10494
3 HAVONTA LEHET HSZ. SZÁMOT KÉRNI, KÉRETIK BETARTANI.
-
#744 friss listát kérünk -
#743 top100-ba mennyi kommenttel lehet bekerülni? -
#742 deöí!!! -
#741 kapjátok be, nem kunyizok! -
#740 ki beszél ? :-D -
#739 Kemények vagytok, mint a dunakavics vazé ! :DDD -
#738 mért, Ő szokott ? :D
Ftranx kunyizz !!! :DDDDD -
#737 kügyük el FTranx-ot hogy kunnyizzon listát ST-né' :)) -
#736 hol van ?? -
neménvoltam #735 na de lista az nincs :( -
#734 ehh lol topic :D -
#733 Neki nincs világítós kulcstartója, amivel tudna sötétben nyomozni :( -
Dzenu #732 Kösz, de most más elfoglaltságom van, szóval nyugodtan megkeresheted.
Na léptem bandázni, csá! :) -
#731 Azaz... ;D -
#730 me2 -
#729 Fúúúú, ezt már más is játszotta: "Én tudom hogy ott van, ha érdekel, keresd meg TE." Ismerős, nem? ;) -
Jony #728 Hát ha belelöknek.....:D -
Jony #727 Azért annyira nem vagyok rákattanva, mint ti. Ha gondolod nyomzd ki, legalább addig se unatkozol. -
#726 te meg még a betonba is beleköcc... -
#725 huuu mennyi hozzászólás .. top 10 flémerek :D -
Jony #724 Egyébként meg Freak ugyanezt mondta pár hozzászólással lejjebb/ha jól emlekszem/, csak nézd meg, hogy ez egy seggnyaló topic. De mostmár nem az mert én átváltoztattam.:D Minden rendben. -
#723 Gyanítom ott, hogy létezünk... -
Dzenu #722 Hát hol?
Topiknév, hozzászólás száma. -
Jony #721 Ti komolyan gondoljátok, hogy ez itt kezdődőött?? Mármint 429-el. Hát elmondom neked édes öcsém hogy nem. -
Dzenu #720 #429
Tán ha nem ilyen "kultúráltan" adnád elő a véleményedet, akkor nem szólna be senki, és akkor nem kellene itt idegbetegeskedned. Bár, ha neked ez jó, akkor csináld. -
Jony #719 Ah kösz, ez már más. Egyébként jó az aláirásod, a legnagyobb poén, hogy kb. ugyanarról szól mint az előző. Hiába néha váltani kell, azért majd azt is rakd vissza mert nem rossz. -
#718 Brillíriozz még haver!!!!!! -
Jony #717 És akkor már tudni fogja kinek ugat és tulajdonképpen hány kiló. -
Jony #716 Szal akkor leredukálom nektek a dolgot. Nekem élő egyenesbe egy ilyen Blasta féle tag beszól akkor elkenem a szája szélét. Namost, miért ne kenném el ha itt szól be, legalább mintketten megismerjük egymást. -
Jony #715 Itt csak intelligens és fellengzős stilusban illik geciskedni? Kb. Ugyanaz volt a mondandóm mint Blastának csak én nem kertelek hanem megmondom az igazságot és ez sok esetben ferebb mint amit ti műveltek. -
Jony #714 Végülis azt kifejezetten neked irtam ha nem tünt volna fel, de hát szarok rá hogy mit csinálsz csak engem ne sértegess mert megütöm a bokádat! -
#713 Nem hiszem, szerintem büszke rá. -
#712 :)
-
#711 Azt hiszem a privát üzeneteddel erre nagyszerűen rácáfoltál -
Dzenu #710 Illendő dolog ilyen júzereket engedni fórumozni? -
#709 De hogy elejét vegyük a dolgoknak:
Jony, ugye nem baj, ha publikálom az üzidet? -
#708 Hmm, szerintem EBBEN AZ EGYEDI ESETBEN kifejezetten ajánlott publikussá tenni. :-) -
#707 meglátogatotot pár gyanús figura? :) -
#706 hm. Blasta nem biztos, hogy illendő dolog privát üzenetet a másik oldal engedélye NÉLKÜL publikussá tenni... -
#705 Yuppie