48078
-
#44300 Canon építette valaha a vázba?
Nikonnál meg azért nem mindegy, mert néhány olcsó és jó fix kiesik a kínálatból. -
#44299 a fókuszmotort a nikon és a canon elég rég nem a vázba hanem az obiba építi. -
Cowboy03 #44298 BOcsi, lennne egy kérdésem, lesz még pár ilyen, ami nektek alap és hülye kérdésnek számít, de én nem értem...
IT-n teszteltek egy D5000-t és egyik forumozó ezt vakarta alá:
"Ami nekem nem tetszik, az a fókuszmotor és a TÜKÖRFELCSPÁS hiánya"
tükörfelcsapás? hát nem az az alapja egy tükörreflexes gépnek?
másik meg h mi az h nincs benne fókuszmotor? (egyre jobban erősödik bennem a Canon 500d vétele) -
#44297 must see -
#44296 ...és ennél jobb indokot nem fogsz itt hallani egyik oldalra sem :)
azt vedd, amelyik jobban bejön, mindkettő bőséges objektívparkkal rendelkezik, normális eszközök. Viszont ha egyszer elkötelezted magad az egyik cégnél, akkor maradj ott - így érdemes az esetleges későbbi fejlesztések fényében is megvizsgálni a dolgot, nem csak a D5000 vs. 500D szinten. -
#44295 Canon, azért mert. -
Cowboy03 #44294 Na fiúk Lányok, most valaki segítsen rajtam meret hamarosan gép vásárlása elé állok.
Ki mit mond, melyiket lnne érdemes megvenni? Canon 500D v Nikon D5000?
Ha nikon v canon akkor miért azt?
válaszokat köszönöm előre is! -
#44293 nem tudom :s talán az 550 -
#44292 Szerintem meg fényképezővel---fényképezz.
Videókamerával---videózz.
Hánnem?:) -
#44291 vmi interferencia lehet szennyezodestol v digitalis zaj, akar az erzekeloben.. -
stain #44290 Pixel irányú csíkok? Úgy értem, hogy a szenzor produkálja vajon a csíkokat, vagy tényleg ott vannak a csíkok? Pl. beleszóródik valahogy az optikába a nap. Előbbi esetben fura, utóbbi esetben meg kell valami napellenző. -
#44289 es leveheto ajtaju NDK turmixgep is van? -
manitounickfree #44288 sziasztok! panasonic fz38, csak napsütötte viszonyok között videófelvételen függöleges csíkok jelennek meg /nem mindig de zavaró/. van valakinek ötlete, h lehet ezt kiküszöbölni, pl. valami szűrő. a gép nem hibás, akinek van az tudja. válaszokat előre is köszönöm. üdv. -
#44287 szerintem csak kihajthatós van - az átlag felhasználó úgysem akarja egyszerre két irányból nézni, hogy mit fényképez... -
#44286 Van más elölképernyős gép? -
#44285 na báz, tényleg :D
-
#44284 Ha megint szarsz.. ;) -
#44283 épp szarás közbe olvastam a tesco újságomat, pont volt benne egy ilyen gép 28é, majd megnézem -
#44282 -
#44281 elülső képernyős "önképezőgépet" akarok venni, eddig a Samsung ST500 jött szóba mint potenciális gép, valami javaslat? -
Cowboy03 #44280 mert mivel több egy Canon? /: -
#44279 amugy nem akarom szidni a Pentaxot de mostanaban semmit nem csinal. A K7 nem volt sokkal tobb mint rancfelvarras, a Kx folytatasrol semmit nem hallani mostanaban, a 645D az egyetlen ami valamirevalo dobasa volt a Pentaxnak amiota Hoya lett... -
#44278 Hat en nem elek ott, te biztos jobban tudod. Csupan a hireket hallgatva, nehez lehet felvallalni.
Egy ott elo ismerosom pedig konkretan azt allitja, hogy magyarok egymaskozt is szlovakul kell, hogy beszeljenek hivatalos ugyekben, kulonben megbuntetik oket.
