48078
-
Lateralus #16471 Minden bolt suxx!
Egyedül az E-1 rulez! -
#16470 Azért a tegnapi akciójával nálam a CCS viszi a pálmát! -
Lateralus #16469 SLRfotót se kell félteni. Szerintük ez a 18-200-as Tamron:
link -
#16468 Lol, nekem fel se tűnt, hogy ez egy 10-20-as (képet nem néztem) :-DDDD
A minap amúgy a sima Dynax 5-ös képe volt a D5D-hez betéve. -
Lateralus #16467 A gyártóként Canon van megjelölve, de amúgy a név is elég félrevezető lehet, a ...hmmm...noobok számára -> Sigma Canon (???) Lehet, hogy a második márka a bajonettszabványt jelenti, de minek ilyen félreérthetően odaírni, ha egy oldallal korábban arra kattintottam, hogy Canon bajonnettes obikat keresek?
A képen pedig még közel sem az az objektív van, mégcsak nem is telezoom. De Sigma, azt eltalálták.
Számtalan ilyen elírás van az oldalon. Fogalmam sincs, hogy egyáltalán mit veszek, csak tippelhetek. Egy másik objektívüknél Tamron van a leírásban a képen pedig egy teljesen más Tokina.
A múlt heti Canon gyártmányú, Sigma-Canon 2,8/70-200 EX-et, ami mellett egy hasonló képességű Canon L-es optika képe volt, már javították. -
#16466 Ismerem a szagát!!! :-))))
(füzfőn van telkünk, minden este kiengedik a kellemes gázokat, meg lehet pusztulni...) -
G_ArchAngel #16465 nekem a NIKE a kedvencem: NitroKemia, Balatonfüzfő:) -
#16464 "Gyártó: Canon"
-
#16463 mi ezzel a baj? Sigma obi Canonhoz, sztem tök egyértelmű -
Lateralus #16462 Edigital. Tényleg, azok tévedhetetlenek :)
edigital -
G_ArchAngel #16461 5D és E1/E300 rulez! :P -
#16460 E1 és EDigital rulez! :D -
#16459 Csomó dolgot rendeltem már netről. Ilyen cuccokat főként extreme digitaltól. Ott jobb árak is vannak, gyorsabban is kihozzák, ráadásul ingyen. -
#16458 A vakut anyám vette át, ő meg nem tudhatta. Most, fél nyolckor körül értem haza a suliból, így esélyem nem volt átvenni és mondani, hogy nem ezt rendeltem. A számlán van gyári szám is. Az, amit kézhez kaptam, tehát így simán vissza kell venni. Mondjuk még a számla is hibás, mert digitális fényképezőgép van ráírva, nem vaku. -
Cat #16457 telefonálj, reklamálj, ne hagyd annyiban! -
#16456 rekolomálás?számlán nem az szerepel amit küldtek akkor csak kicserélik. -
#16455 nem semmi
pedig páran már sikerrel vásároltunk tőlük (lehet hogy én is, nem emlékszem) -
#16454 OFF:
Kérdés? A nem megfelelő intelligenciájú embereket miért nem lövik agyon? Szépen lesz egy szóbeli elbeszélgetés, és aki káros lehet a társadalomra, azt falhoz állítják. Kivételt képeznek ez alól azok, akikről ezt orvosilag megállapították és így elkülönülnak a társadalomban.
The story:
Illetve előtte egy megjegyzés. Kurva CCS Websohp! [Tudna cifrábbat is, csak moderálja magát, nehogy Punker tegye ugyanezt.]
Ugye rendeltem egy Sigma EF-500 DG Super EO-ETTL vakut. Ez bruttó 70'000 HUF! (gy.k.: Az EO-ETTL röviden tömören azt jelenti, hogy Canon gépekkel működik. A Super jelzés pedig egy csomó funkciót, ami a sima ST-ben nincs meg.)
És kiszállítottak nekem egy Sigma EF-500 DG ST NA-ITTL vakut. Ez bruttó 43'000 HUF (gy.k.: Az NA-ITTL azt jelenti, hogy a vaku Nikon gépekkel működik eggyütt. Az ST pedig azt, hogy ez sokkal butább, mint a Super jelzésű.)
Tehát alapból küldtek egy olyan vakut, ami:
1. Nem működik együtt a gépemmel!
2. Sokkal butább, és olcsóbb! Persze a számlán 70'000 HUF szerepel, így meg is vágtak 30 rugóval! KÖSZÖNÖM!
Ennyi erővel amegrendelt vaku helyett küldhettek volna már egy objektívet Pentax vázhoz!
(Sry, ezt ki kellett írnom magamból, ha már a CCS-nek írt e-mailen nem kurvaanyáztam.) -
#16453 nemrég vette. :/ -
#16452 És Ő mennyiért adja el? -
#16451 ugyan ilyene van munkatársamnak. -
Lateralus #16450 Stabilizátor őse :) -
#16449 A magashomlokú. :) Piff neki. -
#16448 ezek eléggé szabadáras dolgok, nehéz lenne pontos értéket becsülni
régi gépek 2 rugótól kezdődnek, a nagy átlag olyan 8-10 (ezek má SLR), a nagy kedvencem, a Pentacon Six meg olyan 25-35 -
#16447 Ez is tetszetős.
Egyébiránt az ilyen veterán készülékek milyen árakon vannak? Ez a 8.5k egyáltalán nem tűnik soknak, bár nyílván a márka is számít. -
#16446 Az tuti, de nem is nagyon mozognék arra vele. :) -
#16445 ez a halálos ítéleted Irakban :D első sarkon leszednek vele az amcsik :D -
#16444 Ez mennyire állat.
Érdemes körbenézni, vannak jópofa cuccok. -
#16443 Remélem, bár nem szeretek kényszervásárolni :) . -
#16442 Mégegy elégedett vásárló. :D -
#16441 Már meg is rendeltem. -
#16440 jobban jársz -
#16439 Sajnos nincs beállítási lehetőség, marad a kártyaolvasó. Köszi! -
#16438 ja, sry -
#16437 nézegesd a menüben hátha van usb beállítás. -
#16436 USB -
#16435 canon powershot a75 -
#16434 Adatátvitel:
- USB 2.0 (480 Mbit/s) és USB 1.1 (12 Mbit/s) -
#16433 Ez mivel csatlakozik a szgéphez? -
#16432 milyen géped van?vannak olyan tíusok amikben be lehet állítani, hogy miként csatlakozzon a géphez.