Digitális és analóg fényképezőgépek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Canon

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Lacee
még egy kérdés, továbbra is ugyanaz a téma mint eddig:

a külalakot leszámítva melyikre szavaztok a Canon S1 IS és a Panasonic FZ3-as közül? Árban szinte ugyanaz, felbontás dettó, az egyik 12x zoom a másik 10x, stabilizált optika mindkettõ, az egyiknek kihajtható a kijelzõje, a másiknak nem... vélemény?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

PResident Evil
:\

The Garrett
nám sry. :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lacee
még jó 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

PResident Evil
x RULEZ ?!

The Garrett
x <#ravasz1>

Blasta
Nameg a ezsgé fórum és te RULEZ

modellmaker
😊 LÁtom Lvagytok. DE! E-1 RULEZ! (egy hülye százat csinál)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Lacee
neem, nincs igazatok. viszont az E-1, na AZ rulez!

Csak annyit tennék hozzá, hogy E-1 rulez!

Placebó
E-1 rulez.

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Blasta
RULEZ-------> <--------RULEZ

Galy
E-1 rulez!
Placebó
E-1 rulez?

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Blasta
E-1 rulez.

Galy
na, E-1 ?????
Timber
Az Olyk nekem is nagyon nem szimpik ... tuti nem vennek olyat.

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Blasta
Na ezaz... :-)

Timber
phoj! ilyet mar lattam ... D300nal ISO 3200on ^.^

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Galy
ki mond nagyobbat kompetisön? 😄
Dzsini
Nikon D2X $4999

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Blasta
Oly C740UZ - ISO400-on:

Blasta
Hamár a duna választja el Budát és Pestet akkor lenne középen a kék.
Mondjuk akkor se tetszene jobban :-D

Nem tudja.

Dzsini
románia kék-sárga-piros, ez meg piros-sárga kék (és a kék hivatalosan más árnyalatú)

a színek pedig a címerrõl vannak, ami piros alapon két sárga kastély egy kék hullámvonallal (Duna) elválasztva

1873ban, amikor Pest Buda és Óbuda egyesült akkor lett a zászló és a címer kitalálva, és azóta 1930-1989 kivételével ez volt a hivatalos (ráadásul elméletileg 1:2 arányú, és nem 2:3 mint az általános országzászlók)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

The Garrett
hat eleg ritkan az biztos 😊
legalább ha leközelebb arrajárok nem fogom összekeverni és felhaborodni mitkeres románzászló mindenhol 😊)))

Blasta
Megjegyzem én is sokáig nem vágtam.
És nem is tetszik ez a piros-sárga-kék, abszolute nem passzol a mi szineinkhez, folyton románia ugrik be róla...

Na mind1

Dzsini
ritkán jársz erre, a város általában fel van díszítve vele, a hidak, a városházák, bármelyik kerület önkormányzata, az iskolák ünnepekkor...

The Garrett
eletbe nemlattam meg budapest zaszlot 😄
na mind1 mindig tanul az ember 😄D😄😄😄<#beka3><#zavart1><#miaz><#miaz>

Dzsini
az Budapest zászló...

ez pedig Románia:

Galy
#11346 #11347 komoly?
The Garrett
jaja kivárom<#whatever><#pias>

GregSB
Várd meg míg Lateralus erre kóborol 😄

The Garrett
vagy ha igy nemtudunk rajonni akkor: mikortol gyartja a minolta az A bajonettes obikat/ van e másféle minolta bajonett ami ujabb?

nemkerdeznem ha nemkerestem volna rá gugliba de lame vagyok :/

The Garrett
af auto fokusz no?

GregSB
AF = AutoFocus

The AF 70-210mm f/4.5-5.6 II offers...

Nem az AF jelöli...??

The Garrett
elkepzelheto hogy noob kerdes következik 😄 :

ennek az obinak miJjen a foglalata?
Minolta A bajonett ? ha segit kb 8-9 eves obi 😊 lehet 10 😄

GregSB
Biztoss valami ricsó volt látogatóban, amikor a kép készült <#vigyor>

The Garrett
bíztató az a román zászló az elején 😄

MrSpock
Ez eléggé Ca-s kép,mondjuk megnézném az eredetit,de a tesztoldalakon megnézed ott is megmutatják mennyire csinálja,hasonlitva a többi géphez.
Én is sok hasonlót gyártottam,(mármint nem CA-st)szemben van az ablakommal nagy fa,illetve több, azon tesztelgettem a gallyak,ágak közt,és nálam nemjött elõ.Mondjuk úgy 400isonál találtam ,persze a fényviszonyoktól nagyon függ.Én ajánlom az S1-et.A tesztek alapján választottam én is,mondjuk épp a Fuji5500-zal szenben.1 hétig néztem olvasgattam topicicat,oldalakat,képeket.Nekem bejött,tetszik is,mondjuk jó a kihajtható lcd is.CF-kártya.Igaz csak 3.2MP-s,de jó képeket lehet vele készíteni.
A lényeg:Mindenki saját maga döntse el végülis neki mi tetszik,mennyit szán rá,mire használja...Fuji is jó,Canon is,Pana is,Nikon is,Oly is...mindegyiknek van jó gépe..
Izlés,és tetszés szerint döntsön mindenki.

Go Jeff Go!!!!

PResident Evil
htxvm

GregSB
/dob link.

Blasta
Faterom most is hajón van.
Zenél.
Szintén húzta a száját, mikor megemlítettem neki.
A pénz se túl jó (leszámítva, hogy lényegében semmire se kell költened) és durván sok a meló.
Nade gyönyörû helyeken jársz és gyönyörû képeket csinálsz.
Nem valószinü, hogy késõbb eljuthatsz azokra a helyekre ahol egy hajó megfordul...

GregSB
Allright! Meg fogom, de csak jövõhéten, vagy még késõbb... most külföldön van, és pár napon belül én is utazom, szal legközelebb jövõ 7 végén tudok vele beszélni.

Dzsini
én ahol csak rákérdeztem (meg szintén ismerõs) ott filmes gépekrõl volt szó - kb 1 éve, lehet azóta hajlandóak voltak váltani. a részletek meg: 6 vagy 8 hónapos szerzõdés, heti 7 nap napi fix 10 óra kemény munka, a lenti stílusban.

PResident Evil
egy linket tudnál dobni a suliról, esetleg mégvami infót ?

Blasta
Kérdezd meg a részletekrõl plíz!

GregSB
A technika szerintem változó. (nem mindenhol filmes)

Egyik ismerõsöm kiment Óceánjáró hajóra, ami Floridából indult. Kapott egy D100as Nikont + digilabort. Õ egyébként a Práter utcai fotós suliban végzett. (Nem tudom hogy mennyire számított a papír abban, hogy megkapja ezt a munkát, de megkérdezhetem tõle)