10494
3 HAVONTA LEHET HSZ. SZÁMOT KÉRNI, KÉRETIK BETARTANI.
-
#1555 prohardver fórumot kell esetleg még megnézni, legalább annyi geek jár oda, mint hwsw-re, és némileg használhatóbb is a felület... pár 10-20K-st lehet, hogy ott is össze lehet szedni -
#1554 pfff -
#1553 AztaKu...... DDD. Loáál
Cicus(bevállalós lányok privijét várom aki szeretne táncolni sok pénzért kevés ruciban)nem baj ha nem vagy profi...... : 22.164
-
#1552 szabad ? -
#1551 nahát, ehh !!! -
#1550 aszerelemdaláraelindultemánuelledobvaláncait : 6977
Csajszi ezis. D
ittevan.:
-
#1549 Jéghercegnő/Angyalka (Nincs Valakinek Kidolgozott Fizika Tétele?): 33,325 .
Amúgy helyes lány:
-
#1548 ...nem tudod megállapítani ránézésből. -
#1547 húhh, de rövid nicknév -
#1546 és akkor még nem tudod, hogy ők még hány fórumon milyen néven mennyi hozzászólást követtek el - nekem is van itt 2 nicken valahányezer, indexen még párezer, stb stb... ezeket meg -
#1545 aztaku.... :DDDDDDDDDD -
#1544 Bazz. csinálhatok új listát mindgyá.
>Ditka< : 52.724
-Negatív- [Huncutka, aki ...] : 48.768
Dr. Daniel Jackson : 29,073
Vazze, egy csajnek ez a nickneve :aszerelemdaláraelindultemánuelledobvaláncait -
#1543 ehh.... ha lehetne itt is ilyet nyitni akkor sztem itt is lenne pár hozzászóló :DDD -
#1542 baker, 49.ezres is van itten. DD Macsika : 49,160
meg egy érdekes topik.:
csajozás.hu -
#1541 ott annyi hozzászólás ? :D szá-na-lom :DDD -
#1540 tényleg embertelenül nagy. DD
De Origó fórumon is láttam egykét vicces topikot.
Hoppá most találtam egy új fórumot,
van is egy 33. ezres hozzászólö. D
Csajozás.hu -
#1539 több, mint egy éve nem látogatom az indexet (az engine-csere óta). hazai fórumból meg ide irogatok már csak - meg néha a hardwired-re, de ott a 12ezer hozzászólás számít soknak :) -
#1538 de ha látsz valaki sok hozzászólással rendelkező emberkét
akkor írd le ide, oké ? -
#1537 azért az indexen az ilyen bemutatkozós topicok meg a "kicsitündér kuckója" dolgok se rossz méreteket öltöttek amikor én még ott jártam...
de azért a 430ezer az embertelen :D -
#1536 nem hiszem, szerintem a legnagyobb nevek - legalábbis ezekről a fórumokról - szerepelnek a listádon. -
#1535 címe ? -
#1534 De a legburvább topikot az RTL klub fórumon láttam,
van ott egy 432.000 -hozzászólás nagyságú topik. DDD
ittevan : RTL fórum
Nores éppően akcióban van. DDD -
#1533 A "vasutmániások" topik is már vagy 150 ezernél tar. DD
De Dzsini, kiket ismersz te Indexről, akinek olyan sok hozzászólása van ?
Mert lehet hogy van még sok ember, aki nincs a listámon. -
#1532 azt már iSten tudja, hogy mennyi pénzbe van egy reklámhadjárat, és mennyi többlet hatása van a passzív reklámhoz képest (másik fórumon elmesélem, hogy itt mit találtam, stb...) de azért jól látható más fórumokon, hogy az SG-nek már van híre :D -
#1531 ehh, így már érthető...
de ha figyelembe veszed, mi sem vagyunk kevesen, mégis vannak olyan pangós napok, hogy alig látok embert... nem kellene egy reklám-hadjárat ? -
#1530 ha a 'nettos időket belevesszük, akkor 1998ban kezdődött a zindexfórum (ahogy az SG is), de tényleg jóval többen használják ma is. (én már nem :D )
meg azért vannak olyanok is, akik azt a párszázezer hozzászólát oda tényleg begépelték - nekem is van 100k feletti indexes ismerősöm, egyszerűen összedumálgat annyit. sokszorosa az ottani topicok száma, több mindenki van ott - van miről beszélni.
itt mondjuk a tudományos fórumra irogatunk kb 5en akik valamit hozzászagolnak mondjuk a relativitáshoz meg a kvantumelmélethez, ott vannak legalább 50en, de inkább 200an... érthetően ez egy egy embernek is sokkal több hozzászólást generál. -
#1529 gyah :DDD
akkor azért lehet 200k feletti hozzászólás... mert szerintem van pár SG-s tökösgyerek aki 1999-től kenterbe verte volna őket !
-
#1528 igen, már az internettos időkben is (onnan váltak ki/szakadtak el)
meg azért ott pár script kiddie kihasználta a lehetőségeket, és programból termelte a hozzászólást :D -
#1527 ehh, és Indexen meg mindig is volt ? -
#1526 mert sokkal kevesebb ember van itt.
Az Index -et meg a rádiós hírműsorokban is állandóan emlegetik.
sokszor végződik így egy hír a Sláger rádión például :
".......állítja az Index " -
#1525 SG fórum régebb óta van, de a regisztrálás (tehát hozzászólás számlálás) csak 2001 január 6. óta létezik. -
#1524 tehát sg régebb óta van... de akkor miért van kevesebb hozzászólásunk ?:o -
#1523 1999. nyár óta,
legalábbis az a legrégebbi topic,
Sg -n is van ilyen régi zopik, lásd : "ketezer" -
#1522 Index mint fórum mióta létezik ? -
#1521 Ééééén ? Én, nemö. D -
#1520 áruló ! :DDDD -
#1519 Húzzatok bele mert így gyengécske az SG.!!! -
#1518 Okés
Csak az elején foglalkoztam velük, de már nem, jókat kuncogok rajtuk -
#1517 Hello Bogyoka !
Ne foglalkozz ám ezekkel az álszentekkel.
Ezek sokkal nagyobb spammerek. D -
#1516 de te vagy :D