Top 10 forumozók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igyekszem értékes hozzászólásokkal gyarapítani 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
REAL MADRID
Engem is érdekelne, mennyi hozzászólásom van.
Köszi elõre is.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
És 47000+ hozzászólásom van, 10 évnyi regisztrált SG fórumozás után.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
3 kedvenc topikom van... Ha nem írnak bele kivel beszélgessek? 😄
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ezenkívül 3 olyan topik van amit csillaggal jelöltem. Azok sem a legaktívabbak...De nem szeretnék olyan lenni mint a nagyátlag hogy mindenhová beszólok hogy "voltam zárás elõtt" például.
De 3 hónap múlva visszatérünk rá 😄
Egyébként köszi ^^
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Elõre is köszi 😊
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Effe88: 3160
Casillas: 2865
Piloss: 49505
Ic3 m4n: 3762
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
danke! 😊
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Broafka 9917
Attila 6227
CSirke 8515
Különc 8490
Tsol 2682
jazzy 4377
Doom 2880
Duke 2749
REAL MADRID
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -