48078
-
Cat 02 #18116 az eosok feketék nem ?:D -
G_ArchAngel #18115 tedd fel a hírös FireFox-ot, mióta fent van, olyan a gépem, mint amin a madárinfluenza söpört volna végig... -
#18114 hát ez az, XP, IE, Wincmd, Outlook és még soha semmi nem fagyott, bugzott :) -
G_ArchAngel #18113 vindóz 3.1?
:) -
#18112 szegény -
#18111 de ne francia kocsi legyen :D -
G_ArchAngel #18110 igen, ez így történt...
sőt egy Renault Megane és egy Peugeot 306 elcserélhető lovaskocsira és 4 almásderesre... -
#18109 meggyőzték a suliban, hogy "digital photography is bad, mkay??" :D -
G_ArchAngel #18108 Barátnőm nagybátyja lecseréli a 20D-t 5D-re, így családon belül megkapnám...:)))
Persze ez nem igaz:) -
#18107 árulod a géped?
Mi az új áldozat? :)
-
#18106 nemtom, nekem még sose volt fekete gépem
Blasta? -
G_ArchAngel #18105 ez igaz, mivel az F1 Ferrari a leggyorsabb és az piros...
nem jut eszembe, hogy ki is volt aki folymatosan a fejemhez a vágta, hogy a fényképezőgép fekete...
ki is volt az, ki is volt az...? -
#18104 naja, Ferrariból is a piros a leggyorsabb... -
#18103 :D
-
G_ArchAngel #18102 Ők, nem én...:P
próbálok ősi gépeket begyűjteni, van camera obscurám (lyukas zokni), analóg felhúzos gépem (AE-1), még egy 300D kellene, hogy az őskor minden szegletét betudjam mutatni az érdeklődőknek...
bár azt nehéz lesz megmagyaráznom, hogy miért ezüst színű egy dSLR, mikor csak a Hi-fi gyártó Panasonicnál divat, de majd azt mondom, hogy ez női változat... -
#18101 lol -
#18100 ezt pont te mondod? -
G_ArchAngel #18099 köszi, de letettek a fotógráfiai múzeum létesítéséről...:P -
Cat #18098 a samsungnak a nagy kijelző felrakása gyakorlatilag csak döntés kérdése, hisz ők a világ legnagyobb tft panel gyártói. Korábban is kihasználhatták volna az ezen a téren meglévő versenyelőnyüket - kétlem hogy emiatt drágább lenne a gép, de sztm fogyasztás terén biztosan hátrányos. -
#18097 Ajánlhatnád neki a Fujimat, kapnál egy ötezrest te is :)
-
#18096 hát egy rendes DSLR pont azért jó, mert mászhatsz vele hegyet is
ezzel max a kertbe mennék ki napsütésben :D -
#18095 Nem tudni mit fogyaszt, kiváncsi vagyok rá.
(persze fotomarketben nem is hallottak róla...:-/////)
Sérülni sérülékeny, ez tény. Vigyázni kell rá, akárcsak egy DSLR-re :-) -
#18094 Jah, akkor nekem is Mac-em lesz! :-))))) -
#18093 de ekkora méretben már a sérülésveszély és a durva fogyasztás nagyobb mint a plusz, amit nyújt
vagy van rajta golyóálló plexi és napelemmel megy? :) -
#18092 ha lesz rá annyi péze, és már megvan a 20 milliós fotós műterem, a thaiföldi kertesház, a yacht és a Maybach :)
bár lekopogom, a notebookon is ugyanaz a windows fut vásárlás óta, ami pedig nem idén volt.... -
#18091 Ennek is van értelme.
Akár a képek visszajátszásánál, akár az élőképpel való komponálásnál.
Nem mondom, hogy hülyeség lenne az EVF-et javítani, de ez is király dolog egy kompakt gépen. -
#18090 Na arra kiváncsi leszek, mikor fog a híresen fogához a garast verő Yeltzin kolléga többszázezerforintért Mac-et venni :-)))) -
#18089 helyes!
ha kimúlik a notebookom, én is :) -
#18088 De én szeretném a legjobbat használni, ezért fogok áttérni Macintoshra :D -
#18087 nem kötelező a legjobbat használni :PP -
#18086 Nem mai cikk, de én csak most vettem észre.
Alig várom már hogy 1-2 év múlva, amikor felcsatlakoztatom a frissen vett Fuji/Olympus/Nikon/KM stb. gépemet a PCre, a Vista ezzel a kedves üzenettel fogadjon:
Képfeldolgozó és nyomtatás varázsló:
Kérjük a legjobb eredmény elérésének céljából használjon Canon termékeket!
-
#18085 ez akkor is nonszensz, sima bohóckodás
az EVF-re kéne gyúrni, annak lenne értelme -
#18084 Talán az hogy hatalmas, nagy felbontású TFT van rajta? Egy kompkatnál ez nagyon is fontos, ha manuálisan akarsz szórakozni a mélységélességgel, meg az expocíciós beállításokal. (ez nem DLSR, itt nem csak a képek visszanézésére használod :) -
#18083 úgy értem, kijelzőt mindenki tud gyártani, ezt 3 éve is rátehették volna bármelyik gépre
szvsz parasztvakítás, sérülékeny, hidegben valszeg használhatatlan -
#18082 mi ebben a jó és dícséretes? -
#18081 Bármennyire is szidjuk a Samsungot mint fényképezőgépgyártót, ez akkor is dícséretes:
[URL=http://www.dpreview.com/reviews/samsungPro815/images/inhand1.jpg]World's largest (3.5") TFT screen on a digital stills camera[/URL] -
#18080 Én azért vennék Canon-t, mert Pana-t nem. -
#18079 megmondom őszintén, én csak azért vennék Canont, mert Canon... amúgy van már SG-n IXUS55 és FX9 teszt, abból hátha leszűrsz vmit -
G_ArchAngel #18078 Egy ismerősöm gépet venne, ez a kettő játszik, kérnék a "miért"-re értelmes választ, nem csak olyanokat, hogy "mert Canon", vagy "csak"...
Panasonic DMC FX8 vagy Canon digital ixus 55
Köszönöm előre is... -
#18077 A töltőn nincs rajta, hogy hány Amperral tölt?