Digitális és analóg fényképezőgépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
persze, sõt több mód van benne ! így csak átkattintod, és a megadott/hozzávaló témát fotózod ! akkor nem lehet gond 😉

blende az a mélységélesség ha jól tudom...

The Garrett
1 posttal lejjeb.. amugy az a80 ban eleg sok eloregyarottt beallitas(temamode) van.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lehet benne ilyen témamódokat választani, hogy pl. éjszaka, sport, otthon, természet stb. hogy ahhoz állítsa be a gép a dolgokat?
Amúgy mi az a blende? A leírás nem ír túl sokat róla.

BomBa

The Garrett
a-a ... az ilyen programmódok olyan elõre lefixált értékeket takarnak, amikkel "ajánlott fotozni az adott témát" és így nagyeséllyel "jó kép" lesz a végeredmény.. Tehát ezek fix értékek amin a gép nem változtat.

PResident Evil
jó lesz az ! elsõ gépnek tökéletes, és felhasználóbarát, az is könnyen kiismermi magát rajta aki nem ért a "lovakhoz".

Na, A85 mellet döntöttünk.
Bár mondjuk örülnék, ha ilyen üzzemódok, hogy sport, lakás, természet stb. beállítható lenne mert akkor a többi beállítást ahhoz viszonyítva állítná be a gép és nem nekünk kéne, mi pedig nem nagyon értjük ezeket. <#shakehead>

BomBa

figy, én a codban meg akarok õrizni a hírnevem
nem akarom, hogy kiderüljön hogy csak a számítógéphez értek, azon túl semmihez 😊

BomBa

The Garrett
de ne offoljunk itt plz 😛

The Garrett
np KIVELE! 😊

mert akor megtudod hogy ki ekkora nagy balfasz láma mint én <#rolleyes>

BomBa

titok <#idiota>

BomBa

The Garrett
huiz?

100% hogy ismersz <#vigyor>

BomBa

The Garrett
dede codozok (alairas 😊 )

ha ismerlek lesz*pom magam 😄

reméljük 😊

BomBa

Garrett most nézem, hogy van egy Garrett nevü CODMP player. Te lennél az? Ne tudd meg én ki vagyok. <#vigyor>

BomBa

A teszteket olvasva jobb az A80, de sztem fontosabb a nagyobb kijelzõ és az A85-nél nem írnak ilyen kényelmi hibákról mint az A80-nál. Majd a boltban eldöntöm. <#nyes>

BomBa

canonnal nem jársz rosszul

The Garrett
jók.

Akkor lehet hogy az A80 lesz. Amúgy ezek jó gépek?

BomBa

köszi! csak viszonyításképpen voltam rá kiváncsi

The Garrett
mivel gyakorlatilag mind a 3 gép ugyanazt tudja, ÉN azt ajánlom amelyik olcsóbb.
de az a kihajtható lcd is hasznos dolog.

Akkor melyiket ajánlod?

BomBa

The Garrett
jah és 50g vel nehezebb!

The Garrett
link
a 2 közt annyi a különbség nagyjából, hogy az a85 nek nagyobb az LCD je, az a80 nak viszont kihajtható. <ami viszont gyakorlati szempontbol jobb...

Lehetséges hogy a Canon A85-nél jobb az A80 ?? Most ezek tetszettek meg. <#vigyor>

BomBa

ez jó gép?

BomBa

Dzsini
valaki magyarázza el BomBának a smiley-k és az irónia szó jelentését, nekem mennem kell 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mondtam már hogy 4 MP-es is jó 60ezer körül az meg biztos jó akkor 😊

BomBa

Dzsini
dehát olyan jó sok megapixel... akkor biztos sokkal jobb, mint ugyanennyiért a 3MP-s gépek... nem? <#idiota>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

PResident Evil
az egy fos 😄

Dzsini
csak ami drága az lehet jó?

sok sikert az élethez.

Hangianix
Ajanljatok neki egy 6mp-s Trustot, az kijon 40-bol is szerintem. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
F700 se 60. Hanem 63+sarc, vegyel akkor S5500-at inkabb.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Csak 62ezer? Akkor biztos gagyi

BomBa

Dzsini
hát képzeld el mekkora tragédia 😊 vagy lesz, csak nem tudja mi az és mire használható...

The Garrett
á olyat õ nemtud, szerintem.

ebbe tisztába vagyok, csak azthittem hogy mindegyik tud tömörítetlen formátumot, de látod, tévedtem

BomBa

dzsini megõrült <#idiota>

BomBa

The Garrett
meg a vegen nem lesz karacsonyi ajandeka 😄

Dzsini
hagyd, kitartóan write-only a drága, majd egyszer...

The Garrett
ha tif vagy raw ba nem fotoz, az aztjelenti hogy jpg be fotoz nem ? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

de ha olyan gepet veszel ami tud tif vagy raw ba fotozni, az nem baj , azzal is tudsz jpg ket kesziteni, ha arra allitod....

The Garrett

BomBa

de hogy TIFF vagy RAW-ba nem fotóz azt írja klikk

BomBa

Dzsini
mire kell neked az 5MP?

akkor valaki ajánljon 50-60ezer körül egy 4-5 MP-s gépet!! <#help>

BomBa

The Garrett
ha CSAK arra allitod CSAK abban fog fotozni 😊

The Garrett
bár a samsung egesz jo 3mpxeles telefonokat gyárt, havidijas elofizetessel egesz olcson hozza lehet jutni<#ravasz1>