Digitális és analóg fényképezőgépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig anno mikor vettem nem volt alsó árkategóriás,mert 100körül volt..😄 Persze tudom,hogy az igazán jó gépek sokkal drágábbak,de a mai árakhoz képest horror😄
De adtak szerencsére 1 év garanciát,csak nem sûrûn járok Pesten,de vmelyik 7en visszaviszem. Ideges is voltam,mikor újra elromlott,mert éppen Ausztriában síeltünk,s csak az elsõ nap tudtam fotózni,akkor is csak a szálláson,utána már csak kintmaradó optikával😄 Ha még1x elõjön,akkor már nem fogom visszavinni,megvizsgálom házilag,aztán vagy összejön vagy kuka😊
Köszi a helpeket!😉
Köszi a helpeket!😉
Illetve módosítok. Az elõbbi "nekem tetszik a lap" kijelentés nagyon elhamarkodott volt. Belenéztem a procik közé, mert meg akartam nézni, hogy itt mennyi egy LGA775-ös tokozású P4 630 (3 Ghz) Mikor megláttam a listát, hát azt inkább nem írom le! Majd rámentem az egyik procira, hogy mit ír róla! Inkább NC!
Nekem tetszik a lap.
Ha olcsóbb, akkor érdemes lehet. De nem tudom, hogy ezt most a szállítási költség mennyire befolyásolja.
Ha olcsóbb, akkor érdemes lehet. De nem tudom, hogy ezt most a szállítási költség mennyire befolyásolja.
Igen, odáig még ok, hogy Canon. De nekem jobban tetszene, ha az lenne utánna írva, hogy 350D! De lehet, hogy belekarcolom.
Áz,lekjobb, csak már egy kicsit idegesít.
Neked milyen gépd vanik?
Áz,lekjobb, csak már egy kicsit idegesít.
Neked milyen gépd vanik?
nekem A60, de #12862-re válaszoljon légyszi valaki! <#help>#help>
Van.
Ezt így nem lehet megmondani. Sok tényezõ befolyásolja. Ráadásul az érzékelõ az csak egy dolog ami a végsõ képet befolyásolja. Nem csak ezen fog múlni.
Ezt így nem lehet megmondani. Sok tényezõ befolyásolja. Ráadásul az érzékelõ az csak egy dolog ami a végsõ képet befolyásolja. Nem csak ezen fog múlni.
Inkább azt mondom, hogy google. #12874-ben benne van a lényeg, de vannak több oldalas cikkek is a mûködésérõl. Tulajdonképpen ez veszi át a digitális gépen a film szerepét.
Képérzékelõ.
A digitális fényképezõgép "lelke".
A digitális fényképezõgép "lelke".
Az elsõ mondat egy kérdés.
Szóval a javításra nem volt garancia ???
Szóval a javításra nem volt garancia ???
A javításra nem adtak garanciát. Mert egy hét után kicsit durva, hogy újra elõjön.
Ez sajnos a Canon alsóbb kategóriás gépeinek népbetegsége.
Vannak különféle házi praktikák, amik nem biztos hogy segítenek, de nem sokat vesztesz velük.
- állítólag ha TV-re kötöd, és úgy kapcsolod be, akkor megjavulhat
- valaki a sûrített levegõs spayt javasolja, amivel az objektív mellett be kell fújni
- végsõ esetben a házi javítás is segíthet, de csak bátraknak. Van pár helyen leírás, képekkel, hogy mit kell kibontani és javítgatni. Végül is vesztenivalód nincs. Arra keress rávalamilyen keresõben, hogy "canon E18 fixing"
Ez sajnos a Canon alsóbb kategóriás gépeinek népbetegsége.
Vannak különféle házi praktikák, amik nem biztos hogy segítenek, de nem sokat vesztesz velük.
- állítólag ha TV-re kötöd, és úgy kapcsolod be, akkor megjavulhat
- valaki a sûrített levegõs spayt javasolja, amivel az objektív mellett be kell fújni
- végsõ esetben a házi javítás is segíthet, de csak bátraknak. Van pár helyen leírás, képekkel, hogy mit kell kibontani és javítgatni. Végül is vesztenivalód nincs. Arra keress rávalamilyen keresõben, hogy "canon E18 fixing"
azota már kijött a canon 510 is
Az A85 amit még meg is mernék venni 55 körül van. Ha annyi pénzem lett volna simán megveszem,de mivel meg vagyok elégedve amúgy a géppel ezért döntöttem így😞
ott basztad el hogy 18at ráköltöttél, ma már a két generációval késõbbi, 5 megapixeles utodja kerül 40be 😊
Sziasztok! Van egy A60as Canonom,márciusban elõjött az optika beragadásos hiba,elvittem Pesten egy szervízbe,ahol megcsinálták 18ért,rá 1 hétre megint elõjött a hiba...Szerintetek érdemes visszavinni vagy inkább kuka?😊
http://www.ccswebshop.hu
innen érdemes rendelni? a lencse olcsóbb mint az optiform-nál
innen érdemes rendelni? a lencse olcsóbb mint az optiform-nál
ezt a választ kaptam: LA-DC52C
sajnos 7e Ft 😞(
sajnos 7e Ft 😞(
vegyél HP-t szeretettel várlak a szervízben 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
a két Fuji közül dönts, a HP-t pedig gyorsan húzd ki a listáról...
http://gaborszantai.co.uk/
Fujifilm S5500
Fujifilm FinePix S7000
Hewlett Packard Photosmart
Kodak EasyShare DX7590 Zoom
Minolta DiMAGE Z5
Minolta DiMage Z20
ezek röl vélemény?
csak a gép max 100e Ft "tok és vonó" nélkül
Fujifilm FinePix S7000
Hewlett Packard Photosmart
Kodak EasyShare DX7590 Zoom
Minolta DiMAGE Z5
Minolta DiMage Z20
ezek röl vélemény?
csak a gép max 100e Ft "tok és vonó" nélkül
ha úgy számolod, hogy tok és kártya is férjen a 100e-be, akkor Fuji Finepix S5500, ha kisebb gép kell akkor Canon...
és ez a clip-on akkor jár hozzá, ugye?
azt én sem találom sehol, hogy mekkora lenne az adapter tubus 😞
azt én sem találom sehol, hogy mekkora lenne az adapter tubus 😞
a felsõ maga a lencse, az alsó pedig a clip-on szerkezet, amivel a lencsét rögzíted az optikához.
a lencse pedig menettel illeszkedik a lenti kütyühöz
a lencse pedig menettel illeszkedik a lenti kütyühöz
ez az?
vagy ez?

vagy ez?

...és a feleségét Balázs Palit.
Vagy Korda Gyurit.
ha megnézem, akkor én sem a megnyítón - akkor úgyis csak nyálazás és fényezés van, az meg engem nem érdekel😊