48078
-
G_ArchAngel #17836 igaz, tök jól árnyékol...
mennyibe is kerül a 3db/csomag kiszerelés? Ugye, tök jól megéri... -
#17835 jaaaaa az má...:) [AMÚGY Ő IS HASZONTALANNAK TARTJA] -
#17834 beszélgetünk :) -
#17833 Arra jó a fólia is... -
#17832 akkor meg minek ez a Spam? -
#17831 Elnézést. :C -
#17830 ne haragudj, nem akartalak bántani, valszeg sokaknak jól jön, csak engem nem érint, sorry -
G_ArchAngel #17829 1, keret
2, jobboldali árnyékoló
3, baloldali árnyékoló
4, fedél
ezüst színnel dombornyomott felírat, rugók...
melyik egy db kerül ebből 8e-be...
igazából a farkam sem tudja, hogy miért akarok én itt bárkinek szívességet tenni, azzal, hogy 120km-et autózok feleslegesen... -
#17828 az meg a másik, 20Ft-ból össze lehet barkácsolni -
#17827 8 rongy nem horribilisen sok egy darab műanyagért?
Nem alapítunk egy fröccsöntő céget btw.? :D -
#17826 2 év alatt nem karcoltam meg, pedig megjártam már húzósabb helyet is
és mivel itt az LCD nem kereső, gyakorlatilag szinte soha nem használom, és akár karcosan is használható.... nekem egy fillért nem ér meg -
G_ArchAngel #17825 estig még gondolkodom rajta egy kicsit, hogy mi éri meg jobban: 8.000.- kifizetése vagy egy karcos LCD...
.
.
.
.
.
Asszem jobb az egészséges LCD! Nekem megéri... -
#17824 tőlem nem féltem -
#17823 pont tőled kell félteni. :P -
#17822 nemtom, visszanézésre sztem luxus, atomvinnalásban még nem fotóztam :)
védeni meg mitől kell, az LCD mindig felém áll -
G_ArchAngel #17821 azon kívül, hogy védi az LCD-t és leárnyékolja erős fényben (hasonlóan a profi grafikus monitotokhoz kapható kiegészítőhöz), szerintem semmire... -
#17820 hát izé...védi a kijelzőt meg árnyékol ha kell? -
#17819 a fő kérdés, hogy mire jó? -
#17818 Olyan mintha öntapadós lenne. -
#17817 A fő kérdés az, hogy kell rögzíteni, nem esik-e le? -
#17816 Még nem vettem 350D-t, de ha lesz nekem is kell ilyen. :D
Januárban esedékes a gépvásárlás.
Nem lóg rá a kis lcd kijelzőre?Képen úgy néz ki. -
G_ArchAngel #17815
Ha valaki szeretne rendelni a képen látható védő/árnyékoló fedélből a gépéhez (350D/300D), akkor írjon ma este 21.00.-ig privát üzenetet Nekem.
Ha egy-két darabot rendelek, az kb. 10.000,-HUF, de ha min. 4-en leszünk, akkor 8.000,. HUF/db.
A szállítás belföldre kb. 1 hét, itt pedig megbeszélés kérdése, én felhozom Budapestig. -
#17814 Jahogy minyá kapol árat, vágom :-D -
#17813 Mennyibefáj? -
G_ArchAngel #17812 a Canon-ra mindjárt kapok árat, ha többen rendeljük, akkor olcsóbb - 1 hét alatt itt van, és 300D-re is ez jó...
Yeltzin, Blasta, Ivjoe,..., én - minimum négy?:) -
#17811 Tán ilyet lehet
link -
G_ArchAngel #17810 Ilyet Magyarországon, hol lehet kapni?
-
#17809 MSN?? Faxomat bujkálsz ilyenkor :) -
#17808 :D Még nincs is gépem, dehogyvagyok. :| És csak arra az egyre koncenrtálok, szal sajnos fogalmam sincs, hogy melyik milyen funkciót támogat. -
#17807 Nagggyon vagesz -
BenceYCE #17806 "szerintem hagyjuk abba, úgy is utálnak bennünket "profikat" a Fotóink topic lakói, legalább egymásba ne kössünk bele állandóan..."
Először nem értettem, hogy miért mondod, hogy utálnak "titeket". Aztán kellemes meglepetésként ért, hogy akarva-akaratlanul rájöttél a mondat végére a megoldásra. -> "legalább egymásba ne kössünk bele állandóan..."
nc -
G_ArchAngel #17805 annyit tudok, hogy a régi Fuji FinePix S602 Zoom-om az tudta ezt az opciót, lehet, hogy a Fuji termékeket kellene megnézned, vagy ha benéz János, a Fuji-Mágus, akkor Ő ad tanácsot... -
#17804 Van olyan ami tud van olyan ami nem. Asszem a Fuji gépei tudnak webkameraként is működni... -
#17803 sziasztok! érdeklődnék hogy egy átlag dig.fényképező ami tud videót rőgziteni is.. képes e webkameraként is funkciónálni? Mit ajánlanátok? -
G_ArchAngel #17802 pedig, jó én élvezem nagyon - teljesen más a feelingje, igazából a pozitív hívástól kezdve nem éri meg anyagilag a dolog, ezért kellene egy jó szkenner... -
#17801 Egyszerűen nincs kedvem!!!!
Másrészt az egyik legjobb állapotban levő gépem (egy régi Agfa) fókusza SACIOMETRIKUS, azaz nem látni a keresőben az élességet. :-)))
Remek dolog... :-) -
G_ArchAngel #17800 Miért nem használod, nincs rajuk motívum program és "A" vagy "P" mód???
-
#17799 Akárcsak én. Van vagy három oldtimer gépem, de lusta vagyok használni őket :-) -
Gabo #17798 Analóg gépekkel kapcsolatos tapasztalataim elhanyagolhatóak.
Persze ettől még beleférek az analóg géptulaj kategóriába is. -
G_ArchAngel #17797 OMG!