Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Most néztem a bécsi bolti árakat Canon DSLR-ek után és általában 5, esetleg 10 ezerrel olcsóbbak csak a hazai olcsóbb boltok árainál.
Több boltnál van már elõrendelés a Oly E-300-ra, többnyire 1000 euro alatt.
Így a tippem 250-260 ezer forint.
persze gondolom az 1000 dolláros ár itthon 400e HUF lesz 😊
Riszpekk
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-print image
-(jobb klikk) Open in editor (PS 8.0)
<#gonosz1>#gonosz1>
Riszpekk
http://gaborszantai.co.uk/
kar hogy nincsenek rajta manualis beallitasok, csak vakut lhet ki be kapcsolgatni meg zoomolni 😛 (12x optika)
DE ezt a 6x6cm (kb) LCD-t el tudnam viselni digi-fenykepezore is 😛
mas: Tud valaki ingyenes mpeg2 tomoritot mac re? Amit eddig googliba talaltam az nem volt ingyenes.(a qt meg avid csak mpeg4 et tud) MOndtatok volt aki dolgozott már maccel, tud valaki ilyent?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Zürichi színház fõ technikusa volt, és ezért csomó ilyen technikai cuccra megabrutál kedvezményeket kapott.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Így maradt az edigital.
És még vissza is kaptam az áfa felét... :-)
Loál?
Kedves barátom a múlt héten csütörtökön ment Ausztriába vásárolgatni. Digitális kamerát, és X-Box-ot akart venni. Az elõbbit nem vette meg, ugyanis a Panasonic NV-GS-15-ös kamerát nézte ki, ezt pont 20.000 Ft-tal találta drágábbnak odakint, viszont X-Box-ot vett, 170€-ért, idehaza még az áttetszõ burkolatú Box is olcsóbb.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Ha drága cucc kell, csak visszaviszi az üres üvegeket.
Riszpekk
2. Inkabb a fenykepezogep legyen draga, mint 600Ft 1 korsó sör 😛
Magyarországon a fogyasztói átlagárak 14 százalékkal maradnak el az európai átlagtól, de például a Canon Ixus 500 típusú digitális kamera hazánkban a legdrágább; a németországi 383 eurós árhoz képest itt 525 eurónak megfelelõ összeget kell fizetni érte – derül ki a különbözõ termékek árainak összehasonlítását végzõ Pricerunner.com 18 európai országra kiterjedõ elemzésébõl. Az októberi árakon alapuló felmérésben szereplõ 48 termék közül Magyarországon volt viszont a legolcsóbb a pelenka és a folyékony mosogatószer.
A termékek összességét tekintve Norvégia bizonyult Európa legdrágább országának, míg Litvánia a legolcsóbbnak. A skandináv ország drágasága az alkohol és általában a fogyasztói javak esetében a legszembetûnõbb, ahol az átlagtól való eltérés 54, illetve 29 százalék. A magyaroknak viszont az európai átlagnál 21 százalékkal kevesebbet kell alkoholra és más fogyasztói javakra költeni. A legnagyobb szórást a városi tömegközlekedési árak mutatják. Oslóban egy egy zónára érvényes buszjegy nem kevesebb mint 94 százalékkal drágább, mint Vilniusban.
A magyaroknak a szórakoztatóelektronikai termékek esetében érdemes a leginkább fontolóra venni egy látogatást a szomszédos Ausztriába: míg a hazai árak az európai átlagon állnak, addig odaát hat százalékkal alacsonyabbak. A termékek egyes kategóriáiban azonban – mint a digitális kamerák vagy a videojátékok és játékkonzolok – ennél is nagyobb arányú megtakarítás érhetõ el.
kettõ elég lenne, plusz egy analóg, de már eggyel is megelégednék 😊
Riszpekk
asszem a Sony-nak is megvan rá a saját verziója
Riszpekk
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
mondjuk én annyiért már simán E1-et vagy 20D-t vennék, nem is vitás, de második diginek, vagy stúdiózni jó
Riszpekk
Fogtam a kezembe, lõttem vele 3-at 4-et, teljesen jó. FÉNYKÉPEZÕGÉP formájú legalább...
Kár, hogy az AS-t kihagyták belõle, 10x-es zoomhoz jó lenne...
egy kis álmom teljesült, a WestEnd alsó szintjén lévõ fotós boltban kezembe vehettem a Panasonic csúcsgépét (kicsit drágán adják a srácok: 400k, pedig 300-ért is lehet szerezni) - brutális nagy objektív van rajta és hihetetlen feeling az állítógyûrûs megoldás, ha gazdag lennék tuti ez lenne a karácsonyi ajándékaim egyike 😊