Tisztelet mindazoknak, akik helyesen hasznaljak nyelvunket. Igy jo? :) :P -
#44277 Jaja... de a kepminosege jo, kicsi es konnyu no es kerem kihajthato az LCD. Tudom ez nem hangzik nagy elonynek de az. Legalabbis en sokszor ki tudtam hasznalni ezt a funkciot. -
#44276 jó-jó, csak Nikon... -
#44275 kuvvajo! :) -
#44274 Nem vagyok szlovákiai magyar egyszerűen nem valami jó a helyesírásom !
Ősszintén engem nem zavar ha valaki helytelenül ír
( akkor írok msn stílusban :) )
Mert a tartalom ától még ugyan az marad ! -
#44273 [OFF]
Nem akarok offolni, de én is odavalósi vagyok (konkrétan dunaszerdahelyi, ha érdekel), és amit mondasz, az konkrétan marhaság. Mi az, hogy nehezebb magyarul tanulni? Vannak magyar tannyelvű alapiskolák, középiskolák. Ezekben magyar, szlovák, angol/német heti 5 óra, és feltételezem, Magyarországon ugyanilyen terjedelemben (szlovákot leszámítva, persze). Aki akar megtanul, aki nem, az hülye és műveletlen marad; a lehetőség mindenkinek adott.
[ON] -
#44272 Azert ott "kicsit" nehezebb magyarul tanulni. Az is tiszteletre melto, hogy sok ottelo magyarnak vallja magat, pedig a szlovakkal tobbre menne, de kiall a sajat nemzettudataert, amit sajnos Magyarorszagon is egyre kevesbe tesznek meg. -
#44271 Miért ne haragudjon? Attól, hogy szlovákiai, még megtanulhatna helyesen írni! -
#44270 garanciapapírokat előkeresgéled. szerintem ott megtalálsz rajta mindent. -
#44269 Üdv mindenkinek.
Van egy Nikon d60-as ketyerém, és egyik napról a másikra csak úgy elromlott a vakuja. Ha fényképezni akarok kinyílik, de nem sül el. Viszont ezt a gép is érzi, ezért automatán olyan záridőt használ mintha alapból vaku nélkül fényképeznék. Mi lehet itt a gond? És ilyet hol tudok javíttatni? Előre is köszi a válaszokat! -
#44268 Ha szlovakiai magyar vagy, akkor ne haragudj! En sem irok mindig helyesen, de tendenciaszeruen egyre tobb a helyesirasi hiba a magyar interneten, foleg itt az SG-n, amit nagyon rossz olvasni.
Az altalanos oktatas szinvonala (is) csokken folyamatosan, a tinedzserek koreben lassan az szamit muveltnek, ki ismer tobb celebet.. :S -
DecenS #44267 a firefox (de más sem) fogja neked jelölni, hogy a két szóba írt kifejezés helytelen, ha egyébként mindkét szó külön-külön értelmes...
fényképezőgép, zsebben, táskában, adott, erre, hanem, próbáltalak, úgyhogy, zavarom...
az írásjelek elé pedig nem kell szpéjsz-t ütni. -
#44266 Firefox szerint ,nincs benne helyesírási hiba
Úgy hogy , én nem értem min hőbörögsz ,nah de mindegy is
Nem zavaróm tovább a topicot !
Viszlát és elnézést a kellemetlenségért , ha egyáltalán volt ! -
#44265 Írjá' má' helyesen baz'meg!! -
#44264 Köszi a választ
de nem nyelvtan órát , vagy fölösleges kioktatást kértem
Ha nem segítséget vártam , de úgy látom ez sajnos most nem ment ,
nah mindegy majd lesz valahogy
Jah , és nem sértegetni próbáltak vagy hasonló ! -
Me Ga #44263 LOL, a nap válasza, pedig még csak 0:01 van... -
#44262 Amilyen igényesen írsz, neked valószínűleg bármelyik gép megfelel. -
#44261 Sziasztok
Tervezem egy digitális fényképező gép vásárlását
A lényeges szempont az hogy kicsi legyen , zsebe (laptop táskába elférjen) és ha bármikor kell meg tudjam vele örökíteni az adót alkalmat !
Szerintetek milyet vegyek ? , ami elég kicsi de azért még elfogadható képeket is tud készíteni !
Én ere gondoltam Samsung WB650 elég jónak tűnik , szerintetek ?
Ha van más típusú gép , amit tudtok ajánlani nyugodtan jöhet !