Top 10 forumozók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Majd a napokban megcsinálom az új listát, oké ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Meg ugyan, arra is gondoltam,hogy nem kis munka összeállítni, és más dolgod is van, de várok türelmesen <#idiota>#idiota> <#wink>#wink>
csak most rengeteg a munka nálunk.
ja, egyébként találtam mégegy 42 ezer körüli emberkét,
csak úgy felbukkant. D
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
belefér a szhelyi teszkóba
:-O http://www.ashes.hu O-:
mi is mondtuk már neki ezerszer, õ a polgármester. D<#nyes>#nyes>
Méér ? Szombathely meg olyan baromira fejlett ?
egy putritanya az egész. DD<#mf2>#mf2>
falu, csak vmi hüje kitalálta, hogy nevezzék inkáb városnak, mer azé 😛
:-O http://www.ashes.hu O-:
addig képzeld oda a 41.helyre jóó ?<#vigyor>#vigyor>
Minálunk a "kisvárosban" is csak tavaly nyáron vezették be az internetet. D
Igaz akkor indenkinek ingyen bekötötték. - ami jó, mert ingyen kapta mindenki a modemet is, csak kábeltévének kellett lennie.
Be is kerültünk valami csúcsjavításba, mert "az oraszág legdinamikusabban fejlõdõ települése " címet kaptuk meg. D
Merthogy 0 %-ról, egyszerre 80% -os lett az internet hozzáférés.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
nekem még munka nélkül sincs erre idõm/kedvem
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
automata hozzászólásíró programmal csinálták azt a sok hozzászólást,
ahogy lentebb megjegyezte valaki,
persze ez nem teljesen fer, de ez van..
Amikor benéztem az Index fórumra megint, egypár napja meglepõdtem,
hogy Andd -nek 2 nap alatt 2000 új hozzászólása lett. DDD
Persze a topig ahol szpemmelt, minden kommentje egy szmájlit tartalmazott csak, a spamgép megint be volt nála kapcsolva.
De a Nicko az szerintem tényleg rendesen beírogatott.
Valami autóversenyzõ lehet a fickó, az infójánál
forma 3000 -es kocsik vannak ott...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.