthát ő próbálkozott de lehet nem volt jó napja vagy nem is tudom de nem jött össze neki.
  • Jony
    Három teljes sornál.
  • Jony
    Nekem van mondanivalóm, vannak többsoros hozzászólásaim. Nem is tudom a tied hol lehet ami három sornál többre sikeredett.
  • Jony
    Tisztába vagyok ezekkel. Mégis ha ezt betartatnák nem tudnád hova rakni az embereket, mert mindenki becsületsértésért csücsülne.
  • MIMACSKA
    Miért te, hogy érvelsz?
    Csak mocskolódni tudsz!!!!

Ja és itt a szmájli:
  • MIMACSKA
    álmodjál csak!!!
  • Jony
    Na ezaz! Ez ám a frappáns válasz! Tele érvekkel, azt csodálom hogy kivételesen a Smile kimaradt.
  • MIMACSKA
    Ja és teszek a véleményedre.
  • Jony
    Ahoz képest, hogy egésznap itt kotlotok és irogattok egyébként elég gyengén tudtok vitatkozni. Nekem van vagy egy éve számitógépem a fórumozást meg nyomom vagy fél éve, még gépelni is lassan tudok de már alázlak titeket. Vitába is. Szall...
  • Dzsini
    véleményt mondani lehet, személyeskedni NEM.
    mod. alapelvek:
    Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.
  • MIMACSKA
    hát nem is tudom ki a primitív.....szépfiú
  • Jony
    Aki meg kirakosgatja a képeit mert feltünési viszketegsége van az ne csodálkozzon ha véleményt mondanak róla. Szerintem ezzel mindenki tisztába volt van.