48078
-
#45345 Vegre egy ertelmes felhasznalasa az iPadnak :D -
#45344 Egy csomo kep eletlen es bemozdult. Es kulonben is ez mar nem is fotografia igy! Ilyen felszerelessel barki tud csinalni ilyen kepeket! Az az igazi mikor te elkapod a pillanatot es nem az, hogy egy automata rendszer mindent megcsinal helyetted!
(ui.: nagyon raj!) -
#45343 jó régen talán volt már: repülő rovarokat fotózó automatarendszer 40 mikromásodperces késleltetéssel :)
és az elkészült fotók -
#45342 kémfoto , erre semki nem gyanakodna :P -
#45341 Megdugtátok a: csirkéket? :o -
#45340 Dehát az ilyen kis városi buziknak minden dolog: új. -.- -
#45339 Nagyanyámnál évekig műveltük ugyanezt a csirkékkel. -
#45338 Elofordulhat. Lassan az a devians, aki nem teszi meg.
-
#45337 :DDD -
#45336 Így viszont az a logikus következtetés, hogy megdugta. -
#45335 LOL Azert az benne lehetne a videoban, hogy szepen elengedi szegeny csirket. -
#45334 :DDDDD -
#45333 ez egy álom :o
-
Me Ga #45332 A kérdések sem rosszak... :-D -
#45331 extremme -
#45330 Akkor ott idáig rend van, az jó. -
G_ArchAngel #45329 Az EOS D30/D60 RAW-jait meg mindig tudom olvasni es jovore lesz 10 eves:) -
#45328 keresőben rögtön kidobja a cikket is - a leginkább elfogadható indoka a dologgal kapcsolatban az, hogy archiválásnál semmi sem biztosítja, hogy évek múlva találsz még olyan programot, ami azt a - már nem használt - formátumot támogatja, és még önmagukkal se tudtak a gyártók megegyezni egy RAW szabványról, nemhogy egymással. A JPG legalább JPG mindenhol, azt el tudod küldeni bárkinek, és tíz év múlva is bármi be fogja tölteni.
Könyvtárosként egyébként ugyanez a gond merül fel archiváláskor - milyen formátumban, milyen tárolóeszközre mentsük az adatokat?
Lesz X év múlva bármi, ami vissza tud olvasni egy floppyt/CD-t/DVD-t/IDE-s HDD-t? Lesz bármilyen program még, ami betölt egy .akármi formátumot? -
G_ArchAngel #45327 Ha nem Cseh Danieltol, akkor Ken Rockwell, de ezesetben inkabb 'hirhedt', mint hires... -
#45326 Uber fotosop tutorial! -
#45325 Melyik hires fotostol idezek?
"I never shoot raw. Why would I? Raw is a waste of time and space, and doesn't look any better than JPG even when you can open the files." -
#45324 nekem meg zenekarfotózásra kéne tipp/trükk, beállítások.
arra valami linketek? -
#45323 dánke! -
#45322 Mozgásban az autó – fotózta és vezette 5Dani -
G_ArchAngel #45321 Hogy fotózzunk autót vakuval?
Mozgásban az autó – írta Fenyő Balázs -
#45320 na és totálkáron hogy találom meg? :)
köszi amúgy, szétnézek! -
G_ArchAngel #45319 Totalcaron es spottr-on is volt rola szo. -
#45318 szétnézek, köszi :) -
#45317 Valamelyik flickr group kezdésnek? -
#45316 tudtok esetleg járműfotózásra tippeket/trükköket? vagy valami honlapot ahol kitárgyalják ezt? :) -
DecenS #45315 igen, rá gondoltam. eléggé bestbuy volt, nem csodálom, hogy lecsaptak rá, jó érzékkel... -
#45314 nem, ha Inzsellérre gondolsz. arról pont lecsúsztam egy félórával kb. aproneten hírdette emberünk. igaz az állítólagos 2000 expo helyett ~6500 van benne, de tényleg makulátlan jószág. -
DecenS #45313 csak nem a pfc öregjétől vetted meg? -
#45312 meglett az új gép, k20d lett végül és menten magam alá csinálok annyira jó a vas. csak ennyit szerettem volna:) -
#45311 Na azt akkor epp lemaradtad -
#45310 (Cashbacknek szerintem az a lényege, hogy a kereskedő nem tudja lenyúlni.) -
#45309 Koszonom szepen, viszont a cashback mar lejart, csak jan 15-ig volt ervenyes. :( -
#45308 Jacobsdigital :) Hogy miert jo nekik? nem tudom. mindenesetre nekem visszautaltak siman. -
#45307 A Jessopsnal 20 fonttal dragabb. Viszont mire jo ez a casback? Miert jo ez a gyartonak v vkinek? :S Kifizetem es azonnal vissza is kapom? :O Vagy levasarolhato? -
#45306 Nekem meg mindig meg is van :) Magyarorszagon hasznaltam is nem egyszer (kicsit atalakitva Pentax K20D-vel)... Angliaban mar nem mernem elovenni :D