48078
-
#17112 Aha, szal malackodni akarsz otthon a plüssállataiddal!!!! :-)))) -
#17111 hogy asziggye mindenki milyen jó :D -
#17110 Már megint vásároljak... Melyik cég fizet titeket? :P -
#17109 majd lesz "kata's stolen home vid and pix" :D -
#17108 Ha kamudolgok, minek teszik rá? -
#17107 Ja, az M, A, S, P módok titkainak megfejtésére ajánlott egy fotós könyvet vásárolnod, azok már igénylik az ilyen mélységű magyarázatot! ;-) -
#17106 Ja, pláne, hogy szingöl vok. :) De majd meghívok 3-4 bikafiút, aztán csinálunk valami laokoón képet. :P -
#17105 Aha, szal malackodni akarsz otthon a pároddal :-)))) -
#17104 Ezek olyan opciók, amik "elvileg" a kézremegést hivatottak csökkenteni.
Gyakorlatilag a "fázós fickó" módban a gép automatikusan eldönti milyen érzékenységet választ ki, hogy a reciprokszabálynak megfelelő legrövidebb záridővel exponálhass. (a lényeg: megemeli az ISO érzékenységet, amivel rövidebbeket expózhatsz, így kevésbé mozdul be a kép, de cserébe zajosabb lesz)
Az N betü kb ugyan ez, de ez akkor használatos ha vakut igényel a téma, de nem akarod, hogy a "modelleden" visszacsillanjon a vaku fénye.
Kamu dolgok, csak rontják a minőséget. -
#17103 Na mindegy, köszi a segítséget, majd még nyomkodom össze-vissza, hátha kijön belőle vmi. :) A plüssállataimról az ágyban már tök jó képet csináltam. :D :P -.- -
#17102 nem baj, kicsit bátornak akartam tűnni :) -
#17101 huuu az most hosszú lenne :)
amit te keresel, az szerintem valamelyik iránygomb lesz, és egy olyan ikont keress, ami kör és középről indul egy vonal (óramutató akar tán lenni)
ez az időzítő -
#17100 Mondtam hogy nem borzasztom el szépérzéketek fotóstudásommal. Nekem csak ilyen hómméd használatra kellett egy normális masina. -
#17099 Közös önarcképet?
Micsoda hülyeség :-))) -
#17098 Van a tetején egy pörgős gomb, amin eddig az AUTO, a videokamera, a holdacskacsillaggal, a kisésnagyháromszög és a fej opciókra jöttem rá, hogy mit kell velük fotózni/csinálni. De van még egy szem, benne egy N, egy ember körülötte vibráló vonalakkal, meg M, A, S és P betűk. Ezek a hieroglifák mit takarnak? -
#17097 pedig azt keresd csak meg gyorsan, még fent vagyok kb kettőig, addig jó lenne képértékelni is :D -
#17096 Egyébként az eléjerohanós opciót még nem találtam meg. :D -
#17095 kircsi! Mégis ilyen fujiizét vetettetek velem. :P Ezen még piros szívecskés izé sincs. -
#17094 az nem arra való, hogy a pároddal közös önarcképet csináljatok? :) -
#17093 A pana kompaktok azt is tudják, piros szivecske ikonnal jelölik ezt az fícsört rajtuk :-) -
#17092 üdvözöllek a csúszdán, művésznő -
#17091 meg még mi a rossebet nem?! :D Nekem ennyi kiadás elég volt rá, ennyi pénzért már akár magától is csinálhatná a képeket, kitakaríthatna és elmosogathatna míg nem vagyok otthon. :P -
#17090 akkor el is érkeztünk a következő beruházásodhoz, ami egy 3 rugós makróállvány lesz :)
vagy veszel ötvenért valami világító szettet :D -
#17089 Makro módszer:
Manuálisan a legközelebbi fókuszponthoz "tekered" az élességet, és ezután a kezeddel a távolságot változtatod csak a tárgy és a gép között, amíg megtalálod a legélesebb pontot és katt. -
#17088 legfeljebb az én kezem mozog (értsd beremeg) -
#17087 nem mozog az sehova, élettelen mint atom -
#17086 hát valami kelleni fog, sajnos ezek fényigényes cuccok
amúgy ha lassú az nem baj, vagy mozog a tárgy? -
#17085 vagy használd a manuális élességállítást.direkt lassú, hogy finoman tudd állítani. -
#17084 magyarul tegyem oda az íróasztallámpát? -
#17083 akkor elvileg 1cm-ig dughatod a modelled képébe, viszont ha nem tud élesíteni, akkor valszeg nincs elég fény, nem talál kontrasztot -
#17082 Azt is megleltem (pedig német könyv van hozzá :/ ), de nagyon lassan állítja. -
#17081 ühüm, a kis virágig eljutottam :) -
#17080 makró mód megvan? -
#17079 manuális élességállítás?:) -
#17078 Hogyan lehet jól makrózni? Próbálgatom a gépem, de ha túl rázoomolok a tárgyra, akkor homályos lesz, hiába próbálkozik kiélesíteni szerencsétlen gép. Tudom, bennem van a hiba, nem a gépben. :) -
G_ArchAngel #17077 Blastát kellene rávenni, hogy nyóckerbe éjszaka partyfotózzon, szerintem sok bemozdulásos szociópikcsőr lenne:P -
#17076 Blaha, Keleti közel vannak, szójá, majd megyek werkelni :) -
G_ArchAngel #17075 megoldod Te, PS mágus...:PPP -
G_ArchAngel #17074 mivel az 50mm az alapkövetelmény nem hiszem, hogy rigókra megyünk...
lesz még Kerepesi temető, Blaha Lujza tér, Kelet PU., Várban épületek... -
G_ArchAngel #17073 arra ott a Parlament...:P