Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a külalakot leszámítva melyikre szavaztok a Canon S1 IS és a Panasonic FZ3-as közül? Árban szinte ugyanaz, felbontás dettó, az egyik 12x zoom a másik 10x, stabilizált optika mindkettõ, az egyiknek kihajtható a kijelzõje, a másiknak nem... vélemény?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
<--------RULEZ"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mondjuk akkor se tetszene jobban :-D
a színek pedig a címerrõl vannak, ami piros alapon két sárga kastély egy kék hullámvonallal (Duna) elválasztva
1873ban, amikor Pest Buda és Óbuda egyesült akkor lett a zászló és a címer kitalálva, és azóta 1930-1989 kivételével ez volt a hivatalos (ráadásul elméletileg 1:2 arányú, és nem 2:3 mint az általános országzászlók)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
legalább ha leközelebb arrajárok nem fogom összekeverni és felhaborodni mitkeres románzászló mindenhol 😊)))
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
És nem is tetszik ez a piros-sárga-kék, abszolute nem passzol a mi szineinkhez, folyton románia ugrik be róla...
Na mind1
na mind1 mindig tanul az ember 😄D😄😄😄<#beka3>#beka3><#zavart1>#zavart1><#miaz>#miaz><#miaz>#miaz>
ez pedig Románia:

nemkerdeznem ha nemkerestem volna rá gugliba de lame vagyok :/
Nem az AF jelöli...??
ennek az obinak miJjen a foglalata?
Minolta A bajonett ? ha segit kb 8-9 eves obi 😊 lehet 10 😄
Én is sok hasonlót gyártottam,(mármint nem CA-st)szemben van az ablakommal nagy fa,illetve több, azon tesztelgettem a gallyak,ágak közt,és nálam nemjött elõ.Mondjuk úgy 400isonál találtam ,persze a fényviszonyoktól nagyon függ.Én ajánlom az S1-et.A tesztek alapján választottam én is,mondjuk épp a Fuji5500-zal szenben.1 hétig néztem olvasgattam topicicat,oldalakat,képeket.Nekem bejött,tetszik is,mondjuk jó a kihajtható lcd is.CF-kártya.Igaz csak 3.2MP-s,de jó képeket lehet vele készíteni.
A lényeg:Mindenki saját maga döntse el végülis neki mi tetszik,mennyit szán rá,mire használja...Fuji is jó,Canon is,Pana is,Nikon is,Oly is...mindegyiknek van jó gépe..
Izlés,és tetszés szerint döntsön mindenki.
Go Jeff Go!!!!
Zenél.
Szintén húzta a száját, mikor megemlítettem neki.
A pénz se túl jó (leszámítva, hogy lényegében semmire se kell költened) és durván sok a meló.
Nade gyönyörû helyeken jársz és gyönyörû képeket csinálsz.
Nem valószinü, hogy késõbb eljuthatsz azokra a helyekre ahol egy hajó megfordul...
Egyik ismerõsöm kiment Óceánjáró hajóra, ami Floridából indult. Kapott egy D100as Nikont + digilabort. Õ egyébként a Práter utcai fotós suliban végzett. (Nem tudom hogy mennyire számított a papír abban, hogy megkapja ezt a munkát, de megkérdezhetem tõle)