Digitális és analóg fényképezőgépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Timber
azert ha lehetne nem ezt kernem Karacsonyra ^.^

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

FREAK
a kép tudtommal nem fake, és sokkal inkább a véletlen mûve, mint tökéletesen kitervelt sorozat-autofocus felvétellel készített remekmû

ilyet CSINÁLNI nem lehet, ez egy ajándék

Riszpekk

Timber
orszagomat egy edit gombert.

*Nem, lehetett ....*

Timber
nem lehetett elore allitott viszonylag kozeli fokuszpont nagy melysegelesseggel ... ha jol tudom az A80as is tud sorozatban (azaz adott idokozonkent exponalni) felvenni, de hogy akkor allit-e mindig elesseget azt nem tudom.

De mondjuk szerintem a kep fake ^.^

FREAK
gondolod, hogy sorozatban minden expo elõtt fókuszált?

Riszpekk

Timber
az embere ... szerintem semmi.

a magassagbol itelve ez egy miniallvanyra rakott kamera volt ... valoszinuleg sorozatfenykepezesre allitva ... ez a resze abszolut nem nagy kunszt ... na de elgancsolni egy bikat ... az lehetett a nehez! ^.^

bigapó
Ez nagyon állat😊 kíváncsi vagyok én is mi lett a kamera sorsa, ill. az emberé😊 😊)

The Matrix has you...

The Garrett
biztos takelni akart 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Jano
htx :C

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

mikike
igen

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Jano
Gondolod? 😄

FREAK
ezt most komolyan?

Riszpekk

Jano
Ha a gép szarráment, hogy maradt meg a kép?

FREAK
egy ilyen fotót eladsz, és komoly autót veszel az árából, de ha csak pályázatokat nyersz vele, még akkor is megéri

Riszpekk

Timber
kiváncsi lennék ezért a fotóért megérte-e feláldozni a digikamerát ^.^

The Garrett
ezt viccesaranyosba nem? 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

geronimo77
HI,
Milyen az új géped?
Van hozzá nagy obi is?

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

http://gaborszantai.co.uk/

Az eheti Canon pletyka viszont befuccsolni látszik. Mindenttudók ehét elejére idõzítettek egy nagy Canon bejelentést, ami a 20D és a profi 1DMkII közötti gép lett volna, már a nevét is tudták - 7D (az talán senkit sem zavart, hogy a Minolta is kb. ilyen néven tervez gépet megjelentetni). Eddig errõl a Canon géprõl mély hallgatás van. Nem volt bejelentés.

Ennyit a pletykákról.

Némi pletyka a szept végén megjelenõ Olympus DSLR-rõl

-a neve E-300 lesz (az E-1 némileg egyszerûbb változata)
-5 megapixeles Panasonic CCD (az E-1-ben Kodak van)
-ISO 100-1600 (az E-1-ben ISO 3200 is van, de az új gépnél továbbfejlesztették a zaj kezelését)
-kisebb méretû fémváz, de nem idõjárásálló, mint az E-1-ben
-marad az automatikus CCD portisztítás
-3fps sorozat 18 JPG/ 12 RAW (az E-1 12 JPG-t tud)
-beépített, felnyíló vaku (E-1-hez külsõ vaku kell)
-továbbfejlesztett fókuszrendszer, több fókuszpont
-új portré/elemmarkolat, amely támogatja az AA elemeket is
-egy új külsõ vaku is lesz hozzá, alacsonyabb áron, mint az FL-50 volt (nem forgatható fej és kisebb kulcsszám)
-lesz hozzá egy új kitobi is (Zuiko ED 14-40mm F4)
-az ára olyan 900 dollár lesz, kitobival együtt 1200
-még ez évben boltokba kerül
-made in China

Az E1 utódja (E3) állítólag jövõ év elejére várható, talán a PMA kiállításra, 10 megapixeles Kodak CCD-vel, 2500 dollárért.

Kíváncsi vagyok mindebbõl mennyi igaz ?!

Dzsini
http://www.theimage.com/photography/photopg25.htm
hogyan fotózzunk ékszereket tutor 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Timber
ha visszakeresel (sokat ^.^) akkor volt egy oldal ahol eleg sok gephez volt magyar leiras ... en is ott talaltam ra a 300D-re ... de mar fogalmam sincs mi az oldal cime.

ez jó topic arra, hogy ilyet kérj, nem kell új - bár én nem tudok jelenleg mást ajánlani, mint a Google-t, mert ahivatalos oldalon ilyet én sem találtam...

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
Bocs hogy ezt ide, de nem akartam új topikot nyitni...

Szóval Nikon F90x-hez keresek magyar nyelvû leírást. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!

Punker
én biztos, de ezek szerint te is 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
próbáltam arra célozni, hogy például a kaja nagyon nagyon drága, de ezekszerint valamelyikünk túl fáradt még...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punker
miért akarta megenni? 😊
(miért nem lehetett megvenni)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
hehh, kint van tanulni szeptember óta ismerõs, hát azért nemsemmi ami kavarást elõadnak... (és pl. digigép hiába olcsó, nem lehet megenni...)

FREAK
Ámériká iz dö lend áf pászibilitiz 😄

Riszpekk

Dzsini
ámerikában már 500tallér alatt van az S20pro.. nálunk még mindig 140k...

sorry, igaz...

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

FREAK
20D

Riszpekk

thankies

Dzsini
info + árak #8641-ben

szettben

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

1500 dolcsi szettebn meg 1800 asszem

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Punker
olvass vissza már volt róla szó ha jól emlékszek

Egy kis segítség kellene...

A Canon piacra dobott egy új félprofi gépet, a D20 -as modellt. Tud-e valaki valami linket adni? Esetleg némi infót... Különösen a várható piaci ára érdekelne.

Elõre köszönöm.

Dzsini
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=33470
5MP, javított videoképességek és egyéb apró nyalánkságok.

Az A80-as drágább 15 ezer forintal!
És ez az a 95 ez milyen lesz?Mert akkor az is érdekelne ha jo

Újabban kicsit becsepós lett az A sorozat számozása.
Az A85 az A70 utódja. Így tehát az A80-hoz képest az A85 nem elõrelépés. Ha olcsóbb az A80, akkor inkább azt, mert kijajtható LCD-je van, ami jól fog jönni.
Az A80 utódja a nemrég bejelentett A95.

Hello mos kapok uj digitcamerát és mos elolvastam pár tesztet!Szerintetek is jobb ha a80-ast veszünk mintsemhogy a85-öst??

http://index.hu/tech/digicam/cikkek/mju-mini_p/!1
mért jó 260 pixel széles bazinagy thumbnailokat kirakni a lapra, hogyha utána rákattintva teljes 500 pixeles "nagy" képhez jutunk? ezt ennél a lapnál sose értettem, a nagy kép simán lehetne 800-900 pixel széles, és akkor látni is lehetne valamit...

FREAK
zoomolva jobb

kisebb háttér kell, és könnyebb "elmosni", meg szebb is ha nem minden éles a képen

Riszpekk

modellmaker
Maketteket. Ez nem tudom kinek mit mond inkább nézzétek.Pl ezt.
Hát közelrõl is, zoomolni is. Majd kiderül, hogy a jobb.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Blasta
Hogy érted az apró dolgokat?

Kis dolgokat közelrõl, vagy kis dolgkora rázoomolni messzirõl?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

modellmaker
Talált, süllyedt. Apró dolgokat szeretnék fotózni és hát ahhoz ugyebár nem árt.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Blasta
najó annyira nem :-)

Blasta
Jaaaa, sajna jócsúnya szegényke :-)