48078
-
Lateralus #17231 Megjelent az 1/1,7" méretű 10,5 megapixeles CCD.
Semmi sem gátolja tehát a 10 magás kiskompaktok piacra kerülését.
Hurrá! -
#17230 nem csak nekem a blende záridő az így van a fejemben:) az, hogy most b záridő külön szerepe az adatlapon az engem nemigazán érdekell :) -
2Bálint #17229 te most direkt félre akarod vezetni???? -
#17228 /me félbéna
műtermen kívül be van ragasztva a gépe Av módba :) -
#17227 jaj úgyvan.
"félbéna üzemmód" :D -
G_ArchAngel #17226 B zárídő = ameddig nyomod a gombot addig exponál ?????
- igen, de illik távkioldóval, mert semmi jó nem sül ki belőle, ha kézből nyomod...
és záridő előválasztás ??? előre kiválaszto vagy mi
- igen, van záridő és blende előválasztás, ilyenkor vagy a záridő vagy a blende fix, a másikat a gép egy mátrix művelettel meghatározza (P - béna üzemmód, S/A - félbéna üzemmód, M - fotós üzemmód...) -
#17225 na most aztán fusd végig a díszes listát, nem irigyellek :D -
#17224 aha, igen -
#17223 tök jól elbeszélgettek, de #17197 :)
a B(blende) záridőt előre beállíthatod.Akár másodperc töredékére vagy több másodpercre is akár.(Gépfüggő) Ha bulb-ra állítod akkor lehet úgy exponálni, hogy addig tartja a blendet nyitva míg az ujjad lenyomja a gombot. -
#17222 -
#17221 a sötét múltban ráadásul a művésznő is szerepelt, SG/MSN szinten, csodálkozom, hogy mindent elfelejtett :) -
G_ArchAngel #17220 ja, és sötét múltja van az SG-n - VESZÉLYES!
:PPP -
#17219 De rólad láttam képet, meg tudom, h alkesz vagy meg ilyenek, de róla semmi infóm nincs. Csak az, hogy az egykori orosz elnök névrokona. -
G_ArchAngel #17218 engem sem ismersz, de tényleg túlsúlyos kategória, igaz már közel 20kg lejött, de van még tartalák...
Norvégiában viszont veszélyeztetettnek számítanék...:P -
#17217 különben is mit véded? :P -
#17216 nem ér, mert téged nem ismerlek, és nem tudok mit replikázni -
#17215 festettszőke! :D
(G, közben törölgecc?) :D -
#17214 dagi! -
#17213 miért? -
G_ArchAngel #17212 ja, annyira gyúrtam rá, hogy kockák helyett Amstel felírat dudorodik rajta... -
#17211 mé, neked is sörhasad van? :DDDDDDDD -
G_ArchAngel #17210 finoman szólva nem mutatnék melleted jól egy fürdőruhákat reklámozó óriásplakáton... -
#17209 na jó, a röhögéstől nemtom folytatni :DDDDDDDDDD -
G_ArchAngel #17208 NA AZTÁN EZ MÁR FOTÓS TOPIC, LEHET SEGÍTENI PRIVIBEN KATÁN, ITT MEG SEGÍTÜNK NEKI KEZELNI A MASINÁJÁT, DE NE TOVÁBB!!! -
#17207 mert olyan tápos vagy, hogy egy kis lapátolás megárt? :P -
#17206 mindkettő -
G_ArchAngel #17205 az enyém is feszül, de szerintem az a hajnali lapátolástól van... -
#17204 jaaa, csak félreolvastam :)
mitől feszülnek, nagy lett a szilikonbetét vagy jön a tejed? :D -
G_ArchAngel #17203 a másik topicban a patológiát emlegeti, lehet, hogy tényleg a szívem kell neki...:P -
#17202 Feszülnek, kéne nekik egy kiadós masszázs, de hogy jön ez most ide? :D -
#17201 Curacao-t szeretném ha lehet kérni. :P -
#17200 a szíveddel hódíts, ne a pénzeddel, csórógyerek!!! :DDDDDDDDDD -
G_ArchAngel #17199 Gondolkodom, hogy megkérem a kezedet, csak még nem tudom, hogy a Ferrari-val, a McLaren-nel, a Bugatti-val vagy esetleg egy Hornet-tel kezdjem a hódítást...
Lehet, hogy simán csak veszek Neked egy szigetet Dominika mellett...:P -
#17198 mi van a melleddel? -
Cat 02 #17197 B zárídő = ameddig nyomod a gombot addig exponál ?????
és záridő előválasztás ??? előre kiválaszto vagy mi -
#17196 Hogy felpezsdítettem az életet. :D Látjátok, mellettem nem lehet unatkozni. :D -
G_ArchAngel #17195 Kata különben is doktor/mérnök mittudoménmi (lesz?)...
a többi csak üres időtöltés...:P -
#17194 ohh ezt én is eljátszottam anno egy Ford szalonban.... bementem megnézni egy 2004 Ranger XLT Limited-et, meg is beszéltük a hitel részleteit, utána a faszi 3 hónapig hívogatott, alig bírtam lerázni...... ez van, a ruha teszi az embert :) -
#17193 akkor csak "minden modell ribanc"? :D -
#17192 Igaz-igaz, de az egy másik fejezet :-D