28
Mafia Help
-
pityke0211 #28 Sziasztok!
A "vidékki kiruccanás" című pályán amikor a raktárhoz érek kifagy a játék. Amugy a játék eredti, Steam-es verzió.
Tud valaki segíteni?
Köszi -
NateDrake #27 Hello Mindenkinek!
Nekem az lenne a bajom hogy a 7. fejezetben az elejénél mikor Joe-val be kellene szállni az autójába és mikor odamegyek az ajtajához mindig pont akkor leviszi az asztalra és írja hogy a Mafia 2 működése leállt. Ha nem jönne ki olyan sokszor és nem mindig ugyanott akkor azt mondom hogy oké de mindig ott és emiatt nem tudom végigjátszani...:S
Valaki tudna segíteni?? -
Zunex #26 Sziasztok! Légszi tudnátok segíteni? Az a baja a játéknak hogy a vidéki kiruccanás második részét nem akarja betölteni... valami ötlet? PLZ HELP! -
dvdrw111 #25 mármint fut!!! -
dvdrw111 #24 Igen xp-n és service pack 2-n mükszik.Egyébként én igy játszok a Mafiával: -
dvdrw111 #23 Igen xp de mi az az sp2? -
dvdrw111 #22 Igen xp de mi az az sp2? -
Neton #21 XP-n SP2 alatt fut a game? -
dvdrw111 #20 Hali!!Lenne egy kérdésem.Alényeg:kipörgettem a game-t és nem tom sehol sem megjavitani a nyert autókat!!!Probáltam a bertone auto service-nél de zárva van.Tehát megtudná nekem vki mondani hogy hol lehet autot javitani? thx. -
heló józsi #19 Heló!!
Tudom,hogy ez nem ide tartozik,de nem tudna valaki segiteni h hogy kell csinálni verdát a mafiába???Aki tudja az pls írjon a [email protected] címre.Előre is köszi -
#18 helosztok!
Miért van az hogy elindítom a játékot és nagy feketeséget látok!
Csak az életem látszódik meg a felirat!
A többit nem látom!
:(
Please HELP -
Wajk #16 Hali! A következő a problémám:
Letöltöttem a Savegame.zip-et az Avault-ról. Tökéletes minden, van Extreme Freeride, csak amkor megyek Freerideban, akkor nem tudok minden autót ellopni, mert azt mondj a manus, hogy még nem tudom hogy kell. :)
Ez most hiba, vagy valahol meg kell tanulni a free ride-on? Vagy van olyan cheat, hogy minden kocsit feltörhetsz? Vagy valaki elküldené azt a fájlt, amibe elmenti a játék, hogy melyeket törhetem fel? Vagy mi a .... csináljak? :) -
#14 Na tudod kinek kamuzzal. Maskor mielott hazudni kezdesz RIPekrol legalabb az isonewson nezd meg van-e olyan. Azon meg a dupeok is fennvannak. Na persze neked fogalmad sincs arrol hogy az mi.
Elvegre az isonews kb. '95 ota megy ... Toltsd le megin' a rippet es akkor olyasmid lesz ami masnak nincs :) -
#13 SEGITSEG! Ez most a akkor a 2. vagy a 3. Mafia topic? SEGITSEG! -
tpetya74 #12 Valaki segítsen.A lucky Bastard résznél ki kell nyírni Sergio Morello-t a kikötőben de nem találom,hogy lehet ezt a pályát megcsinálni??? -
#8 Az a lenyege a forumnak, hogy masok mar megbeszeltek a dolgokat es te utanaolvasol. Ha mas sem lenne it csak minden kis pisisnek egy kerdeses topicja ugyanarrol a temarol, te jarnal ide? Es ha mar van olyan topic, akkor biztos oda jarnak az erdeklödök, akik tudnak is segiteni! -
#7 Most nem tudok egy helyet se, de majd megnézem. De ha budapesti vagy, akkor adsz 3 db 80 perces CD-t, és felírom neked. -
#5 Nema! Eskuszom nem ertelek meg titeket! nektek amikor surgos help kell akkor van kedvetek felorat keresgelni? Nekem nincs...
Joey taxiszni meg fogalmam sincs hogy kell -
#4 nem jobb! mar csak azert sem valaszolunk -
Joey #3 Bocs de így jobb -
#2 te bazzeg itt a mafia topic nem lett volan egyszerübb odaírni????? -
Joey #1 Hi! Hogy lehet ebben a játékban taxizni?? vagy hogy kell? segítsetek! köszi