48078
-
#17072 mentek túra? -
#17071 asse bánom, ha nem, csak legyenek animálok :D -
#17070 Azé remélem 2 hétig még maradnak, jó lenne színeket látni, ha megyünk túra -
#17069 #17065, #17066 -
#17068 Ööö, olyan tubust látott már valaki mikroszkópon, amire gépvázat lehet feltenni? -
#17067 -
#17066 2 nap és minden levél lehullik, siessetek :D -
#17065 Húha!
Bele a természetbe? :-) -
G_ArchAngel #17064 ne is mond, a 10 éves érettségi találkozómon azért nem fogok inni, hogy vasárnap 10-re a Margitszigeten legyek, az lesz az első fotósséta a sulival...
jobban várom, mint a Karácsonyt:) -
#17063 Ezmégfelháborítóbb. :D -
#17062 csak lássuk már azokat a riportokat, mert legalább egy éve csigázod a közönséget :) -
G_ArchAngel #17061 jó, a nagyítógép nem ér, mert ott csak a benzint kellett kifizetnem - a MÁV-tól dobták ki, a szép, hogy nagyon sok papírt kaptam, köztük 5 csomag A/3-ast is... -
#17060 :OOOOOOOOO
nagyítógép, 3 obi, váz = 70e???
Grrrrrrrrrrrr!!! :D -
G_ArchAngel #17059 megélni belőle már csak digitális felszerelésre alapozva lehet, azt nem tagadom, de az ff analóg fotózás kifejezőbb, bár egy esküvőt nem exponálnék végig vele - ez a művészet, a munkához majd más lesz (majd, sokára...) -
#17058 már csak tengernyi szabadidő kell :) -
G_ArchAngel #17057 26€ - ez is megvan, kész a ronda, öreg, idejétmúlt, használhatatlan analóg ff felszerelésem, a nagyító/hívógéppel együtt a 3 objektív és a váz kb. 70e forintomba került, kipostázva... -
#17056 szó nem volt digiről
de ez már retro, hobbi szinten jópofa dolog, csak úgy emlékszem, épp most kezdesz fotós karrierbe, oda viszont kell a vas, főleg ezen a környéken... talán N.Y. művész köreiben még menő is lenne az oldskool magyar művész srác, és megdobnának pár csekkel, de itt max büszkén halsz éhen a soha el nem romló öreg gépeddel...
ez az én tapasztalatom, ami nem feltétlenül egyezik a valósággal -
G_ArchAngel #17055 na, ezt a témát befejeztem - éljen a digitális "csak nyomd a gombot" világ:DDD -
#17054 Úgy értem, hogy Capa szted olyan technikát használt, ami 20-30 éve "lejárt"? Tudtommal nem, és mai szemmel nézve az akkori fotók eléggé "sánták", ami ugyan jót tesz a feelingnek, de pont a dokumentum értékből von le. -
G_ArchAngel #17053 na, jön az uccsó:
-
G_ArchAngel #17052 milyen harminc, 85-ig gyártották... -
G_ArchAngel #17051 bőrszandál rulez:D
csak nincs kedvem felvenni, mióta a Kis-Balaton mellett beleléptem egy bivaly bélsalakjába és belefolyt:DDD -
#17050 mé szted Capa 30 éves géppel dolgozott? -
G_ArchAngel #17049 ezt Robert Capa-nak nem mondanád meg, ha időutazást tehetnél?
ha az eszköz lett volna a lényeg, akkor veszek a Soós-nál egy Leica-t, de max egy 100-ast akarok analóg felszerelésre költeni, így gondoltam, hogy váz, alapobi, nagylátó, kistele...
a Zenitnek meg gyakori gond van a zárjával... -
#17048 sztem is, csak hozzá kell öltözni, és nekem nincs bőrszandálom meg hímzett tarisznyám :D -
#17047 ZENIT gigarulez!!! :D -
#17046 ennek az a vége, hogy nem az eszköz a lényeg, hanem blablablaaa.... részben igaz is, EGYFAJTA stílusra ez is jó, de akkor már egy sima Zenit is, ami 8 rugó kb. ugyanilyen obival...
másrészt meg igenis fontos a technika, olyan dolgokról nem is beszélve, hogy legyen vmi fogása a váznak, ha már sokat dolgozol vele -
G_ArchAngel #17045 ja, és olcsóbb!
ugye annyival nem tud többet egy EOS 1/3/5, amennyivel drágább - arról nem is szólva, hogy szoció/riport fotóknál kevésbé zavarja az embereket, mint egy 25-ös falazaóblokk méretű váz... -
#17044 az lehet, a vasgolyót is csak egy szőke nő tudja elrontani ;) de asszem nem tankról van szó, hogy ez legyen az elsődleges szempont
megfelelő használat mellett semmi nem romlik el, ami nem gyári hibás -
G_ArchAngel #17043 vazze, 1€ kemény előnnyel...pfff -
G_ArchAngel #17042 azt, amiért Nigériában osztogatják: van egy olyan szokása, hogy nem romlik el...:P -
G_ArchAngel #17041 ez is meg van, 112€:) -
#17040 mostani egy = egy mostani :D -
#17039 "mai napig az egyik legjobb analóg riportergép"
Igen, Nigériában. Ott télleg láttam ilyet, vmi aids ellenes alapítvány ilyeneket osztogat a feka nőknek, hogy fotózzák egymás sanyarú sorsát. Mit tud ez, amit nem tud mostani egy félprofi Canon SLR? -
G_ArchAngel #17038 igazából a "nagyhal" az most jön:
ez a papírnehezék (AE-1), a mai napig az egyik legjobb analóg riportergép... -
G_ArchAngel #17037 nem az az obi van rajta, hanem a gyengébb 1.8-as 50mm-es, amúgy 22e HUF -
#17036 mennyit fizettél ezért az obiért? (a papírnehezéket ingyen dobták hozzá?) :D -
G_ArchAngel #17035 az AE-1 megvan:)
dhágaszágom...
-
#17034 Az első mindjárt lejár:) -
#17033 a szerkesztést viszont szereted :)