Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
persze társaságtól függhet ez is
és ha már itt tartunk, milyen felszereléssel illik odaállítani vajon?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://www.palya.hu/szak/szakma.cfm?kepznev=F%E9nyk%E9p%E9sz
Aztán van a Népszabadság Fotósiskolája, ami nem tudom, hogy milyen papírt ad, de idehaza nagy a presztízse. Ez fizetõs, és felvételis. Ez fotóriporter képzést ad. Egy félév olyan 130ezer.
Kimondott felsõfokú képzést pedig a Kaposvári Egyetem Mûvészeti Fõiskolai Kara indított pár éve, mint "fotóriporter és képszerkesztõ".
Ezekrõl tudok, amik komolyabb papíros képzések. Meg van egy csomó tanfolyam.
De nem biztos, hogy ezen fog ám múlni, hogy el tudsz-e helyezkedni fotósként.
melyikbe lenne érdemes beiratkozni?
vagy az is jó, ha mondtok egy helyet, ahol megvehetem a papírt 😊
Sehol.
Csak megjegyeztem, hogy NEKEM nem jönnek be az Oly kompaktok.
Ennyi.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egy olyan géppel nem lennék boldog, aminek nem szeretem minden porcikáját.
Van aki leszarja ezt, van aki nem. Én spec. nem szarom le, hogy tetszik-e a drága pénzen megvásárolt eszköz vagy sem.
Na hát ez egy hatalmas indok az oly ellen 😄D
Nagyon jó gépeket csinál az olympus SZVSZ.
A 3 közül én az oly és fuji között hezitálnék. Ilnyenkor kell kipróbálni õket...
Szeretnék digi fényképezõt vásárolni, de 50 ezernél sajnos nem tudok többet költeni rá. Mit ajánlotok?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Az az obi nem igazán CA-zik.
Igaz nem ultra zoom-os (7x)...
De szvsz az összes ultra zoom-os kompakt ilyen minõségû obival van szerelve.
Legalábbis a lentebb sorolt gépek tuti...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ez az egyik
Elmondtam a pozitívumokat (abszolute amatõr a srác), negativumokat.
Egyik 3mpx, másik 4. Egyik forgatható LCD, másik nem. Egyikben van IS másikban nincs.
Sok volt neki.
Bementünk a boltba, megfogta mindkettõt és a Fujit vitte.
Oka: mert fényképezõre hasonlít...
Ennyi.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A Z2 eléggé "ûrhajó" forma (bár nekem bejött anno).
Az Oly-k meg csak simán nem jönnek be.
A Fuji-nak egyetlen hátránya, hogy XD kártyát eszik, ami ugye a legdrágább.
Inkább vásárlói véleményeket nézegess. pl. az Index digifotó oldalán írnak véleményeket..
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
http://gaborszantai.co.uk/
Nincs másik teléd?
Sigma 28-105mm F2.8-4 ASP, IF vs. Sigma 28-135 F3.8-5.6 ASP, IF, Macro
az ár majdnem ugyanaz, így a döntésnél lényegtelen - porté és szociófotókhoz: jobb fényerõ vagy nagyobb zoom (esetleges makróval)
Tanácsokat várok, köszi!
http://gaborszantai.co.uk/
remelem az elsovel.
A fényképezõgép-piaci növekedési ütemnél gyorsabban nõne a japán vállalat.
Tavalyhoz képest 30 százalékkal több digitális fényképezõgépet értékesítene idén a japán Canon Inc., a forgalombõvítést elsõsorban az európai, az egyesült államokbeli és a kínai piacon tervezi a cég – írja a Reuters. A Sony Corp. után a Canon értékesíti a világon a legtöbb digitális kamerát, a tavalyi forgalom – a terveknek megfelelõen – 14,7 millió darab volt, míg idén 19 millió gépet terveznek eladni. A digitális kamerák a cég forgalmának 15 százalékát teszik ki, a társaság a 2004-es évet 3,26 milliárd dolláros profittal zárja a Reuters becslése szerint.
A 30 százalékos forgalombõvítési várakozás nagyjából megegyezik a piac prognosztizált 20–25 százalékos bõvülésével. Ugyanakkor már a piac dinamikájának lassulását jelzi, 2004-ben ugyanis 40 százalékkal, 24 milliárd dollárra nõtt a forgalom. Hosszú távú elõrejelzések szerint a digitális fényképezõgépek piaca 2009-ben 31 milliárd dolláros forgalmat könyvelhet el.