28
Mafia Help
  • pityke0211
    Sziasztok!

A "vidékki kiruccanás" című pályán amikor a raktárhoz érek kifagy a játék. Amugy a játék eredti, Steam-es verzió.
    Tud valaki segíteni?
    Köszi
  • NateDrake
    Hello Mindenkinek!
    Nekem az lenne a bajom hogy a 7. fejezetben az elejénél mikor Joe-val be kellene szállni az autójába és mikor odamegyek az ajtajához mindig pont akkor leviszi az asztalra és írja hogy a Mafia 2 működése leállt. Ha nem jönne ki olyan sokszor és nem mindig ugyanott akkor azt mondom hogy oké de mindig ott és emiatt nem tudom végigjátszani...:S
    Valaki tudna segíteni??
  • Zunex
    Sziasztok! Légszi tudnátok segíteni? Az a baja a játéknak hogy a vidéki kiruccanás második részét nem akarja betölteni... valami ötlet? PLZ HELP!
  • dvdrw111
    mármint fut!!!
  • dvdrw111
    Igen xp-n és service pack 2-n mükszik.Egyébként én igy játszok a Mafiával:
  • dvdrw111
    Igen xp de mi az az sp2?
  • dvdrw111
    Igen xp de mi az az sp2?
  • Neton
    XP-n SP2 alatt fut a game?
  • dvdrw111
    Hali!!Lenne egy kérdésem.Alényeg:kipörgettem a game-t és nem tom sehol sem megjavitani a nyert autókat!!!Probáltam a bertone auto service-nél de zárva van.Tehát megtudná nekem vki mondani hogy hol lehet autot javitani? thx.
  • heló józsi
    Heló!!
    Tudom,hogy ez nem ide tartozik,de nem tudna valaki segiteni h hogy kell csinálni verdát a mafiába???Aki tudja az pls írjon a [email protected] címre.Előre is köszi
  • Vviikkttoorr
    helosztok!
    Miért van az hogy elindítom a játékot és nagy feketeséget látok!
    Csak az életem látszódik meg a felirat!
    A többit nem látom!
    :(
    Please HELP
  • Wajk
    Hali! A következő a problémám:
    Letöltöttem a Savegame.zip-et az Avault-ról. Tökéletes minden, van Extreme Freeride, csak amkor megyek Freerideban, akkor nem tudok minden autót ellopni, mert azt mondj a manus, hogy még nem tudom hogy kell. :)
    Ez most hiba, vagy valahol meg kell tanulni a free ride-on? Vagy van olyan cheat, hogy minden kocsit feltörhetsz? Vagy valaki elküldené azt a fájlt, amibe elmenti a játék, hogy melyeket törhetem fel? Vagy mi a .... csináljak? :)
  • zippofcy
    Na tudod kinek kamuzzal. Maskor mielott hazudni kezdesz RIPekrol legalabb az isonewson nezd meg van-e olyan. Azon meg a dupeok is fennvannak. Na persze neked fogalmad sincs arrol hogy az mi.
    Elvegre az isonews kb. '95 ota megy ... Toltsd le megin' a rippet es akkor olyasmid lesz ami masnak nincs :)
  • zippofcy
    SEGITSEG! Ez most a akkor a 2. vagy a 3. Mafia topic? SEGITSEG!
  • tpetya74
    Valaki segítsen.A lucky Bastard résznél ki kell nyírni Sergio Morello-t a kikötőben de nem találom,hogy lehet ezt a pályát megcsinálni???
  • Hunnenkoenig
    Az a lenyege a forumnak, hogy masok mar megbeszeltek a dolgokat es te utanaolvasol. Ha mas sem lenne it csak minden kis pisisnek egy kerdeses topicja ugyanarrol a temarol, te jarnal ide? Es ha mar van olyan topic, akkor biztos oda jarnak az erdeklödök, akik tudnak is segiteni!
  • schoma
    Most nem tudok egy helyet se, de majd megnézem. De ha budapesti vagy, akkor adsz 3 db 80 perces CD-t, és felírom neked.
  • Sephi
    Nema! Eskuszom nem ertelek meg titeket! nektek amikor surgos help kell akkor van kedvetek felorat keresgelni? Nekem nincs...

Joey taxiszni meg fogalmam sincs hogy kell
  • Hunnenkoenig
    nem jobb! mar csak azert sem valaszolunk
  • Joey
    Bocs de így jobb
  • I.C.ram
    te bazzeg itt a mafia topic nem lett volan egyszerübb odaírni?????
  • Joey
    Hi! Hogy lehet ebben a játékban taxizni?? vagy hogy kell? segítsetek! köszi